Paulina_mickey Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 łaaa no jakby taki chłopak się nie spodobał to już nie wiem :loveu::loveu::loveu: Trzymam kciuki :kciuki: Quote
LACRIMA Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 Kurcze, miałam jechać do mosii, żeby być na imprezie, ale muszę jechać na Wrocław. Umówiłyśmy się z Ulv. W sobotę ta chudzieńka bernardynka z chorą łapką jedzie do Ciotki Magdy. Quote
LACRIMA Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 Ta impreza to oczywiście odwiedziny potencjalnych nowych właścicieli Karola. Dzisiaj też ktoś dzwonił. Kontakt dla wszystkich dałam na zbiorczym bernardynów. Może któryś psiak skorzysta? My musimy poczekać do soboty. Quote
Paulina_mickey Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Lacrima beniów jest tyle, że na pewno któryś ma szansę... Ja już nawet nie nadążam z aktualizacją ich :-( Quote
Paulina_mickey Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Ludzie którzy byli chętni na Karolka, niestety się nie odezwali:-(A ludzie, o których pisała Lacrima nabyli już szczeniaczka. Tak więc Karol jest nadal do wzięcia. Jak ktoś ma czas i chęci to może zrobić mu jeszcze więcej ogłoszeń. Im szybciej chłopaczek znajdzie swoich ludzi tym szybciej będziemy mogły ratować kolejne benie. Taka szkoda, że jednak się nie odezwali, miałam nadzieję, że może chociaż jemu się poszczęści :shake: Quote
Asior Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 poproszę cioteczkę bahlską.. Ona ma moc w tych ogłoszeniach :) Quote
Paulina_mickey Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Ja chyba też jeszcze zrobię mu więcej :shake: p.s zapraszam do bazarku z mojego podpisu Quote
LACRIMA Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 Dzwonił dzisiaj taki jeden. Chciał, żebym przywiozła mu Karola to sobie "obejrzy" :angryy: Quote
Paulina_mickey Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 LACRIMA napisał(a):Dzwonił dzisiaj taki jeden. Chciał, żebym przywiozła mu Karola to sobie "obejrzy" :angryy: Tak przywieźć i jeszcze najlepiej za niego karmić i jeszcze inne takie...:mad: Quote
bahlsa Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 zrobiłam wczoraj ogłoszenia Karolowi Wielkiemu (nie wiem, czy linki do ogłoszeń mi się nie "rozjadą") np.: BERNARDYN DŁUGOWŁOSY - OGŁOSZENIA - OGŁOSZENIA KRAKÓW - Autogielda.pl Karol Wielki, bernardyn szuka swojego do / Bernardyn / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Dział ogłoszeń serwisu BONO POLSKA. Ogłoszenia, kupię, sprzedam, oddam, zaopiekuję się Karol Wielki, bernardyn szuka swojego domu. - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Kraków http://www.krakusik.pl/21466_karol_wielki_bernardyn_szuka_swojeg.html Karol Wielki, bernardyn szuka swojego domu. | Neeon.pl Karol Wielki, bernardyn szuka swojego domu. - Kraków - Zwierzęta Karol Wielki, bernardyn szuka swojego domu. | Psy - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Karol Wielki, bernardyn szuka swojego domu. - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl razem ponad 30 stron ogłoszeniowych. Na dzisiaj zostawiłam sobie jeszcze ok. 20 stron do zrobienia ogłoszeń Karolowi ale to wieczorkiem. Quote
Paulina_mickey Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 To Ty wstawiłaś go na caleanimal :evil_lol: A ja się zastanawiałam kto to :diabloti: Bo założyłam tam profil dla benków ogólny, moje ogłoszenie dla Niego na tej stronce już pewnie wygasło więc dobrze, że Go tam wrzuciłaś :D Quote
bahlsa Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 cafeanimal.pl - tam też go wrzuciłam :) Karol Wielki - Zwierzaki - cafeanimal.pl podobno z tego portalu najwięcej psiaków idzie do adopcji więc może to szansa dla Karola? A tak prezentuje się w garnek.pl Karol Wielki, bernardyn szuka swojego domu. - Garnek.pl Większość psów z tego profilu ("szukam") ma ogłoszenia w necie. Acha... i przypilnuję ogloszeń Karola w necie, będę je odnawiać dopóki domku nie znajdzie. Quote
Paulina_mickey Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 [quote name='bahlsa']cafeanimal.pl - tam też go wrzuciłam :) Karol Wielki - Zwierzaki - cafeanimal.pl podobno z tego portalu najwięcej psiaków idzie do adopcji więc może to szansa dla Karola? A tak prezentuje się w garnek.pl Karol Wielki, bernardyn szuka swojego domu. - Garnek.pl Większość psów z tego profilu ("szukam") ma ogłoszenia w necie. Acha... i przypilnuję ogloszeń Karola w necie, będę je odnawiać dopóki domku nie znajdzie. To jest jakoś tak, że co dziennie są wybierane do Metra ogłoszenia a jak tam się jakiś pies znajdzie to szybko znajduje dom... Quote
