LACRIMA Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 A ja sobie ryczę. Starzeje się lacrima.:roll: Quote
Paulina_mickey Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Jakie On ma piękne umaszczenie! :crazyeye: Taki pysiek czarny a reszta taka jaśniejsza :loveu::loveu::loveu: Piękny jest zaraz Go wrzucę na moje stronki. Quote
Leyla Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 A mnie kręci,że on jest taaaki duuuuży :eviltong::eviltong: Quote
aldira Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 bardzo ładny ten psiaczek:loveu::loveu::loveu::loveu: teraz trzeba znaleźć kogoś kto go zaadoptuje;) Quote
aldira Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Czy możesz podać jakiś kontakt do tego pieska ,w celu ogłoszenia Karola ? Np.email. Quote
Paulina_mickey Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 aldira napisał(a):Czy możesz podać jakiś kontakt do tego pieska ,w celu ogłoszenia Karola ? Np.email. Telefon to pewnie na mosii, ma go w podpisie :evil_lol: A maila nie znam:D Quote
LACRIMA Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 Cześć Cioteczki! Znowu nie mogłam się dostać na dogo:shake: Założyłam sobie przed chwilą skrzynkę psiakową. Jeśli ktoś potrzebuje do ogłaszania naszego Korola Wielkiego mail kontaktowy to już jest: lacrima123@interia.pl To skrzynka za darmo, więc mogą pakować jeszcze reklamy, ale co tam ;) Quote
LACRIMA Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 Karol jest super. Zupełnie inny pies niż ten ze zdjęć schroniskowych. Błyskawicznie doszedł do siebie. Dobrze, że psychika mu nie siadła, bo przy taaaaaakich gabarytach mogło by być różnie. Właściwie jest gotowy do adopcji. Ciachniemy go jeszcze i zrobimy oczko. Tak za jednym zamachem. Przy okazji zbadamy krew, żeby już na 100 % mieć pewność, że wszystko gra. I OBY GRAŁO! Quote
Leyla Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 [quote name='LACRIMA']Karol jest super. Zupełnie inny pies niż ten ze zdjęć schroniskowych. Błyskawicznie doszedł do siebie. Dobrze, że psychika mu nie siadła, bo przy taaaaaakich gabarytach mogło by być różnie. Właściwie jest gotowy do adopcji. Ciachniemy go jeszcze i zrobimy oczko. Tak za jednym zamachem. Przy okazji zbadamy krew, żeby już na 100 % mieć pewność, że wszystko gra. I OBY GRAŁO! fajnie ,że taki twardziel i nie zamknął się w sobie:multi: A ogłoszenia ma zrobione?? Quote
Paulina_mickey Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 No to super, że wszystko jest w porządku! Quote
LACRIMA Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Ogłoszeń nie ma robionych. Czekamy, która Ciotka się zlituje. Im szybciej znajdzie dom tym lepiej. Zwolni miejsce dla być może kolejnego benka. I zostanie trochę pieniędzy na hotelowanie kolejnego. No Cioteczki. Róbcie ogłoszonka :crazyeye: Quote
aldira Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Paulina_mickey napisał(a):Telefon to pewnie na mosii, ma go w podpisie :evil_lol: A maila nie znam:D widzę ze nie bardzo ci zależy na tym, by pieskowi pomoc... cóż tacy ludzie jak tez żyją Quote
Paulina_mickey Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 [quote name='aldira']widzę ze nie bardzo ci zależy na tym, by pieskowi pomoc... cóż tacy ludzie jak tez żyją Nie wiem po co taki ton? Napisałam normalnie, że telefon ma mosi w podpisie, a maila nie znam, jak inaczej miałam to napisać? Benio ogłoszony na: http://www.dogomania.pl/forum/f28/bernardyny-do-adopcji-sytuacja-jest-tragiczna-ponad-60-benkow-szuka-domow-133903/#post11989764 Bernardyny w potrzebie Logowanie do nasza-klasa.pl Dział ogłoszeń serwisu BONO POLSKA. Ogłoszenia, kupię, sprzedam, oddam, zaopiekuję się Animalia.pl :: Ogłoszenia :: Szukaj Ogłoszenia bezpłatne. Giełda ogłoszeń - kupię , sprzedam, wynajmę. Darmowe ogłoszenia drobne na Gumtree Warszawa Karol-piekny bernardyn szuka domu! - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl szukaj :-: Lecznica Małych Zwierząt :-: Zbigniew Mozga ogłoszenia drobne > ojej.pl Inne*Miasta - darmowe ogłoszenia drobne, praca, mieszkania, nieruchomości, sprzedam, towarzyskie Ogłoszenia Sprzedam - Karol-piekny bernardyn szuka domu! Karol-piękny bernardyn szuka domu! - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszawa Quote
