Ra_dunia Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Ależ my wiemy, że ona tak na prawdę nie chuda :) ale mając w pamięci wszystkie Mieleckie psiny... :evil_lol: chudzinka i już :evil_lol: Quote
anciaahk Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Dokładnie :). Ona chuda nie jest. Jest tylko nieco szczuplejsza np. od schroniskowego psa Wojtusia :). Quote
halcia Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Oooooo ,Wojtek to szafa 4-drzwiowa na lezaco.....wyzre kazdemu psu,jesli pies lub Oni sie zagapia....a jakie ma spojrzenie,jak Kiero huknie,zeby nie podjadał:evil_lol:Brawurcia piekną sylwetka kogos uwiedzie,jest cudna,zgrabna... Quote
Ulka18 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Wiemy, wiemy, ze nie chuda ;) tylko jak na mielecki standard to szczuplinka :evil_lol: super bylaby w psich sportach. Quote
halcia Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Najzgrabniejszy mielecki psiak/po Rudim oczywiscie:eviltong:/czeka na fajny domek Quote
Ra_dunia Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Szkoda, że nie jest też taka przyjacielska jak Rudi (jeszcze) wtedy na pewno kolejka po pięknotę by się ustawiła ;) Quote
halcia Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Moze sie trafi ktos,kto podejmie wyzwanie jak Pan Zbyszek z Carmen?Murka i tak bedzie miała niezła polkę z Uszatka...:shake: Quote
Murka Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Ufff, wyszłyśmy wczoraj dwa razy na spacer. Było już dużo lepiej niż za pierwszym razem. Brawurka ma nawyk chodzenia po zakamarkach, silna jest jak koń, powyciągała mnie po wszystkich krzakach :lol: ale też zwiedzała, węszyła. Z powrotem do boksu nie było większych problemów. Najgrosze jest zapięcie na smycz, bez pomocy Rufiego nie da rady ;) Quote
Ulka18 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Nie powiem, nie powiem, ale Brawurka ma imponująca sylwetke i przepiekny ogon :loveu::loveu: A Rufi niezwykle psisko powinien miec znizke za wyprowadzanie nieufnych suczek na prosta :cool3: Quote
halcia Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Jest przepiekna,taka charcia:evil_lol:,jeszcze dojdzie do tego ,ze Rufi po domach bedzie jezdził i pomagał dziewczynom w zadomowieniu:evil_lol:,ale postep spory....i wyglada na to,ze aparat jej nie rusza? Quote
Murka Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Aparatu się nie boi. Ale z głaskami jest gorzej, grzbiet jeszcze można "złapać" jak przebiega i mam wrażenie, że się powoli przyzwyczaja do dotyku, ale o pogłaskaniu łebka nie ma mowy. Kłapie paszczęką :diabloti: Czasem to nawet śmiesznie wygląda tak jakby bała się zrobić krzywdę, ale jednocześnie pokazać, żeby jej nie tykać. Ale z tym też jest mam wrażenie lepiej, bo już np. od ręki nie ucieka w sam kąt budy, tylko leży i robi lekkie uniki. Quote
eloise Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 oj ciocia zobaczysz, jeszcze będzie z niej prawdziwa atomówka ;) Quote
anciaahk Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Bo jest kim się zachwycać, ma piękną postawę :). Quote
Ra_dunia Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Też zwróciłam uwagę na tę iście charcią sylwetkę. Po prostu pies na wystawy :crazyeye: i to tak z siebie, bez szkolenia... Żeby jak najszybciej się przełamała... Quote
Murka Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 anciaahk napisał(a):Najbardziej do opisu pasuje imię:evil_lol: Dokładnie, Brawurka pasuje jej idealnie. Spacer przypomina obezwładnianie rozbrykanego źrebaka :lol: Ale jest lepiej. Już mi się zdarza ją wygłaskać :cool3: Quote
Ulka18 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Spacer przypomina obezwładnianie rozbrykanego źrebaka Czyli Brawurka na jednym koncu smyczy, a biedna Murka na drugim. Zeby tylko Brawurcia szybko sie do smyczy przyzwyczaila, bedzie latwiej naszej Murce. Quote
halcia Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Noooo z dawnych westernów pamietam,ze zrebak wysoko skacze i na boki sie rzuca.....a czasem ciągnie tego co miał go opanowac po glebie..... Quote
Reno2001 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Dotrałam na wątek jednej a moich ulubienic :loveu:. Oczywiście banerek juz w moim podpisie, jak słusznie stawierdziła wcześniej Ulka :cool3:. Brawurka przepiękna. Trzymam kciuki za szybką socjalizację. Dam jej jeszcze kilka dni i ruszam z ogłoszeniami. Quote
halcia Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Piekna Brawuko,rób szybko postepy.Fajnie,ze juz jestes Reno,jakoś razniej:lol: Quote
Recommended Posts