Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 551
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy niedzielnie. Jestem dzisiaj wykończona - wymarzłam na zawodach ale będę mało skromna i pochwalę się - na stare lata zaczęłam jęździć na zawodach narciarskich i całkiem dobrzemi idzie.
Moja pannica właśnie nadrabia dzień beze mnie i wcisnęła się na kolana. :)

Posted

Dziękujemy za pochwały odnosnie porodówki :) mnie też się podoba. Zobaczymy jak się sprawdzi.
Im bliżej porodu tym bardziej mam pietra jak sobie poradzimy.

Posted

Do porodu coraz bliżej min. - 11 dni, max. -16 dni przynajmniej teoretycznie, a praktycznie to zobaczymy. porodówka, gdy nie będzie potrzebna pewnie zostanie jako dużeeee legowisko, bo jest nierozkładalna :)

Posted

Hejka , o rany ale cudnie będą maleństwa - trzymam mocno kciuki i będę zaglądać codziennie i czekać na newsy
U mnie maż mówi ze my nie możemy mieć szczeniaków bo bym żadnego nie oddała - i coś mi się wydaje ze ma racje

Posted

[FONT="Georgia"]EKSCYTUJĄCE TO CZEKANIE [/FONT]

[FONT="Georgia"]rany to beda małe barany :loveu::loveu: / tzn . zodiakalne hmmm a moze psy maja swoj zodiakalny kalendarz :laugh2_2::laugh2_2:[/FONT]

Posted

mamuśka leży i odpoczywa z wyjątkiem, gdy idę do moich ON'ek. Wtedy szleje, kręci kółka, radośnie szczeka i o dziwo sama schodzi po schodach (normalnie stoi i czeka aż ją zniosę). Potem obowiązkowe obszczekanie gołębi, jedzenie razem z ON'kami, kilka przebieżek i odwiedziny u naszych szynszyli (koniecznie trzeba na nie naszczekać, bo nie chcą się z nią bawić). Jeszcze krótki spacerek do parku i do domku na łóżęczko coby odpocząć :)