tamb Posted June 10, 2014 Author Posted June 10, 2014 Bardzo dziękuję, potwierdzam przelew. Doszło na Henia 135zł. Dopiszę w poście rozliczeniowym do funduszy "hotelikowych". Quote
Besia11 Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 Proszę o podanie danych , by wpłacić jednorazowo na Henia nie dużą kwotę . Quote
tamb Posted June 11, 2014 Author Posted June 11, 2014 Besia11, dziękuję. Henio jest rozliczany w 2 poście. Mimo braku deklaracji ciągle jest na plusie. Cieszę się. Quote
tamb Posted June 12, 2014 Author Posted June 12, 2014 Besia11 napisał(a):Proszę o podanie danych , by wpłacić jednorazowo na Henia nie dużą kwotę . Bardzo dziękuję, doszedł przelew. Już zapisuję w poście 2 rozliczeniowym. Quote
mar.gajko Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 Się nie mogę nadziwić, mimo charakterku, taki piękny jest, że nikt nie dzwoni Quote
tamb Posted June 19, 2014 Author Posted June 19, 2014 Ma i nikt o niego nie pyta. Do Henia powinna dotrzeć do poniedziałku obroża Foresto. Quote
Makila Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 Dzisiaj przyszła obroża dla Henia. Co do telefonów, to ostatnio głucha cisza nie tylko u Henia. Quote
mar.gajko Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 Ja też Zulce kupiłam Foresto. Ale Kasi nie. Ona uczuleniowa. No i ma karczek 2 x większy od głowy i musiałabym chyba zacisnąć na siłę, żeby nie gubiła. Quote
tamb Posted June 28, 2014 Author Posted June 28, 2014 Przelałam za czerwiec 300zł. Powinno być 30 czerwca na koncie. Quote
asiuniab Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 matko jaki marazm w adopcjach, żeby o takiego psiaka nie było tel:shake: Quote
tamb Posted July 10, 2014 Author Posted July 10, 2014 Henio zostanie objęty bezpłatnym programem szkoleniowym prowadzonym przez behawiorystę. Jednym z warunków jest przekazanie worka karmy dla skawińskich psów. Karma byłaby odebrana z hotelu. Może ktoś pomóc? Henio ma tylko 150zł stałych deklaracji na hotel a reszta to pomoc bazarkowa i jednorazowe wpłaty. Roczne szkolenie to większa szansa na dom. Quote
teresaa118 Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Moja stala dla Heniutka na lipiec zostala przelana. Miziaczki.... Quote
Lidan Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 tamb napisał(a):Henio zostanie objęty bezpłatnym programem szkoleniowym prowadzonym przez behawiorystę. Jednym z warunków jest przekazanie worka karmy dla skawińskich psów. Karma byłaby odebrana z hotelu. Może ktoś pomóc? Henio ma tylko 150zł stałych deklaracji na hotel a reszta to pomoc bazarkowa i jednorazowe wpłaty. Roczne szkolenie to większa szansa na dom. Niestety gotówka już się u mnie sończyła :placz:ale kończę właśnie robić bazarek, z którego część przeznaczę dla Henia...o ile będzie jakiś dochód...to jednak jeszcze chwilę potrwa :roll: Quote
jola&tina Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 Lidan napisał(a):Niestety gotówka już się u mnie sończyła :placz:ale kończę właśnie robić bazarek, z którego część przeznaczę dla Henia...o ile będzie jakiś dochód...to jednak jeszcze chwilę potrwa :roll:A może dołóż do tego bazarku cegiełki na szkolenie Henia - czasem ktoś przyjdzie na bazarek i nic dla siebie nie wybierze a cegiełkę kupi. Jeżeli takie szkolenie zwiększy szansę Misia na dom to warto w nie zainwestować. Quote
Lidan Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 Hmmm...:hmmmm: Nigdy nie robiłam bazarku cegiełkowego ale...pomyślę nad tym :-) Tymczasem wreszcie można, a nawet trzeba! zaglądać, podnosić i kupować!!! BAZAREK dla POLI i HENIA Quote
Recommended Posts