Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurcze, miałam jechać do mosii, żeby być na imprezie, ale muszę jechać na Wrocław. Umówiłyśmy się z Ulv. W sobotę ta chudzieńka bernardynka z chorą łapką jedzie do Ciotki Magdy.

Posted

Ta impreza to oczywiście odwiedziny potencjalnych nowych właścicieli Karola.
Dzisiaj też ktoś dzwonił. Kontakt dla wszystkich dałam na zbiorczym bernardynów. Może któryś psiak skorzysta? My musimy poczekać do soboty.

Posted

Ludzie którzy byli chętni na Karolka, niestety się nie odezwali:-(A ludzie, o których pisała Lacrima nabyli już szczeniaczka.
Tak więc Karol jest nadal do wzięcia. Jak ktoś ma czas i chęci to może zrobić mu jeszcze więcej ogłoszeń. Im szybciej chłopaczek znajdzie swoich ludzi tym szybciej będziemy mogły ratować kolejne benie.

Taka szkoda, że jednak się nie odezwali, miałam nadzieję, że może chociaż jemu się poszczęści :shake:

Posted

To Ty wstawiłaś go na caleanimal :evil_lol:
A ja się zastanawiałam kto to :diabloti:
Bo założyłam tam profil dla benków ogólny, moje ogłoszenie dla Niego na tej stronce już pewnie wygasło więc dobrze, że Go tam wrzuciłaś :D

Posted

cafeanimal.pl - tam też go wrzuciłam :)
Karol Wielki - Zwierzaki - cafeanimal.pl
podobno z tego portalu najwięcej psiaków idzie do adopcji więc może to szansa dla Karola?

A tak prezentuje się w garnek.pl
Karol Wielki, bernardyn szuka swojego domu. - Garnek.pl
Większość psów z tego profilu ("szukam") ma ogłoszenia w necie.

Acha... i przypilnuję ogloszeń Karola w necie, będę je odnawiać dopóki domku nie znajdzie.

Posted

[quote name='bahlsa']cafeanimal.pl - tam też go wrzuciłam :)
Karol Wielki - Zwierzaki - cafeanimal.pl
podobno z tego portalu najwięcej psiaków idzie do adopcji więc może to szansa dla Karola?

A tak prezentuje się w garnek.pl
Karol Wielki, bernardyn szuka swojego domu. - Garnek.pl
Większość psów z tego profilu ("szukam") ma ogłoszenia w necie.

Acha... i przypilnuję ogloszeń Karola w necie, będę je odnawiać dopóki domku nie znajdzie.
To jest jakoś tak, że co dziennie są wybierane do Metra ogłoszenia a jak tam się jakiś pies znajdzie to szybko znajduje dom...

Posted

[quote name='Paulina_mickey']Tak przywieźć i jeszcze najlepiej za niego karmić i jeszcze inne takie...:mad:

Faktycznie pytał się ile może zjeść i jeszcze, czy nie dysponuję może owczarkiem niemieckim.

Co się dzieje na tym świecie? Ludzie jacyś dziwni.
Dziękuję Cioteczki za ogłoszenia. Widzę, że wszyscy zdeterminowani :mad:

Posted

Dziewczyny odezwał się do mnie pan chętny na Karola lub innego dużego łagodnego psa.
Pan z Częstochowy, chciałby Go obejrzeć.
To na kogo podać kontakt, Lacrima może być na Ciebie?
Czy od razu na mosii?
A może poproszę o numer tel i Wy się z nim skontaktujecie? :cool3:

Posted

[quote name='Paulina_mickey']Dziewczyny odezwał się do mnie pan chętny na Karola lub innego dużego łagodnego psa.
Pan z Częstochowy, chciałby Go obejrzeć.
To na kogo podać kontakt, Lacrima może być na Ciebie?
Czy od razu na mosii?
A może poproszę o numer tel i Wy się z nim skontaktujecie? :cool3:

BYŁ U KAROLA!!! (chyba to ten?). Dzisiaj. Przypadli sobie do gustu. Mosii ma pewne wątpliwości. To znaczy nie wie, czy je ma. Jutro jedzie do Częstochowy sprawdzić dom. Zobaczymy. W każdym razie Karol nie mieszkałby daleko :lol:

Akcja ogłoszeniowa pierwsza klasa. Dzwonią ludzie i pytają. Telefony różne, ale sporo. Wszystkie sensowne i rokujące zapisujemy. Te beznadziejne odpuszczamy.

Posted

[quote name='LACRIMA']BYŁ U KAROLA!!! (chyba to ten?). Dzisiaj. Przypadli sobie do gustu. Mosii ma pewne wątpliwości. To znaczy nie wie, czy je ma. Jutro jedzie do Częstochowy sprawdzić dom. Zobaczymy. W każdym razie Karol nie mieszkałby daleko :lol:

Akcja ogłoszeniowa pierwsza klasa. Dzwonią ludzie i pytają. Telefony różne, ale sporo. Wszystkie sensowne i rokujące zapisujemy. Te beznadziejne odpuszczamy.
Nie wiem czy to ten, bo nie podawałam numeru :evil_lol:
Może jednak wyślę do tego pana ode mnie numer do mosii, gdyby to jednak nie był ten.
Pan chciał Karola,albo jakiegoś innego dużego psa, łagodnego bo ma dzieci.

Posted

[quote name='Paulina_mickey']Nie wiem czy to ten, bo nie podawałam numeru :evil_lol:
Może jednak wyślę do tego pana ode mnie numer do mosii, gdyby to jednak nie był ten.
Pan chciał Karola,albo jakiegoś innego dużego psa, łagodnego bo ma dzieci.

No to kto to był
:crazyeye:

Pewnie, że wyślij. Ale jeśli to był ten to znaczy, że Chłopu zależy!!! Namierzył Karola, a to wcale nie jest łatwe :evil_lol: Mosii albo ja. Najlepiej obydwa, któraś odbierze.

Posted

[quote name='bahlsa']Ja też mam zapytanie o Karola.
Do kogo mogę przesłać maila?
Pani pyta czy Karol łagodny do dzieci.
Może innego benia można by jej podesłać?
Mail do Lacrimy lacrima123@interia.pl

A telefon to można do mosii
724 294 485

To już drugie zapytanie o łagodnego psa do dzieci. Bo pan, który pisał do mnie też właśnie takiego chciał.

Tylko czy mamy takie o których wiemy na pewno, że są łagodne do dzieci :hmmmm: