jola&tina Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 [quote name='mar.gajko']To przepiękny pies. Wiem, już to pisałam. Ale to najprawdziwsza prawda jest.[/QUOTE] [quote name='Besia11']Też tak samo myślę ;) gdzie ci ludzie oczy mają?[/QUOTE]I gdzie ci ludzie mają serce. Przecież on przez wiele lat miał dom. Quote
tamb Posted August 7, 2014 Author Posted August 7, 2014 [quote name='tamb']Wysłałam prezent z dogo i od mojego Timonka.[/QUOTE] Doszło już? Quote
salibinka Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Zajęcia Misia i Henia rozpoczynają się w najbliższą sobotę o 15.30. Trzymamy kciuki. Quote
mar.gajko Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 [quote name='salibinka']Zajęcia Misia i Henia rozpoczynają się w najbliższą sobotę o 15.30. Trzymamy kciuki.[/QUOTE] No to ja też mocno trzymam. Quote
tamb Posted August 12, 2014 Author Posted August 12, 2014 Martwi mnie brak stałych deklaracji. Henio biedniutki. Quote
Makila Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 Henio bardzo dziękuje za prezenty. Kosteczkami bawi się codziennie :lol: a smaczkami podzielił się z kolegami :lol: Quote
tamb Posted August 12, 2014 Author Posted August 12, 2014 Fajnie, że mu się podobają. Powinny być trwałe. Quote
tamb Posted August 17, 2014 Author Posted August 17, 2014 Podrzucam wątek i bardzo proszę o pomoc w opłaceniu Heniowi hotelu. Poza prowadzeniem wątku nic nie mogę dla niego zrobić. Jestem w tym przypadku bezradna. Do siebie go nie wezmę bo mam 10 psów i 10 kotów, z czego dom stały świadomie od początku dałam tylko 2 kotom. Reszta zwierzaków stała się moimi przez zasiedzenie i tylko przy 2 mam pomoc. Finansowo nie pomogę bo sama w tym miesiącu powiększyłam kredyt na te, które są u mnie. Wrzesień może być jeszcze gorszy. Martwię się finansami Henia. Quote
tamb Posted August 19, 2014 Author Posted August 19, 2014 Dziękuję i proszę o podnoszenie wątku. Może ktoś wejdzie i się nad Heniem zlituje. Quote
salibinka Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 [quote name='mar.gajko']Jak tam zajęcia pięknego Henryka?[/QUOTE] Moja rola ograniczyła się do pośrednictwa w organizacji, wiem tyle, że zajęcia się odbyły a relacja, którą usłyszałam - napawa w przypadku Henia optymizmem. Okazało się, że koncepcja na przyszłość nie jest cotygodniowa a w miarę potrzeby - na zasadzie wsparcia, konsultacji i oceny postępów, bo sedno pracy jest w opiekunie i psie. To trochę inaczej, niż było mówione na początku. Po info, które miałam, wyobrażałam sobie - hmmm - większą intensywność - działań, spotkań - taką regularną terapię zajęciową. Ale cóż, oby ten plan, który się wyklarował, przyniósł Heniowi efekty. Nadal (chyba) Makila czeka na pisemne podsumowanie i zebrane zalecenia. Makila lepiej i rzetelniej opisze sytuację, Henia w tym i swoje wrażenia. Od siebie mogę dodać, że w ostatnim czasie widziałam Henia dwa razy - trochę przelotem tylko i przy okazji - ale i tak zostawił mnie pod wrażeniem :) - to taki powitalny wulkan czułości. Nie ma dla niego znaczenia, czy zna człowieka czy nie. Bardzo się cieszy na jego widok i przymila ufnie. W takich naturalnych, nie obciążających żadnymi oczekiwaniami sytuacjach, jest bardzo otwarty, przeuroczy, można go głaskać i tulić do woli - to wielka frajda i dla niego i dla człowieka :) Quote
tamb Posted August 21, 2014 Author Posted August 21, 2014 Zapraszam na bazarek dla Henia [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/256871-Pies-Bry%C5%9B-z-pomoc%C4%85-dla-Henia-Do-26-sierpnia?p=22381503#post22381503[/url] Quote
tamb Posted August 21, 2014 Author Posted August 21, 2014 Ktoś mi kotka małego podrzucił w pudełku. Jutro zrobię zdjęcia. Quote
mar.gajko Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 [quote name='tamb']Ktoś mi kotka małego podrzucił w pudełku. Jutro zrobię zdjęcia.[/QUOTE] Jaki? Wiek? Kolor? Quote
tamb Posted August 21, 2014 Author Posted August 21, 2014 Maleństwo, czarna jak smoła kociczka. Quote
mar.gajko Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 [quote name='tamb']Maleństwo, czarna jak smoła kociczka.[/QUOTE] Hmmmm, bardzo chodliwy kolorek :p Nie mogą podrzucać tricolor, albo szylkretek Quote
tamb Posted August 22, 2014 Author Posted August 22, 2014 Zajrzyjcie, proszę [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/256905-Pi%C4%99kna-Agatka-prosi-o-pomoc"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...-prosi-o-pomoc[/URL] Quote
kiyoshi Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 zapisuje sobie wątek, a w wolnej chwili powybieram trochę zdjęć i zrobię mu pakiet nowych ogłoszeń. Z poprzednich ogłoszeń na olx Henio ma 8 pobrań telefonu!! a tu teraz czytam że nikt nie dzwonił:( Quote
tamb Posted August 23, 2014 Author Posted August 23, 2014 Nikt nie dzwonił. Jest młody i ładny, nie rozumiem. Quote
mar.gajko Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 No właśnie i mnie to dziwi. To przepiękny pies. Quote
Recommended Posts