tamb Posted January 10, 2014 Author Posted January 10, 2014 Jeszcze nigdzie. Trzeba go było poznać trochę bo była opiekunka mówiła, że jest agresywny. Okazało się, że kłamała. Quote
salibinka Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 (edited) Może coś takiego? Kiedy Henio był nieporadnym szczenięciem, ktoś wyrzucił go z samochodu na pewną śmierć. Został uratowany przez wolontariuszy. Znaleziono dla niego dom. Niestety, po kilku latach jego opiekunowie zmienili życiowe plany i psiak stał się zbędny. Teraz, porzucony i bezdomny, znowu czeka na kogoś, kto mu pomoże. Kilkuletni, niewielki Henio jest rezolutny, ma pogodny charakter i zaufanie do ludzi. Miekka, puszysta szata sprawia, że przyjemnie jest go przytulić - psiak bardzo to lubi. Akceptuje inne zwierzęta. Spaceruje na smyczy, zachowuje czystość w pomieszczeniu. Potrzebuje człowieka, który go pokocha, otoczy troskliwa opieka i nigdy już nie porzuci. (przepraszam za brak ogonków przy a w odpowiednich miejscach, wina klawiatury - nie mojego niedbalstwa) Edited January 11, 2014 by salibinka Quote
salibinka Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Henio dzisiaj w Dzienniku, powodzenia! Quote
Lidan Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 salibinka napisał(a):Henio dzisiaj w Dzienniku, powodzenia! Oby mu szczęście to ogłoszenie przyniosło! :kciuki: Quote
Lidan Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Niech się sam w budzie zamknie taki chętny!!! :angryy: Quote
salibinka Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 tamb napisał(a):Był jeden telefon ...... do budy. Ech tam :shake: Quote
Makila Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Dzwoniła do mnie jakaś pańcia i chciała małego pieska. Nie większego niż Henio, tylko innego bo słyszała, że on w domu wychowany, a ona chciała żeby był więcej w ogrodzie (tzn do budy) i czy nie mam takiego. Powiedziałam pańci, że małe pieski wydaję tylko do domu i to najlepiej z możliwością spania w łóżku, a jej do "ogrodu" mogę zaproponować bernardyna bo ma odpowiednią ilość futra żeby mieszkać na zewnątrz. Tak mnie wkurzyła ta baba:angryy::angryy::angryy: małego pieska do budy. Ciekawe czy ma porządny łańcuch dla pieseczka :angryy::angryy::angryy: Quote
Handzia55 Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Taaaa, łańcuch cięższy od psa!:angryy::angryy::angryy: W zamierzchłych przedinternetowych czasach osobiście wykradłam takiego nieszczęśnika.:mad: Łańcuch był cięższy niż pekińczykowaty psiak.:angryy: Quote
Lidan Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Ktoś jeszcze może dzwonił w sprawie Henia? Quote
Makila Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Henio jest już po kastracji. Kastracja była w piątek, ale dopiero dzisiaj znalazłam czas żeby coś napiać :oops: Henio czuje się świetnie i chyba już zapomniał o zabiegu ;) Quote
Lidan Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Henio to twardziel :happy1: Szybko się pozbierał ;-) Quote
salibinka Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Henio dzisiaj przywitał nas serdecznie, cieszył się z odwiedzin, przytulał, biegał: Quote
Lidan Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Czy z jego oczami wszystko w porządku? Na zdjęciach z pierwszej strony ma szeroko otwarte oczy a na tych z ostatniej strony tylko szparki widać. Quote
salibinka Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Mam wolny pakiet ogłoszeniowy - dawać Henia, czy ktoś już robił ogł.? Quote
Recommended Posts