Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 510
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Czy przelew doszedł? Poproszę o potwierdzenie.

Przelew doszedł 30.09. Bardzo dziękuję i przepraszam, że dopiero teraz potwierdzam ale ze względu na chore psiaki umnknęło mi to  :oops:

Posted

Dziękuję za potwierdzenie. I zaczynamy zbiórkę od nowa. Jakby był nadmiar to gryzaczki byłyby dla Henia.

Wczoraj rano wysłałam żwacze. w końcu. Bo kupiłąm dawno, dawno. Tylko czasu nie było.

Posted

Młoda dziewczyna z 2-letnim dzieckiem dzwoniła.

W niedzielę odwiedzę Henia. Kupiłam żwacze i psie ciasteczka. Jesteśmy już umówione z salibinką.

Posted

Młoda dziewczyna z 2-letnim dzieckiem dzwoniła.

W niedzielę odwiedzę Henia. Kupiłam żwacze i psie ciasteczka. Jesteśmy już umówione z salibinką.

trzymam kciuki!!

Posted

Byłyśmy u Henia z salibinką i Panią Ewą, która dała dom tymczasowy Misiowi. Przykro było rozstawać się z Heniem, chciał z nami jechać.

Posted

Jest wielka prośba, może ktoś może pomóc z transportem. Henio w hotelu nie pozwala się wyczesać, wymyć i wyciąć dredów a jest to konieczne. Załatwiłam ogromną zniżkę w lecznicy przy Bartla, byłoby to po kosztach prawdopodobnie w uśpieniu. Termin to sobota na 11 albo środa, czy czwartek na 17. Trasa to Węgrzce Wielkie-Kraków i z powrotem po zabiegach. Sobotę trzeba potwierdzić dzisiaj, środę czy czwartek najpóźniej w poniedziałek. Może ktoś zechce pomóc Heniowi w transporcie? Bardzo proszę.

Posted

Tamb daj tę prośbę na wątek krakowskich zwierzaków