Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To wasze pierwsze szczeniaki ?? :loveu:
Moja ma 2 latka ale nie myślałam czy ja dopuścić bo wiem ze miałabym problem oddać maluszki
Ubóstwiam takie małe słodziaki :Dog_run: i ten zapach z pyszczka
Fajnie masz ,daj znać jak rozwój sytuacji będę trzymać kciuki :bigcool: za radosne rozwiązanie
A wiesz ile będzie ??? :hmmmm:

• Replies 551
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to nasze pierwsze szczeniaki i pewnie dlatego się denerwuję. Nie wiem dokładnie ile - pierwsze USG nie ywkazało maluszków, ale wet wymacał 3 kuleczki. Kolejne USG wykazało ciążę, ale wet (inny niż za pierwszym razem) stwierdził, że nie liczy się maluszków ewentualnie w 50 dniu RTG jednak go nie poleca.

Posted

widze że mamy podobne zwierzaki czyli owczarki,yorki i szynszyle

Jak miło. Szynszyle miały być moich chłopaków, ale zostały na mojej głowie

Posted

ten drugi co miał być dziewczyną jest wzięty z zoologicznego bo strasznie biednie wyglądał to siostra go zabrała;) dopiero w domu się okazało że dwa samce:lol:
w sumie to mamy 5 samców teraz:p

Posted

jej szczeniaczki się szykują :) Trzymam kciuki, żeby żadnych -tfu!tfu! - nieprzewidzianych sytuacji nie było i mamusia przeszła poród bez problemów a maluchy niech się chowają i szukają swoich domów :)

Posted

The Choco napisał(a):
No to dziewczyny może obstawiamy !!
Moj typ to 3 sliczniutkie maluszki - 1 dziewczynka po tatusiu i 2 chlopaczki cudne jak mamusia

Wkrótce się przekonamy czy trafiłas ;)

Posted

[SIZE="3"][FONT="Georgia"]Trzymam kciuki za radosne narodziny [/FONT]

[FONT="Georgia"][SIZE="2"]"Na świecie nie ma lepszego psychiatry od szczeniaka liżącego cię po twarzy" - Edward Abbey[/FONT]

Posted

tak jak obstawiałam 2dziewczynki i jeden chłopak :) gratulacje śliczne pysie :) nie mogę się doczekac kiedy je zobaczę na żywo :)

Posted

bossi napisał(a):
tak jak obstawiałam 2dziewczynki i jeden chłopak :) gratulacje śliczne pysie :) nie mogę się doczekac kiedy je zobaczę na żywo :)

:multi: zapraszamy

Posted

Ojej jakie piekniuchne:loveu::loveu::loveu: słodziaczki pyszulki malutkie:multi: az by sie przytulic chcialo .:calus:No i dziewczyny góra fajnie :thumbs:
Tak sie ciesze .Najwieksze gratulacje dla mamusi a potem dla "babci":cool3:
Napisz cos wiecej jak było .... bo zem codziennie zagladała jak na porodówce czy juzzzzzzzzz:crazyeye:
no i wiecej zdjec tylko nie z lampa bo je zdenerwujesz :mad: