mysza 1 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 beka napisał(a):Nie wiem, Neska jest u mnie.... Brak słów... Quote
esperanza Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Beka odesłałam do Ciebie panią, ale nie jestem pewna czy coś z tego będzie- pani dzwoniła w imieniu rodziców. Quote
beka Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 W imieniu rodziców nikt do mnie nie dzwonił. Na maile odpisałam, rozmawiałam z dąbrową górniczą, ale mam mieszane uczucia. Uprzedzam ze Neske wydam tylko w naj, naj warunki. Inne nie wchodzą w grę :eviltong:. A we wtorek wyjeżam wiec do 16 sierpnia odbiram tylko telefony a ew. adopcja w drugiej połowie sierpnia. Quote
beka Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 esperanza napisał(a):Beka odesłałam do Ciebie panią, ale nie jestem pewna czy coś z tego będzie- pani dzwoniła w imieniu rodziców. Pani dzwoniła, poprosiła o mozliwość obejrzenia psa, przyjechała z tata . Doszła do wniosku że Neska nie bedzie tak duża jak onek. Miała dzwonić, ale nic cisza... Jest chętny dom w Pleszewie (280 km) i w Krakowie.m Poprosiłam Asiorka o sprawdzenie Krakowa i zobaczymy. Jutro wyjeżdżam, także potencjalna adopcja i tak po moim owrocie czyli po 16 Quote
beka Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Neska szuka domu. Mimo tego że świetnie się dogaduje z moim stadkiem nie moge zatrzymać kolejnego psa :(. Quote
czarna anda Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Becia w koncu tu wlazlam :) nie dziwie sie ze masz klopot emocjonalny z jej wydaniem - akurat ja cosik wiem w tym temacie Szukamy Pani Gajisiowej ?/:) coz nie wiem czu uda sie takowa sklonowac - oby.... moze i wtedy ktoregos z moich bym wydala......tiaaaa A co do tego czy mozesz albo i nie mozesz jej zatrzymac ....nie znane sa wyroki boskie:) kikakrotnie pisalam w s[rawie jakiegos z moich _ nie moge jej zatrzymac :) i cio .... sama wiesz cio :) ale szukamy i tego sie trzymajmy :) Quote
paros Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 beka napisał(a):Neska szuka domu. Mimo tego że świetnie się dogaduje z moim stadkiem nie moge zatrzymać kolejnego psa :(. Czyli nie ma chętnego na sunię :-( i wznawiamy ogłoszenia Quote
esperanza Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Zrobić jej allegro, czy ktoś już zrobił? Quote
mysza 1 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Wysłałam Neskę Panu z Piaseczna, miłośnik owczarków. Ale nie wiem czy przejdzie kontrolę w razie czego:eviltong:;) Quote
esperanza Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Żartujesz :crazyeye: Ależ ona piękna wyrosła :-o Robić jej allegro? Quote
paros Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Śliczna :lol: zrobiłam kilka ogłoszeń z nowymi fotkami :lol: Quote
GoskaGoska Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 no cudna niunia szybko domek znajdzie :cool3: Quote
paros Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Neska ma wznowione allegro :lol: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=732681125 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
idusiek Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 rosnie Neska jak na drożdzach :diabloti: beka, moze ją zostawisz?:cool3: Quote
Asior Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 nooo a czemu taka cisza na wątku???? Beka :razz: Quote
beka Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 Napisze dziś po południu ;) Asiorku dziękuję za pomoc :loveu: Quote
beka Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 Neska pojechaal do domku. Zamieszka w Nowej Hucie. Ja tradycyjnie mam "mieszane uczucia". Smutno i pusto bez niej, ale świadomość ze ma swój własny bardzo kochający domek daje poczucie radosci i zadowolenia :) Neska bedzie rozpieszczona jedynaczką. Pani Basiu jeszcze raz wszystkiego dobrego dla Pani i Neski. Asiorku jeszcze raz dziękuje za wizytę przedadopcyjną. Quote
esperanza Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Super :p :multi: Beka serdecznie dzięki za opiekę nad Neską :loveu: Czy pani Basia zagląda na forum? :cool3: Quote
beka Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 esperanza napisał(a):Super :p :multi: Beka serdecznie dzięki za opiekę nad Neską :loveu: Czy pani Basia zagląda na forum? :cool3: Tak i mam nadzieję że się zarejestruje :) Nesia juz w domku, wszyscy zakochani a Pani Basia musiała stanąc w kolejce do głaskania... Neska ty farciaro :) Quote
Asior Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 powiem tak... ten domek to najwspanialszy ludzie na swiecie!!!!! Pani mieszka z rodzicami, już starszymi ludxmi.. Obydwoje rodzice to naprawde najwspanialszi staruszkowie jakich znam.. kochają zwierzęta.. na scianach wiszą zdjęcia ich poprzednich owczarków... wszytkie odeszły ze starości, ostatni tylko miał zapalenie płuc w wieku 9 lat i odszedł,. Pani ze łazami w oczach opowiadała o nich wszystkich.. Rodzice opowiadali mi historie z ich życia (psów).... naprawde cudowni ludzie... DOM marzenie... 3 duze pokoje, balkon i zielona okolica wokoło....osiedle przy łąkach nowohuckich... Wybieram sie do Pani na dniach sprawdzić jak zaklimatyzowała sie Neska :) Porobie fotki.... Sama bym się tam wyadoptowała jak bym mogła :D Quote
Recommended Posts