Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='LACRIMA']Paulinka, po co się pytasz? Ten benek, który potrzebuje szybko niech bierze. Karol póki co jest zabezpieczony. Jeśli coś wypadnie będziemy się martwić później.
To w takim razie juz złożyłam deklarację dla bezimiennego i dla tego drugiego benia(przydało by mu się imie jakieś)

http://www.dogomania.pl/forum/f1166/blakajacy-sie-lagodny-bernardyn-niedaleko-slawkowa-142586/

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Paulina_mickey']To w takim razie juz złożyłam deklarację dla bezimiennego i dla tego drugiego benia(przydało by mu się imie jakieś)

http://www.dogomania.pl/forum/f1166/blakajacy-sie-lagodny-bernardyn-niedaleko-slawkowa-142586/

Coś ty, jeszcze zapeszymy i coś się nie uda. Albo spełni się moje krakanie i zamiast kawalera będzie panienka brzemienna (jedna moja Kochana Cioteczka szeptała mi dzisiaj do ucha, że też ma takie obawy:mad:). Figaro zapewnia, że to chłopie, ale ją z kolei zapewnia ktoś inny. A jeśli pod ogon ten KTOŚ nie zajrzał? Popatrz Paulina na zdjęcia i powiedz: chłopak czy baba?

Posted

malawaszka napisał(a):
wow! piękny pies!!!!! :mdleje:

ale powiedzcie mi - to nie jest bernardyn taki w 100% nie? ale ogromny i jakby kaukaz z bernardynem co?

Ojej! Ciotce 100% się marzy :evil_lol: Benek i już. Łaty ma, duży jest, ślini się, łeb podobny. Pójdzie jako bernardyn :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

LACRIMA napisał(a):
Ojej! Ciotce 100% się marzy :evil_lol: Benek i już. Łaty ma, duży jest, ślini się, łeb podobny. Pójdzie jako bernardyn :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Otóż to, hehe :roflt:

Ale tak w sumie nie widziałam nigdy takiego benka:niewiem::evil_lol:

Posted

Fajny to mało powiedziane :loveu:
On jest tak piękny i niesamowicie oryginalny, że ja się dziwię że się kolejka za nim jeszcze nie ustawia...:roll:

Jak ktoś się będzie czepiał jego bernardynowości, to wszystkie ciotki z dogo wiedzą, że trzeba go nastawić na właściwy tok myślenia:evil_lol:

Posted

LACRIMA napisał(a):
Wy tutaj Ciotki nie mieszajcie:mad:!
Na wątku olkuskim było jak byk, że BERNARDYN. I trzymamy się tego.

Ale Fajny no nie?

hahaha no pewnie, że fajny :loveu: ja tylko z ciekawości zapytałam :oops: :lol: ot! durna babska ciekawość :evil_lol:

Posted

Pytają, oj pytają!!! Taki ładny pies! Na dniach będzie miał robioną kastrację (i oczko) i dopiero jak dojdzie do siebie zobaczymy kto z tych pytających będzie nadal zainteresowany :evil_lol:

Posted

LACRIMA napisał(a):
Pytają, oj pytają!!! Taki ładny pies! Na dniach będzie miał robioną kastrację (i oczko) i dopiero jak dojdzie do siebie zobaczymy kto z tych pytających będzie nadal zainteresowany :evil_lol:

oo a możesz się dowiedzieć skąd te kontakty? To się może przydać przy robieniu innych ogłoszeń kolejnym beniom :cool3:

Posted

Pies psychicznie jest już gotowy do adopcji. W tym tygodniu nie zdążyłyśmy ze sterylką, same wiecie, że trochę się działo, na dogo i poza. Dużo nieszczęścia. Mosii pojedzie na dniach. Dzwonią różne domy, ale albo bloki, albo jacyś podejrzani. Kroi się dom w okolicach Radomska. Blisko, więc byłoby super; odwiedzić, pomóc, doradzić. Zobaczymy. Póki co trzeba ogłaszać.

Posted

RATUNKU!!! POMOCY!!! ALARM!!! PILNE!!!
Pod Częstochową została znaleziona UBOJNIA bernardynów,podhalanów,coli...psy były przerabiane na smalec!!! Znaleziono trupy,kosci...zywe szczeniaki,ponad 10 bernardynów,podhalany,coli...drobne pieski!!!!
Mosii bierze kilka psów,szczeniaki....

PILNIE potrzebna domków tymczasowych dla 2 bernardynów oraz 2 podhalanów(suni i psa!)...

Dzisiaj jeszcze zostanie założony watek!!!