Wiwi Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 u Sofijki bez zmian, siedzi w boksie z wielką swoją miłością Piterem, który również świata poza nią nie widzi... Quote
Ingrid44 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 No to chociaz tyle dobrze ze maja siebie :) Quote
_Pixia_ Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Z góry przepraszam za offa ale zapraszam na wątek kociaka, który doświadczył bardzo wiele złego. Jednak po mimo tego wszystkiego nadal chce żyć. Pomóż sfinansować jego leczenie. Dziękuję Quote
_Pixia_ Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Z góry przepraszam za offa ale zapraszam na wątek kociaka, który doświadczył bardzo wiele złego. Jednak po mimo tego wszystkiego nadal chce żyć. Pomóż sfinansować jego leczenie. Dziękuję Quote
_ogonek_ Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 Tak, Sofia zmieniła się od początków. I w kwestii wyglądu (tak troszkę ) i charakteru :diabloti: Poker zasugerowała domek dla "czegoś" onkowatego do 3 lat do pilnowania, ma fajny domek we Wrocku. Widziałam że udzielono jej odpowiedzi, ale podrzuciłam też PW> Boże, gdyby to się udało... Quote
Ingrid44 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Sofijka bardzo sie nadaje do tego domku. Dajcie znac czy cos z tego bedzie . Quote
_ogonek_ Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 Ingrid, czekam na wieści ;) Zobaczymy :) Quote
Poker Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Trzymajcie kciuki, bo sunia się spodobała. Mam tylko kilka pytań.Jak sunia do dzieci ( 6 i 9 lat) i do kotów? Czy nadaje się do budy?Podobno 2.pokojowe mieszkanie. Quote
rotek_ Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 do dzieci na pewno ok ogonek opiekowała się sofijką i nigdy nie było problemów na koty sprawdzimy...bo już nie pamiętam Quote
Poker Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 ale ogonek ma więcej niż 9 lat :evil_lol: ogonek , czy TY jesteś wiekowo dzieckiem ? Quote
Ingrid44 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [quote name='Poker']Trzymajcie kciuki, bo sunia się spodobała. Mam tylko kilka pytań.Jak sunia do dzieci ( 6 i 9 lat) i do kotów? Czy nadaje się do budy?Podobno 2.pokojowe mieszkanie.[/QUOTE] Bylo by cudownie gdyby Sofijka miala juz swoj domek. Dalej trzymam kciuki :) Quote
Poker Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 czekam na odpowiedź państwa, ale wiem,ze mieli wyjechać na ferie. Quote
Poker Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 cisza tu zaległa, a ludzie są zainteresowani Sofią. Pytają czy mogliby ją zobaczyć? Czy mam dzwonić do szefa i się spytać? czy któraś z Was spyta? Quote
_ogonek_ Posted January 30, 2010 Author Posted January 30, 2010 Poker, ale jak chceliby ja zobaczyc? przyjechac?? A co do mojego wieku to zależy jak patrzeć na wiek 13 lat :evil_lol: (ale to na pewno więcej niż 9 :diabloti: ) Quote
Poker Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 jasne ,że przyjechać do Uciechowa, A 13.letnia dziewczyna to często już prawdziwa kobieta, czego z pewnością nie można powiedzieć o 9.letnim chłopcu. Więc test na prawdziwe dzieci i koty by się przydał. Quote
_ogonek_ Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 Poker, na koty test zrobimy, a o dzieciach pomyslimy... ale wedlug mnie nie powinno byc zadnych problemow. wczorajsze fotki: Niestety tylko takie ;) ale widac ze panstwo sie niezle maja :P Quote
Poker Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 to róbcie te testy , bo ludzie są zainteresowani poważnie, no i czy do budy się nadaje, spytajcie szefa, p.Roberta Quote
_ogonek_ Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 Poker, do budy się nadaje, bo mieszka w budzie i ma się b. dobrze. Co do dzieci to jest jak najbardziej ok. Nie jest nigdy jakaś nachalna, ale cieszy się. Krzywdy nie zrobi. A koty, tego testu nie pamiętam, będę w schronisku jutro poproszę Sylwię o to żeby ten test jednak zrobić Quote
_ogonek_ Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 Poker, do budy się nadaje, bo mieszka w budzie i ma się b. dobrze. Co do dzieci to jest jak najbardziej ok. Nie jest nigdy jakaś nachalna, ale cieszy się. Krzywdy nie zrobi. A koty, tego testu nie pamiętam, będę w schronisku jutro poproszę Sylwię o to żeby ten test jednak zrobić Quote
Wiwi Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 jejku trzymam kciuki!!! ojej byłoby cudownie...w końcu ;) Quote
_ogonek_ Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Poker, koty niestety odpadają ;( Zadziora jest do kotów, dom niestety bez nich.... Quote
Recommended Posts