Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przedstawiam nasze trzy panienki od najmłodszej :multi:
Elaz Tuches - zwana w domu Elizą jest z nami od niedawna choć ma już 10 miesięcy

Irisa z Agiru Bohemia jest już z nami prawie 1,5 roku i nie jest yorkiem lecz owczarkiem niemieckim :evil_lol:

I najstarsz panna równiez ON Reza z Mazańcowickiego Wzgórza - u nas już prawie 4 lata

Oba owczarki razem

Zawsze w moim domu były owczarki niemieckie niekoniecznie rodowodowe. Od 1 lipca jest z nami Eliza jedyny psiak, na którego mój mąż alergik nie jest uczulony. Niestety starsze panny mieszkają z powodu silnej alergii mojej drugiej połówki w kojcach, bo inaczej pewnie miałabym psy i nasze dzieciaki ale niekoniecznie męża.

Mam nadzieję, że spodobają się Wam nasze pannice. Niedługo więcej zdjęć Elizy, bo w końcu to galeria yorków :diabloti:

• Replies 551
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zgodnie z obietnicą uzupełniam galerię Elizy:

- Jedna z pierwszych moich nocy

- No kto powiedział, że kokardka ma być na środku a nie na bakier :evil_lol:

- Taka jestem dłuuugaaaa ;)

- Nie błyskaj mi już po oczach

- No dobra ale to juz ostatnie zdjęcie

Posted

Katie owczarki mieszkają sobie w kojcach i przyjaźnie są nastawione do małej, którą widują od czasu do czasu. Eliza jest wtedy na moich rękach i może być obwąchana przez większe koleżanki. Inaczej mogło by być niebezpiecznie wcale nie dlatego, że chcą jej zrobić krzywdę tylko dlatego, że są duuużooo większe.

Posted

Dziękujemy za miłe słowa. Jutro znikamy na wczasy i więcej zdjęć po powrocie. Mała oczywiście jedzie z nami, więc mam nadzieję, że będzie co pokazać.

• 3 weeks later...
Posted

Wróciliśmy z wczasów więc wklejam kilka zdjęć:

Trzeba poznać nowy teren

ooo dużo miejsca do biegania

i szaleństwa

i do spania łóżko w sam raz

Posted

Wszystko spakowane więc muszę pilnować by mnie nie zapomnieli ;)

I to by było na tyle. Mam nadzieję, że spodobają się Wam nasze zdjęcia

Posted

Wszystkie 3 są piękne :loveu::loveu::loveu:ale Eliza jest śliczna:iloveyou:ja też mam w domu jeszcze wilczka i foksteriera :loveu:muszę wstawić ich foteczki...:Dog_run:

Posted

Haha mała jest niesamowita:evil_lol: Jak podstępnie kradnie buta.

Mój też zawsze czeka przy torbach żebym o nim nie zapomniała. Jak tylko otworzy się drzwi do samochodu to nieważne czy tym będziemy jechać - siup i do środka. Za nic nie da się go stamtąd wyprosić. A jak się go złapie to warczy... wredna bestia:evil_lol:

• 5 weeks later...
Posted

Witamy Serdecznie.

Twoja Mordeczka jest wybitnie śliczna.
Można się w niej zauroczyć od pierwszego spojrzenia :P
Będę tu zaglądała z nadzieją na nowe foteczki. I wymiziaj sunię od nas.