Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tufi nie obrażaj mnie, ale mnie staffikowcy za to ignorują ;) i nadal jestem! na dogo choć to prawda w osamotnieniu :wink: Witaj Alicjo młodziak jest przepiękna kluseczką i wiadać już z fotek ze wesołek z niego. Bardzo ładnie umaszczony niechaj rośnie zdrowo!!! :D
pozdrowienia od Ciotki Lilith :wink:

Posted

Lapis dziękuje :D Samam chciałabym kiedys zasilic grono staffikowców :D Narazie moja suczka juz kilka razy była z nimi pomylona z racji swojego niewielkiego jak na torunskie warunki wzrostu :wink:
pozdrowionka Świąteczne :D

Posted

Witam ! Ciociu Lilith , Ozzy dziękuje za pozdrowienia . Cieszymy się ,że możemy być wsparciem w grupie amstaffów .
Wesołek z Ozzyego niezły , szczególnie gdy pakuje swoje ciało na moją poduszkę i nie jarzy jak ma się posunąć , albo jak ugania się za dziećmi po boisku , bo nie wie które schowało piłkę pod sweter .
W kwietniu idziemy do szkółki więc po cichu liczymy że nam dziecię zmądrzeje .

Pozdrawiam , Ala i OZZY

Posted

Och szkoła młodzienca czeka :wink:
Ciotka Lilith mająca w czerwcu sześc wiosen podpowiada że AST nigdy nie mądrzeja one po prostu coraz więcej spią i nam sie wydaję ze sie uspokopiły :D :wink: zapraszamy do galerii (także tej dużej) tam można zobaczyć ciotkę i jej pańcie oraz jej kotki :D
Chłopak jest naprawdę wielce uroczy

Posted

Wiyamy ! SZukaliśmy i znależliśmy fotki , kociaki extra , Patka b. sympatyczna , a z Lilith to Ozzy chętnie by pobiegał , bo sam nie za bardzo lubi , a raczej nie ma z kim poszaleć , bo albo się boją , albo warczą , albo uciekają , a jeszcze inne to lądują w objęciach właścicieli i razem szczekają . Taki los amstaffa na za..... ./przepraszamy za wyrażenie /.

Pozdrawiamy Ala i OZZY

Posted

Alicjo i Ozzy zapraszamy do galerii tez sie razem pokażcie a szukacje przyjaciół u mnie tez duzo maluchów biega ale czasem właściele sie przekonuja a AST bawią sie cudownie :D Ja lilith nauczyłam komendy mały piesek i uważa wtedy na towarzysza zabaw :D
Zabawa to podstawa socjalizacji szukajcie kumpli Lilith ma swoich ulubionych polecam np boksie :D
On jest taki slodki jak mozna sie go obawiac :D