Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Cioteczki! Znowu nie mogłam się dostać na dogo:shake:

Założyłam sobie przed chwilą skrzynkę psiakową. Jeśli ktoś potrzebuje do ogłaszania naszego Korola Wielkiego mail kontaktowy to już jest:
lacrima123@interia.pl

To skrzynka za darmo, więc mogą pakować jeszcze reklamy, ale co tam ;)

Posted

Karol jest super. Zupełnie inny pies niż ten ze zdjęć schroniskowych. Błyskawicznie doszedł do siebie. Dobrze, że psychika mu nie siadła, bo przy taaaaaakich gabarytach mogło by być różnie.
Właściwie jest gotowy do adopcji. Ciachniemy go jeszcze i zrobimy oczko. Tak za jednym zamachem. Przy okazji zbadamy krew, żeby już na 100 % mieć pewność, że wszystko gra. I OBY GRAŁO!

Posted

[quote name='LACRIMA']Karol jest super. Zupełnie inny pies niż ten ze zdjęć schroniskowych. Błyskawicznie doszedł do siebie. Dobrze, że psychika mu nie siadła, bo przy taaaaaakich gabarytach mogło by być różnie.
Właściwie jest gotowy do adopcji. Ciachniemy go jeszcze i zrobimy oczko. Tak za jednym zamachem. Przy okazji zbadamy krew, żeby już na 100 % mieć pewność, że wszystko gra. I OBY GRAŁO!

fajnie ,że taki twardziel i nie zamknął się w sobie:multi: A ogłoszenia ma zrobione??

Posted

Ogłoszeń nie ma robionych. Czekamy, która Ciotka się zlituje. Im szybciej znajdzie dom tym lepiej. Zwolni miejsce dla być może kolejnego benka. I zostanie trochę pieniędzy na hotelowanie kolejnego.

No Cioteczki. Róbcie ogłoszonka :crazyeye:

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
Telefon to pewnie na mosii, ma go w podpisie :evil_lol:
A maila nie znam:D

widzę ze nie bardzo ci zależy na tym, by pieskowi pomoc... cóż tacy ludzie jak tez żyją

Posted

LACRIMA napisał(a):
Paulina, mogę Cię kawałek na rękach ponosić :multi:!!! Duża jesteś?:evil_lol:

Hehe lepiej nie:evil_lol:
Robiłam Tristanowi i Benedyktowi to i jemu zrobiłam przy okazji. Może mu to pomoże znaleźć domek:cool3:
Oby:kciuki:

Posted

aldira napisał(a):
bez komentarza

Nie wiem o co Ci chodzi...
Zajmuję się razem z dziewczynami bernardynami już z pół roku...
I komentarze typu:widze jak Ci zależy albo inne tego typu,są co najmniej nie ma miejscu...No ale przecież prowadzenie strony dla bernardynów, profilu na naszej klasie i ogólnego wątku dla bernardynow to jest nic...Nie wymaga czasu ani poświęcenia...:shake:No trudno niektórzy tego nie widzą...
Chcesz robić ogłoszenia to przecież nikt Ci nie broni?Zawsze możesz maila podać na siebie, jak sie znajdzie dom to przekierujesz go pod właściwy adres...

Na tym koniec moich wypowiedzi do Ciebie.

Co tam u Karolka?

Posted

Paulinko nie złość się :) kto wie co robisz i się pofatyguję żeby to sprawdzić, w życiu tak nie napisze. Niektórzy lubią na siebie zwracać uwagę inaczej.

Od początku podglądam wątek, bo Lacrima mi podesłała - nijak nie pomogę :roll::oops: Mosii ma szczęśliwą rękę i wierzę, że i tym razem :) Pani L to samo :lol:

Posted

Dziewczyny, które deklarowały pieniążki na Karolka może skoro psiak na razie ma zabezpieczenie finansowe to wspomożecie innego benia:
http://www.dogomania.pl/forum/f1166/blakajacy-sie-lagodny-bernardyn-niedaleko-slawkowa-142586/

Lub:
http://www.dogomania.pl/forum/f1160/bernardyn_bez-imienia_bez-plci_bez-pieniedzy-czeka-w-olkuszu-na-ratunek_dt-hotel-142668/#post12671728

Oba psy mają nie za ciekawą sytuację:placz:

Lacrima myślisz, że można tak zrobić?Ja 20 zł na benie oferuję nadal ale nie wiem właściwie czy Karol nie będzie potrzebował pieniędzy:niewiem: Jeśli nie to mozna by jakoś deklarację podzielić pomiędzy te dwa benie z Olkusza...

Posted

Paulinka, po co się pytasz? Ten benek, który potrzebuje szybko niech bierze. Karol póki co jest zabezpieczony. Jeśli coś wypadnie będziemy się martwić później.