Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 510
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Może coś takiego?

Kiedy Henio był nieporadnym szczenięciem, ktoś wyrzucił go z samochodu na pewną śmierć. Został uratowany przez wolontariuszy. Znaleziono dla
niego dom. Niestety, po kilku latach jego opiekunowie zmienili życiowe plany i psiak stał się zbędny. Teraz, porzucony i bezdomny, znowu czeka na
kogoś, kto mu pomoże. Kilkuletni, niewielki Henio jest rezolutny, ma pogodny charakter i zaufanie do ludzi. Miekka, puszysta szata sprawia, że przyjemnie jest go przytulić - psiak bardzo to lubi. Akceptuje inne zwierzęta. Spaceruje na smyczy, zachowuje czystość w pomieszczeniu.
Potrzebuje człowieka, który go pokocha, otoczy troskliwa opieka i nigdy już nie porzuci.

(przepraszam za brak ogonków przy a w odpowiednich miejscach, wina klawiatury - nie mojego niedbalstwa)

Edited by salibinka
Posted

Dzwoniła do mnie jakaś pańcia i chciała małego pieska. Nie większego niż Henio, tylko innego bo słyszała, że on w domu wychowany, a ona chciała żeby był więcej w ogrodzie (tzn do budy) i czy nie mam takiego. Powiedziałam pańci, że małe pieski wydaję tylko do domu i to najlepiej z możliwością spania w łóżku, a jej do "ogrodu" mogę zaproponować bernardyna bo ma odpowiednią ilość futra żeby mieszkać na zewnątrz.
Tak mnie wkurzyła ta baba:angryy::angryy::angryy: małego pieska do budy. Ciekawe czy ma porządny łańcuch dla pieseczka :angryy::angryy::angryy:

Posted

Taaaa, łańcuch cięższy od psa!:angryy::angryy::angryy: W zamierzchłych przedinternetowych czasach osobiście wykradłam takiego nieszczęśnika.:mad: Łańcuch był cięższy niż pekińczykowaty psiak.:angryy:

• 2 weeks later...
Posted

Henio jest już po kastracji.
Kastracja była w piątek, ale dopiero dzisiaj znalazłam czas żeby coś napiać :oops:

Henio czuje się świetnie i chyba już zapomniał o zabiegu ;)