Paulina_mickey Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 [quote name='LACRIMA']Paulinka, po co się pytasz? Ten benek, który potrzebuje szybko niech bierze. Karol póki co jest zabezpieczony. Jeśli coś wypadnie będziemy się martwić później. To w takim razie juz złożyłam deklarację dla bezimiennego i dla tego drugiego benia(przydało by mu się imie jakieś) http://www.dogomania.pl/forum/f1166/blakajacy-sie-lagodny-bernardyn-niedaleko-slawkowa-142586/ Quote
LACRIMA Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 [quote name='Paulina_mickey']To w takim razie juz złożyłam deklarację dla bezimiennego i dla tego drugiego benia(przydało by mu się imie jakieś) http://www.dogomania.pl/forum/f1166/blakajacy-sie-lagodny-bernardyn-niedaleko-slawkowa-142586/ Coś ty, jeszcze zapeszymy i coś się nie uda. Albo spełni się moje krakanie i zamiast kawalera będzie panienka brzemienna (jedna moja Kochana Cioteczka szeptała mi dzisiaj do ucha, że też ma takie obawy:mad:). Figaro zapewnia, że to chłopie, ale ją z kolei zapewnia ktoś inny. A jeśli pod ogon ten KTOŚ nie zajrzał? Popatrz Paulina na zdjęcia i powiedz: chłopak czy baba? Quote
malawaszka Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 wow! piękny pies!!!!! :mdleje: ale powiedzcie mi - to nie jest bernardyn taki w 100% nie? ale ogromny i jakby kaukaz z bernardynem co? Quote
LACRIMA Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 malawaszka napisał(a):wow! piękny pies!!!!! :mdleje: ale powiedzcie mi - to nie jest bernardyn taki w 100% nie? ale ogromny i jakby kaukaz z bernardynem co? Ojej! Ciotce 100% się marzy :evil_lol: Benek i już. Łaty ma, duży jest, ślini się, łeb podobny. Pójdzie jako bernardyn :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 LACRIMA napisał(a):Ojej! Ciotce 100% się marzy :evil_lol: Benek i już. Łaty ma, duży jest, ślini się, łeb podobny. Pójdzie jako bernardyn :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Otóż to, hehe :roflt: Ale tak w sumie nie widziałam nigdy takiego benka:niewiem::evil_lol: Quote
LACRIMA Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 Wy tutaj Ciotki nie mieszajcie:mad:! Na wątku olkuskim było jak byk, że BERNARDYN. I trzymamy się tego. Ale Fajny no nie? Quote
Paulina_mickey Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Fajny to mało powiedziane :loveu: On jest tak piękny i niesamowicie oryginalny, że ja się dziwię że się kolejka za nim jeszcze nie ustawia...:roll: Jak ktoś się będzie czepiał jego bernardynowości, to wszystkie ciotki z dogo wiedzą, że trzeba go nastawić na właściwy tok myślenia:evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 LACRIMA napisał(a):Wy tutaj Ciotki nie mieszajcie:mad:! Na wątku olkuskim było jak byk, że BERNARDYN. I trzymamy się tego. Ale Fajny no nie? hahaha no pewnie, że fajny :loveu: ja tylko z ciekawości zapytałam :oops: :lol: ot! durna babska ciekawość :evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 http://i307.photobucket.com/albums/nn304/MiQsA/Obraz0010-1.jpg Pamiętajcie o tym drugim beniu :-( Quote
_ogonek_ Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Kurczę, on jest wieeeeelki. Mi to by do pasa sięgal! :evil_lol: Quote
LACRIMA Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Pytają, oj pytają!!! Taki ładny pies! Na dniach będzie miał robioną kastrację (i oczko) i dopiero jak dojdzie do siebie zobaczymy kto z tych pytających będzie nadal zainteresowany :evil_lol: Quote
aldira Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 bardzo się ciesze ze może ktoś go zabierze do domku :loveu::loveu::loveu: Quote
Paulina_mickey Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 LACRIMA napisał(a):Pytają, oj pytają!!! Taki ładny pies! Na dniach będzie miał robioną kastrację (i oczko) i dopiero jak dojdzie do siebie zobaczymy kto z tych pytających będzie nadal zainteresowany :evil_lol: oo a możesz się dowiedzieć skąd te kontakty? To się może przydać przy robieniu innych ogłoszeń kolejnym beniom :cool3: Quote
Paulina_mickey Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 A co tu taka cisza?:-( Ciotki ratują pobratymców :cool3: Quote
LACRIMA Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Pies psychicznie jest już gotowy do adopcji. W tym tygodniu nie zdążyłyśmy ze sterylką, same wiecie, że trochę się działo, na dogo i poza. Dużo nieszczęścia. Mosii pojedzie na dniach. Dzwonią różne domy, ale albo bloki, albo jacyś podejrzani. Kroi się dom w okolicach Radomska. Blisko, więc byłoby super; odwiedzić, pomóc, doradzić. Zobaczymy. Póki co trzeba ogłaszać. Quote
aldira Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Trzymam kciuki za pięknego włochacza aby znalazł w końcu domek !:cool3: Quote
LACRIMA Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 Trzymajcie kciuki Cioteczki, mocno trzymajcie, bo w wakacje to raczej wywalają z domów, niż myślą o adopcji :-( Quote
Paulina_mickey Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 RATUNKU!!! POMOCY!!! ALARM!!! PILNE!!! Pod Częstochową została znaleziona UBOJNIA bernardynów,podhalanów,coli...psy były przerabiane na smalec!!! Znaleziono trupy,kosci...zywe szczeniaki,ponad 10 bernardynów,podhalany,coli...drobne pieski!!!! Mosii bierze kilka psów,szczeniaki.... PILNIE potrzebna domków tymczasowych dla 2 bernardynów oraz 2 podhalanów(suni i psa!)... Dzisiaj jeszcze zostanie założony watek!!! Quote
ANETTTA Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 kolejne psie trgedie ............... a co tam u Karolka Quote
Paulina_mickey Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 ANETTTA napisał(a):kolejne psie trgedie ............... a co tam u Karolka W końcu jesteś :multi: Quote
Recommended Posts