Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 883
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oooooo ,Wojtek to szafa 4-drzwiowa na lezaco.....wyzre kazdemu psu,jesli pies lub Oni sie zagapia....a jakie ma spojrzenie,jak Kiero huknie,zeby nie podjadał:evil_lol:Brawurcia piekną sylwetka kogos uwiedzie,jest cudna,zgrabna...

Posted

Ufff, wyszłyśmy wczoraj dwa razy na spacer. Było już dużo lepiej niż za pierwszym razem. Brawurka ma nawyk chodzenia po zakamarkach, silna jest jak koń, powyciągała mnie po wszystkich krzakach :lol: ale też zwiedzała, węszyła. Z powrotem do boksu nie było większych problemów. Najgrosze jest zapięcie na smycz, bez pomocy Rufiego nie da rady ;)

Posted

Nie powiem, nie powiem, ale Brawurka ma imponująca sylwetke i przepiekny ogon :loveu::loveu: A Rufi niezwykle psisko powinien miec znizke za wyprowadzanie nieufnych suczek na prosta :cool3:

Posted

Jest przepiekna,taka charcia:evil_lol:,jeszcze dojdzie do tego ,ze Rufi po domach bedzie jezdził i pomagał dziewczynom w zadomowieniu:evil_lol:,ale postep spory....i wyglada na to,ze aparat jej nie rusza?

Posted

Aparatu się nie boi. Ale z głaskami jest gorzej, grzbiet jeszcze można "złapać" jak przebiega i mam wrażenie, że się powoli przyzwyczaja do dotyku, ale o pogłaskaniu łebka nie ma mowy. Kłapie paszczęką :diabloti: Czasem to nawet śmiesznie wygląda tak jakby bała się zrobić krzywdę, ale jednocześnie pokazać, żeby jej nie tykać.
Ale z tym też jest mam wrażenie lepiej, bo już np. od ręki nie ucieka w sam kąt budy, tylko leży i robi lekkie uniki.

Posted

Też zwróciłam uwagę na tę iście charcią sylwetkę. Po prostu pies na wystawy :crazyeye: i to tak z siebie, bez szkolenia...
Żeby jak najszybciej się przełamała...

Posted

anciaahk napisał(a):
Najbardziej do opisu pasuje imię:evil_lol:

Dokładnie, Brawurka pasuje jej idealnie.
Spacer przypomina obezwładnianie rozbrykanego źrebaka :lol:
Ale jest lepiej. Już mi się zdarza ją wygłaskać :cool3:

Posted

Spacer przypomina obezwładnianie rozbrykanego źrebaka

Czyli Brawurka na jednym koncu smyczy, a biedna Murka na drugim. Zeby tylko Brawurcia szybko sie do smyczy przyzwyczaila, bedzie latwiej naszej Murce.

Posted

Dotrałam na wątek jednej a moich ulubienic :loveu:. Oczywiście banerek juz w moim podpisie, jak słusznie stawierdziła wcześniej Ulka :cool3:.
Brawurka przepiękna. Trzymam kciuki za szybką socjalizację.
Dam jej jeszcze kilka dni i ruszam z ogłoszeniami.