Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 305
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Weszłam i sobie pomyślałam, że pewnie znowu u Sofijki zastój, ale tu miłe zaskoczenie. Ruch w interesie, a to dobrze wróży:lol:.
Sofija , wystarczy już tego marazmu schroniskowego. Tyle psiej miłości czeka, a ludzie czekają nie wiadomo na co.

Posted

łeee no tak myślałam...
no ale cóż przynajmniej Atos szczęśliwy, należało mu się, bo długo z Arią by nie wytrzymał ;)
to kogo teraz Aria będzie maltretować ;)

Posted

dostałam dziś mejla z podziękowaniem i zdjęciami Atoska, są nim zachwyceni.
Ludzi jechali z myślą o Sofijce, a kierownik schroniska polecił im Atosa, bo nie goni kotów, tak jak robi to sunia.
A oto i bohater w DS

Piękny pies, taki dostojny.

Posted

właśnie dzwoniłam do Uciechowa i złapałam Adę z Sofijką w drodze do domku stałego!!!
za dużo info nie mam, ale trzymać kciuki!
Pan ponoć przygotował już budę dla Sofijki, trzymać kciuki! jak wpadnie ogonek lub rotek dadzą pewnie więcej inf.

Posted

Sofia pojechała za Świebodzice. Pan buduje dom i potrzebuje psiaka do pilnowania, ma fajną budkę, wszystko ok :)
Wszyscy zadowoleni. Chociaż na początku Sofijka broniła dotychczasowych opiekunów , ale potem już ok :)

Potem wstawię fotki.

Posted

o matulo, to znaczy że Sofija opuściła schroniskowe mury na zawsze:roll:. Ma własny dom i teren do pilnowania. Jest potrzebna jakiemuś człowiekowi, który potrafi okazać jej miłość za ' wierną służbę':lol: i będzie ja kochał do końca świata ??

Posted

[quote name='_ogonek_']Sofia pojechała za Świebodzice. Pan buduje dom i potrzebuje psiaka do pilnowania, ma fajną budkę, wszystko ok :)Wszyscy zadowoleni. Chociaż na początku Sofijka broniła dotychczasowych opiekunów , ale potem już ok :)
Potem wstawię fotki. czekamy na te fotki. Nie myśl sobie, że zapomniałyśmy :-)