Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mar.gajko']To przepiękny pies. Wiem, już to pisałam. Ale to najprawdziwsza prawda jest.[/QUOTE]

[quote name='Besia11']Też tak samo myślę ;) gdzie ci ludzie oczy mają?[/QUOTE]I gdzie ci ludzie mają serce. Przecież on przez wiele lat miał dom.

• Replies 510
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Podrzucam wątek i bardzo proszę o pomoc w opłaceniu Heniowi hotelu. Poza prowadzeniem wątku nic nie mogę dla niego zrobić. Jestem w tym przypadku bezradna. Do siebie go nie wezmę bo mam 10 psów i 10 kotów, z czego dom stały świadomie od początku dałam tylko 2 kotom. Reszta zwierzaków stała się moimi przez zasiedzenie i tylko przy 2 mam pomoc. Finansowo nie pomogę bo sama w tym miesiącu powiększyłam kredyt na te, które są u mnie. Wrzesień może być jeszcze gorszy. Martwię się finansami Henia.

Posted

[quote name='mar.gajko']Jak tam zajęcia pięknego Henryka?[/QUOTE]

Moja rola ograniczyła się do pośrednictwa w organizacji, wiem tyle, że zajęcia się odbyły a relacja, którą usłyszałam - napawa w przypadku Henia optymizmem.
Okazało się, że koncepcja na przyszłość nie jest cotygodniowa a w miarę potrzeby - na zasadzie wsparcia, konsultacji i oceny postępów, bo sedno pracy jest w opiekunie i psie. To trochę inaczej, niż było mówione na początku. Po info, które miałam, wyobrażałam sobie - hmmm - większą intensywność - działań, spotkań - taką regularną terapię zajęciową. Ale cóż, oby ten plan, który się wyklarował, przyniósł Heniowi efekty.

Nadal (chyba) Makila czeka na pisemne podsumowanie i zebrane zalecenia.

Makila lepiej i rzetelniej opisze sytuację, Henia w tym i swoje wrażenia.

Od siebie mogę dodać, że w ostatnim czasie widziałam Henia dwa razy - trochę przelotem tylko i przy okazji - ale i tak zostawił mnie pod wrażeniem :) - to taki powitalny wulkan czułości. Nie ma dla niego znaczenia, czy zna człowieka czy nie. Bardzo się cieszy na jego widok i przymila ufnie. W takich naturalnych, nie obciążających żadnymi oczekiwaniami sytuacjach, jest bardzo otwarty, przeuroczy, można go głaskać i tulić do woli - to wielka frajda i dla niego i dla człowieka :)

Posted

Zapraszam na bazarek dla Henia [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/256871-Pies-Bry%C5%9B-z-pomoc%C4%85-dla-Henia-Do-26-sierpnia?p=22381503#post22381503[/url]

Posted

Zajrzyjcie, proszę [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/256905-Pi%C4%99kna-Agatka-prosi-o-pomoc"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...-prosi-o-pomoc[/URL]

Posted

zapisuje sobie wątek, a w wolnej chwili powybieram trochę zdjęć i zrobię mu pakiet nowych ogłoszeń.
Z poprzednich ogłoszeń na olx Henio ma 8 pobrań telefonu!! a tu teraz czytam że nikt nie dzwonił:(