beka Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Neska jest byłą mieszkanką schroniska w Kruszewie. Jest śmiała, wesoła, pięknie się bawi z moją sworą. Jest ewidentnie praludzka, szuka kontaktu z człowiekiem Jest po pierwszym szczepieniu. Wczoraj ja ogłosiłam na kilku stronach i niestety telefony które otrzymuje nie podobają mi się zupełnie. Może jakiś dogomaniak się skusi?? Nie powinnam brać szczeniaków na tymczas L. Zawsze mam potem problem z oddaniem delikwenta….. Quote
mysza 1 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Jeju, cudo tfu tfu;) Takiej to już bym nie oddała:loveu: Mam ten sam problem z telefonami- masakra. Quote
Soema Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 [quote name='mysza 1']Jeju, cudo tfu tfu;) Takiej to już bym nie oddała:loveu: Ty to widzę masz podejście :evil_lol: Beka to super tymczas, a zbieractwo to choroba.. oo :eviltong: Beka, a te domki to co? Kojec, blok? Co z nimi nie tak?:razz: Quote
beka Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 esperanza napisał(a):Piękna z niej sunia :loveu: I do tego madra :) Zaufany i zajefany domek potrzebny.. Quote
beka Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 Matko, czemu ludzie się upieraja że na podwórku bedzie jej lepiej niz przy człowieku? Dzis dzwonił pan, przedstawił sie grzecznie i sądze że to nie był jego pierwszy telefon do dogomaniaka bo padło pytanie: "czy wyrazi pani zgodę by piesek mieszkał w zagrodzie w obejściu?" mówię że nie, pan się żegna... Quote
Zbójini Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 ładna dziewczynka;) Napisz do Dra a owczarkach. Szuka onka dla rodziców, CO prawda wyjechali do końca sierpnia ale zagadać można. Quote
beka Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 zobaczymy w niedziele ;) dzis jedna pani spytała czy ona jest przyzwyczajona do otwartej bramy czy ucieka:-o:crazyeye::crazyeye: Quote
majqa Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 beka napisał(a):(...) czy ona jest przyzwyczajona do otwartej bramy czy ucieka:-o:crazyeye::crazyeye: Trzeba było powiedzieć, że wieje z całą bramą. :roll: 3mam kciuki żeby się udało ślicznocie. Quote
Zbójini Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 beka napisał(a):Matko, czemu ludzie się upieraja że na podwórku bedzie jej lepiej niz przy człowieku? chcesz o tym porozmawiać?:razz::p Quote
beka Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Zbójini napisał(a):chcesz o tym porozmawiać?:razz::p Baardzo chętnie:) Quote
Zbójini Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 otóż uważam nie jest wazne czy pies bedzie w domu czy w ogrodzie tylko do kogo trafi. Jeśli ktos nie wychodzi z założenia że ogród daje psu 100% szczęścia i sie nim zajmuje i obcuje z nim mimo tego że jest na dworze to będzie to na pewno lepsze rozwiązanie niz grzanie na kanapie:p. Tym bardziej dla takiego psa jak ONek;) Quote
jayo Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 mam nadzieje, ze jutro uda sie podjechac z panienka do lecznicy i sprawdzic te kulajaca lapke zanim pojdzie do domu. Bo zakladam, ze pojdzie :-) sprawdzimy w niedziele :evil_lol: Quote
Soema Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Wybaczcie, że tu ale z wysyłaniem pw mam problem. W Olkuszu są ONki.. jeden w poważnej depresji [quote name='Ada-jeje']Dzis zabralysmy ostatniego psa, choc chcialo by sie zabrac wszystkie to ograniczenia kasowe nie pozwalaja nam na to :shake: A na cito do zabrania sa jeszcze dwa pieski, ONek ktory nie wychodzi z budy samiec i pies z wyrwanym biodrem. Od wczoraj sa nowe dwa piekne Onki biegajace razem, samce i malutka kruszynka, juz wyrosniety szczeniak do zabrania na cito, ma zmiany skorne, takie malenstwo.:-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/ofiary-schroniska-zywe-trupy-blagaja-o-pilne-wsparcie-127622/index170.html wiem, że nigdzie nie dzieję się dobrze.. ale ostatnio nie udało mi się uratować stamtąd bokserki.. i nie mogę sobie tego darować... Quote
paros Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Kilka osób napisało w sprawie Neski, wysłałam odpowiedzi aby skontaktowali się z Beką :lol: Quote
beka Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Dziękuje Jolu :) Zbójini ja sie zasadniczo z Toba zgadzam, tylkoże większość ludzi uważa że pies ma działke do biegania, to powinien byc szcześliwy. wrócą z pracy posadzą 4 litery przed tv a pies sam, ze znikomym kontaktem wyłacznie podczas karmienia... Quote
Zbójini Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 beka napisał(a):Zbójini ja sie zasadniczo z Toba zgadzam, tylkoże większość ludzi uważa że pies ma działke do biegania, to powinien byc szcześliwy. wrócą z pracy posadzą 4 litery przed tv a pies sam, ze znikomym kontaktem wyłacznie podczas karmienia... ooo tak, możliwe że jest tak w wiekszości przypadków nawet, ale nie zakładajmy tego z góry;) p.s.podeslijcie mi te Onki na PW bo może bym miał domek albo ze dwa. Quote
jayo Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Neska dzis byla na konsultacji u ortopedy - kulenie juz w zasadzie przechodzi, nie ma zadnych zmian (bylo robione RTG stawow biodrowych), ktore bylyby niepokojace, dostanie srodek przeciwzapalny. Beka, napisz jeszcze cos o dziewczynce :evil_lol: Quote
beka Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Dziewczynka w domu mocno sie rozkreciła :). Nauczyła się wskakiwac na kanapę, goni wszystkie moje psy, a najbardziej Suri bo choc duza to jeszcze dziecko (9mcy) Kradnie buty, scierki i wszystko co w zasięgu pyszczydła. W samochodzie w drodze do weta troche piszczała, ale później położyła się i spała. Po wyjsciu zsamochodu katasrofa. Straciła cały rezon i była strasznie przestraszona :(. Wieczorek po powrocie była baardzo sokojna ;), ale od rana daje czadu :evil_lol: Zaczyna zmieniac zęby, dwa juz wypadły Quote
beka Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Neska była od niedzieli w nowym domu. Nie wiem co mnie powstrzymawąło żeby o tym nie pisać, bo dom był fajny. Pisze był bo dzis Neska wraca. Okazalo sie że syn państwa ma alergie.... Nesi jest znów do wziecia. Quote
esperanza Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Prawdziwą alergię, czy wymyśloną? Szkoda małej :-( Quote
Zbójini Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 beka napisał(a):Neska była od niedzieli w nowym domu. Nie wiem co mnie powstrzymawąło żeby o tym nie pisać, bo dom był fajny. Pisze był bo dzis Neska wraca. Okazalo sie że syn państwa ma alergie.... Nesi jest znów do wziecia. Norma... ...... Quote
paros Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 beka napisał(a):Nie wiem, Neska jest u mnie.... Baka właśnie wysłałam Tobie 3 maile w sprawie adopcji Neski, :lol: odpowiedz Quote
Recommended Posts