LACRIMA Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 [quote name='Paulina_mickey']Tak przywieźć i jeszcze najlepiej za niego karmić i jeszcze inne takie...:mad: Faktycznie pytał się ile może zjeść i jeszcze, czy nie dysponuję może owczarkiem niemieckim. Co się dzieje na tym świecie? Ludzie jacyś dziwni. Dziękuję Cioteczki za ogłoszenia. Widzę, że wszyscy zdeterminowani :mad: Quote
bahlsa Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Karol już na wszystkich stronach ogłoszeniowych o których wiem. M.in.: Karol Wielki, bernardyn szuka swojego domu. Karol Wielki, bernardyn szuka swojego domu. Karol Wielki, bernardyn szuka swojego domu. / Psy > Bernardyny - Kraków Karol Wielki, bernardyn szuka swojego domu. - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne Kraków: Karol Wielki, bernardyn szuka swojego domu. • Ogłoszenia Szerlok.pl - Karol Wielki, bernardyn szuka swojego domu. Ogłoszenia Najpewniej.pl - Karol Wielki, bernardyn szuka swojego domu. - Bernardyny No to teraz..... sio Karol do domu!! Quote
Paulina_mickey Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Dziewczyny odezwał się do mnie pan chętny na Karola lub innego dużego łagodnego psa. Pan z Częstochowy, chciałby Go obejrzeć. To na kogo podać kontakt, Lacrima może być na Ciebie? Czy od razu na mosii? A może poproszę o numer tel i Wy się z nim skontaktujecie? :cool3: Quote
aldira Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 podajcie numer telefonu tam gdzie się znajduje Karol na pierwszej stronie tego watku jest podany numer telefonu prosze tam zajrzec Quote
LACRIMA Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 [quote name='Paulina_mickey']Dziewczyny odezwał się do mnie pan chętny na Karola lub innego dużego łagodnego psa. Pan z Częstochowy, chciałby Go obejrzeć. To na kogo podać kontakt, Lacrima może być na Ciebie? Czy od razu na mosii? A może poproszę o numer tel i Wy się z nim skontaktujecie? :cool3: BYŁ U KAROLA!!! (chyba to ten?). Dzisiaj. Przypadli sobie do gustu. Mosii ma pewne wątpliwości. To znaczy nie wie, czy je ma. Jutro jedzie do Częstochowy sprawdzić dom. Zobaczymy. W każdym razie Karol nie mieszkałby daleko :lol: Akcja ogłoszeniowa pierwsza klasa. Dzwonią ludzie i pytają. Telefony różne, ale sporo. Wszystkie sensowne i rokujące zapisujemy. Te beznadziejne odpuszczamy. Quote
Paulina_mickey Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 [quote name='LACRIMA']BYŁ U KAROLA!!! (chyba to ten?). Dzisiaj. Przypadli sobie do gustu. Mosii ma pewne wątpliwości. To znaczy nie wie, czy je ma. Jutro jedzie do Częstochowy sprawdzić dom. Zobaczymy. W każdym razie Karol nie mieszkałby daleko :lol: Akcja ogłoszeniowa pierwsza klasa. Dzwonią ludzie i pytają. Telefony różne, ale sporo. Wszystkie sensowne i rokujące zapisujemy. Te beznadziejne odpuszczamy. Nie wiem czy to ten, bo nie podawałam numeru :evil_lol: Może jednak wyślę do tego pana ode mnie numer do mosii, gdyby to jednak nie był ten. Pan chciał Karola,albo jakiegoś innego dużego psa, łagodnego bo ma dzieci. Quote
LACRIMA Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 [quote name='Paulina_mickey']Nie wiem czy to ten, bo nie podawałam numeru :evil_lol: Może jednak wyślę do tego pana ode mnie numer do mosii, gdyby to jednak nie był ten. Pan chciał Karola,albo jakiegoś innego dużego psa, łagodnego bo ma dzieci. No to kto to był :crazyeye: Pewnie, że wyślij. Ale jeśli to był ten to znaczy, że Chłopu zależy!!! Namierzył Karola, a to wcale nie jest łatwe :evil_lol: Mosii albo ja. Najlepiej obydwa, któraś odbierze. Quote
Paulina_mickey Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Dobrze wiedzieć, że ludzie dzwonią z tych ogłoszeń. Mamy przynajmniej świadomość, że takie działania przynoszą rezultat. Quote
LACRIMA Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Ogłoszenia są bardzo ważne i potrzebne! Quote
bahlsa Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Ja też mam zapytanie o Karola. Do kogo mogę przesłać maila? Pani pyta czy Karol łagodny do dzieci. Może innego benia można by jej podesłać? Quote
Paulina_mickey Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='bahlsa']Ja też mam zapytanie o Karola. Do kogo mogę przesłać maila? Pani pyta czy Karol łagodny do dzieci. Może innego benia można by jej podesłać? Mail do Lacrimy lacrima123@interia.pl A telefon to można do mosii 724 294 485 To już drugie zapytanie o łagodnego psa do dzieci. Bo pan, który pisał do mnie też właśnie takiego chciał. Tylko czy mamy takie o których wiemy na pewno, że są łagodne do dzieci :hmmmm: Quote
Recommended Posts