Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Salibinka czasem jeździ ale nie z Krakowa. Może jeszcze ktoś się odezwie na wątku, kto mógłby pojechać bo ma u Makili psa.

Dziękuję za żwacze dla Henia.

Nie pominęłam postu.     

/Może się jeszcze ktoś uaktywni/  - dotyczyło Twojego postu.

• Replies 510
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Czasem jeżdżę, ale nie umiem w tej chwili powiedzieć, kiedy będzie najbliższy raz. Ostatnio sama wysyłam rzeczy pocztą. Może warto wpisać pytanie na watku krakowskim.

Z odwiedzinami w hoteliku kojarzę  ewu, Foksię i Dżekuś, Dodę... Może któraś z Nich się wybiera niebawem.

Posted

dziś dostałam z olx maila od Pani w sprawie Henia, krótko odpisałam, że owszem- adopcja pieska jest aktualna i że bardzo prosze o kontakt telefoniczny w celu ustalenia wizyty, by mogła zapoznać sie z Heniem. Pani ma też drugiego pieska.

Trzymam mocno kciuki, by zadzwoniła i czekam na wieści.

Posted

witam, trzymam kciuki za Henia, przepiękny psiak, szok, że jeszcze nie znalazł domu

niedługo wpłynie troszkę pieniażków od Besi11, która wygrała mój morski bazarek :)

Posted

zaglądam z nadzieją, ale widzę, że jednak nie zadzwonili:( :(

eh...Henio- taki śliczny jesteś a nikt Cie nie chce zauważyć:(

obiecuje, że jak skończe bazarek to znów go poogłaszać na stronach gdzie już powygasały poprzednie ogłoszenia....na pozostałych cały czas go odświeżam i wierzę, że kiedyś jak tu zaglądnę to będzie już nowy tytuł wątku;) w Nowym Domu...