LACRIMA Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Paulina, mogę Cię kawałek na rękach ponosić :multi:!!! Duża jesteś?:evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 LACRIMA napisał(a):Paulina, mogę Cię kawałek na rękach ponosić :multi:!!! Duża jesteś?:evil_lol: Hehe lepiej nie:evil_lol: Robiłam Tristanowi i Benedyktowi to i jemu zrobiłam przy okazji. Może mu to pomoże znaleźć domek:cool3: Oby:kciuki: Quote
aldira Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 [quote name='Paulina_mickey']Nie wiem po co taki ton? Napisałam normalnie, że telefon ma mosi w podpisie, a maila nie znam, jak inaczej miałam to napisać? Benio ogłoszony na: http://www.dogomania.pl/forum/f28/bernardyny-do-adopcji-sytuacja-jest-tragiczna-ponad-60-benkow-szuka-domow-133903/#post11989764 Bernardyny w potrzebie Logowanie do nasza-klasa.pl Dział ogłoszeń serwisu BONO POLSKA. Ogłoszenia, kupię, sprzedam, oddam, zaopiekuję się Animalia.pl :: Ogłoszenia :: Szukaj Ogłoszenia bezpłatne. Giełda ogłoszeń - kupię , sprzedam, wynajmę. Darmowe ogłoszenia drobne na Gumtree Warszawa Karol-piekny bernardyn szuka domu! - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl szukaj :-: Lecznica Małych Zwierząt :-: Zbigniew Mozga ogłoszenia drobne > ojej.pl Inne*Miasta - darmowe ogłoszenia drobne, praca, mieszkania, nieruchomości, sprzedam, towarzyskie Ogłoszenia Sprzedam - Karol-piekny bernardyn szuka domu! Karol-piękny bernardyn szuka domu! - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszawa bez komentarza Quote
Paulina_mickey Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 aldira napisał(a):bez komentarza Nie wiem o co Ci chodzi... Zajmuję się razem z dziewczynami bernardynami już z pół roku... I komentarze typu:widze jak Ci zależy albo inne tego typu,są co najmniej nie ma miejscu...No ale przecież prowadzenie strony dla bernardynów, profilu na naszej klasie i ogólnego wątku dla bernardynow to jest nic...Nie wymaga czasu ani poświęcenia...:shake:No trudno niektórzy tego nie widzą... Chcesz robić ogłoszenia to przecież nikt Ci nie broni?Zawsze możesz maila podać na siebie, jak sie znajdzie dom to przekierujesz go pod właściwy adres... Na tym koniec moich wypowiedzi do Ciebie. Co tam u Karolka? Quote
Soema Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Paulinko nie złość się :) kto wie co robisz i się pofatyguję żeby to sprawdzić, w życiu tak nie napisze. Niektórzy lubią na siebie zwracać uwagę inaczej. Od początku podglądam wątek, bo Lacrima mi podesłała - nijak nie pomogę :roll::oops: Mosii ma szczęśliwą rękę i wierzę, że i tym razem :) Pani L to samo :lol: Quote
LACRIMA Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 mosii telefon 724 294 485 lacrima mail lacrima123@interia.pl Quote
Paulina_mickey Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Dziewczyny, które deklarowały pieniążki na Karolka może skoro psiak na razie ma zabezpieczenie finansowe to wspomożecie innego benia: http://www.dogomania.pl/forum/f1166/blakajacy-sie-lagodny-bernardyn-niedaleko-slawkowa-142586/ Lub: http://www.dogomania.pl/forum/f1160/bernardyn_bez-imienia_bez-plci_bez-pieniedzy-czeka-w-olkuszu-na-ratunek_dt-hotel-142668/#post12671728 Oba psy mają nie za ciekawą sytuację:placz: Lacrima myślisz, że można tak zrobić?Ja 20 zł na benie oferuję nadal ale nie wiem właściwie czy Karol nie będzie potrzebował pieniędzy:niewiem: Jeśli nie to mozna by jakoś deklarację podzielić pomiędzy te dwa benie z Olkusza... Quote
LACRIMA Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Paulinka, po co się pytasz? Ten benek, który potrzebuje szybko niech bierze. Karol póki co jest zabezpieczony. Jeśli coś wypadnie będziemy się martwić później. Quote
Recommended Posts