Patka Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 Tufi nie obrażaj mnie, ale mnie staffikowcy za to ignorują ;) i nadal jestem! na dogo choć to prawda w osamotnieniu :wink: Witaj Alicjo młodziak jest przepiękna kluseczką i wiadać już z fotek ze wesołek z niego. Bardzo ładnie umaszczony niechaj rośnie zdrowo!!! :D pozdrowienia od Ciotki Lilith :wink: Quote
lapis Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 Patka napisał(a): mnie staffikowcy za to ignorują ;) i nadal jestem! Patka nawet tak nie myśl Quote
Patka Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 Lapis dziękuje :D Samam chciałabym kiedys zasilic grono staffikowców :D Narazie moja suczka juz kilka razy była z nimi pomylona z racji swojego niewielkiego jak na torunskie warunki wzrostu :wink: pozdrowionka Świąteczne :D Quote
Alicja Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 Witam ! Ciociu Lilith , Ozzy dziękuje za pozdrowienia . Cieszymy się ,że możemy być wsparciem w grupie amstaffów . Wesołek z Ozzyego niezły , szczególnie gdy pakuje swoje ciało na moją poduszkę i nie jarzy jak ma się posunąć , albo jak ugania się za dziećmi po boisku , bo nie wie które schowało piłkę pod sweter . W kwietniu idziemy do szkółki więc po cichu liczymy że nam dziecię zmądrzeje . Pozdrawiam , Ala i OZZY Quote
Patka Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 Och szkoła młodzienca czeka :wink: Ciotka Lilith mająca w czerwcu sześc wiosen podpowiada że AST nigdy nie mądrzeja one po prostu coraz więcej spią i nam sie wydaję ze sie uspokopiły :D :wink: zapraszamy do galerii (także tej dużej) tam można zobaczyć ciotkę i jej pańcie oraz jej kotki :D Chłopak jest naprawdę wielce uroczy Quote
Alicja Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 Patko , szukaliśmy w galerii fotek Lilith ,ale nie znależliśmy . Zapewne zle szukaliśmy . :oops: Proszę o wskazówki . Pozdrawiam Ala i OZZY Quote
Patka Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 Moje koty tz Lilith i moje są tu :wink: jest pełno ich zdjęć (wstecz) http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=16931&start=2655 A np Tu jesteśmy z Lilith :D jeszcze zimowo ;) http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=11951&postdays=0&postorder=asc&start=1665 szukajcie aż znajdziecie :D Quote
Alicja Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 Wiyamy ! SZukaliśmy i znależliśmy fotki , kociaki extra , Patka b. sympatyczna , a z Lilith to Ozzy chętnie by pobiegał , bo sam nie za bardzo lubi , a raczej nie ma z kim poszaleć , bo albo się boją , albo warczą , albo uciekają , a jeszcze inne to lądują w objęciach właścicieli i razem szczekają . Taki los amstaffa na za..... ./przepraszamy za wyrażenie /. Pozdrawiamy Ala i OZZY Quote
Patka Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 Alicjo i Ozzy zapraszamy do galerii tez sie razem pokażcie a szukacje przyjaciół u mnie tez duzo maluchów biega ale czasem właściele sie przekonuja a AST bawią sie cudownie :D Ja lilith nauczyłam komendy mały piesek i uważa wtedy na towarzysza zabaw :D Zabawa to podstawa socjalizacji szukajcie kumpli Lilith ma swoich ulubionych polecam np boksie :D On jest taki slodki jak mozna sie go obawiac :D Quote
Recommended Posts