pidzej Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Bożeee, jaki wysyp psów:placz: Sunia dostała imię Kaja. Znaleziona została w okolicy wsi Ostrykół Włościański, gm. Długosiodło, pow. wyszkowski dn. 10.07.09 Była wychudzona ale bez kleszczy więc może komuś niedawno zginęła. Ma ok. 2-3 lata, jest łagodna i zrównoważona, inteligentna- zna kilka komend, reaguje natychmiast na NIE WOLNO. Spokojna. Akceptuje inne psy, niestety jest względem nich dominująca- suczka pani u które jest Kaja jest uległa i teraz bez mruknięcia chodzi po ścianach- boi się nawet wejść do domu. Dziś trafi do schroniska. kontakt do mnie, potem jakby co namiary na panią: 505 216 181 ; pidzej88@tlen.pl Quote
pidzej Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 sunia już ma zamówiony transport do ostrowii mazowieckiej :shake: Quote
Fela Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Co to znaczy zamówiony transport? Ostrów raczej nie przyjmuje psów od osób prywatnych – czy jej przyjęcie załatwiane jest za pośrednictwem gminy? Nie można pani poprosić, by jeszcze chwilę się wstrzymała, bez sensu narażać ją na potworny stres schroniskowy i zabierać za tydzień czy dwa :-( Będę się kontaktować Quote
pidzej Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 Fela możesz zadzwonić jeszcze raz? Bardzo pilnie, transport będzie za 15 min a Pani jest chętna dowieźć w okolice Warszawy we wskazane miejsce. Quote
Fela Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Była akcja szybka, jest już bezpieczna. Miała dziewczyna wiele szczęscia, w schronisku nie spędziłą ani minuty. Wprawdzie "schronisko" po nią przyjechało, ale zamiast do schroniska od razu trafiła pod naszą opiekę. Jest bezpieczna w hoteliku. Jutro, pojutrze jakieś fotki zrobię na dowód, że prawda ;-) A tymczasem wielka prosba o pomoc! (też finansową :oops:) Suczka spokojna (choć dominantka), troszkę boi się facetów, ale po pogłaskaniu i pogadaniu do niej szybko się przekonuje. Wygląda b. ładnie i jest bardzo miła. Quote
pidzej Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 super! dzięki Ci wielkie i wszystkim którzy przyczynili się do zabrania suczki. Jak mówiłam ze strony Psiego Anioła coś pójdzie. Jakby ktoś mógł pomóc finansowo dobermance byłoby ekstra. Wiadomo - hotelik to kupa kasy... wystawię bazarek ale to już moje końcówki więc nie wiem czy cokolwiek $ z tego będzie. Fela czy już ją ogłaszać i z jakimi namiarami? Quote
Fela Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Tak, ogłaszaj, nie ma na co czekać. Fundacja dobermania też będzie ogłaszać, ale im więcej ogłoszeń tym lepiej. Podawaj numer do mnie na przykład. Quote
pidzej Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 resztę zrobię jak będą nowe zdjęcia Młoda, śliczna sunia DOBERMAN szuka domu! (693636520) - Aukcje internetowe Allegro Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Ogłoszenia: Giełda Ogłoszeń :: drobne ogłoszenia: motoryzacja :: darmowe ogłoszenia: praca Młoda, śliczna sunia DOBERMAN szuka domu! Młoda, śliczna sunia DOBERMAN szuka domu! / Psy > Dobermany - Warszawa Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia www.e-zwierzak.pl www.adopcjapsa.pl Młoda, śliczna sunia DOBERMAN szuka domu!, Warszawa, Społeczność, zwierzaki, ok. Warszawy http://www.pineska.pl/?do=view&id=64041&buyOrSell=2 www.przygarnijzwierzaka.pl Młoda, śliczna sunia DOBERMAN szuka domu!, Warszawa, Mazowieckie www.morusek.pl/ogloszenie/4141/podglad/ http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczeni-ta-M-oda-liczna-sunia-DOBERMAN-szuka-domu-W0QQAdIdZ143609010 http://ogloszenia.szukanie.pl/zwierzeta/oddam_zwierzaka/ogloszenie_263.html http://www.kokosy.pl/ogloszenie/49453 Quote
ludwa Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Felicjo, tyś jak instytucja i piorun w jednym:evil_lol: Szybka akcja, rzeczywiście:lol: Quote
pidzej Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 Ludwa i Tobie dzięki, że powiadomiłaś odpowiednie osoby :) Quote
ludwa Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Tutaj Felicja była "mózgiem" całej operacji;), ja Jej tylko "problemy" do rozwiązania podrzucam Quote
Fela Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Mózgiem? Półmózgiem raczej ;-) Takim co to najlepiej o kolejne problemy wynajduje i do serca przygarnia. Quote
ludwa Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Bo Ty serce masz wielkie i pojemne bałłłłłłłłłdzo:loveu:. Jak się dobcia miewa? Quote
Fela Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Dobrze. Grzeczna i dobrze wychowana. Nie wygląda na porzuconą. Może jednak zgubiła się? Quote
pidzej Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Podnoszę. Nie ma odzewu? na allegro ma obserwatora. Quote
Fela Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Trzy osoby dzwoniły w jej sprawie, w tym jeden facet - dość natarczywy - któremu raczej na pewno jej nie damy (najpierw mówi, że ma ładną budę, a potem, że będzie ją trzymał w osobnym pokoju). Na razie chyba nic konkretnego. Quote
dzodzo Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 śliczna, szkoda ze dobkow do adopcji nam szybciej przybywa niz ubywa:shake: Quote
Kana Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Oj piękna jest :loveu: Ale i zadbana, może ktoś jej szuka? Może tylko się zgubiła :-( Quote
Fela Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Kto chce zobaczyć, jak się Kaja miewa? oto mały albumik z dzisiejszej minisesji Quote
idusiek Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 mogę Ci podesłać zdjęcia mojej :eviltong: Śliczna ta Kaja:loveu: Quote
ludwa Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 [quote name='idusiek']mogę Ci podesłać zdjęcia mojej :eviltong: :diabloti: a co???? Domu szuka:eviltong:??? Quote
Recommended Posts