Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Skad ci przyszło do glowy, że to diabły. Przecież, to są najlepsze i najkochańsze przytulanki. Popatrz na zdjęcia, a się przekonasz, że to psy kołdercy.

Posted

Łelkom ;) :lol:
Procedura GJKUYY15/869678659/000 jest nastepujaca: wklejasz fotki swojej pociechy, piszesz po jakich to rodzicach, robisz liste zniszczen, ulubionych dan i specyficznych zachowan 8)

Posted

Dobrze Tufi, że choć Ty przed świętami jeszcze kumasz, bo my zapomnieliśmy, że niezbędne jest podanie listy zniszczeć i dziwnych zachowań, toć przecie to bullowaty i takie dane są niezbędne i oczywiste zarazem

Posted

Witamy witamy!!! :P :P :P

Ale czy dziewczyny nie spłoszyłyście nowego klolegi?
Odrazu takie wymagania: foty, rodowód, listy.... a to niemodne ostatnio... :evilbat: :lol:

Posted

O tym moim staffiku to mógłbym pisać cały czas. Mam go od Pani Doroty. Jego rodzicami są Takilla's Trivial Persuit i Rosemary Buldożer. Wygląda tak jak na zdjęciu:
http://www.psiaki.com.pl/details.php?image_id=3615&mode=search
Natan, tak ma na imię, to mój drugi pies. Pierwszym był mieszaniec Maks, bardzo podobny do Niemieckiego Terriera Myśliwskiego. W wychowaniu Maksa popełniłem wiele błędów, które doprowadziły do tego, że w wieku 2 lat na wiosnę pobiegł za suczką i już nie wrócił.
Biorąc Natana nie chciałem popełniać tych samych błędów. Trochę poczytałem i wiedziałem już co robiłem źle.
W wieku 4 miesięcy zapisaliśmy się z Natkiem na szkolenie PT. Facet na początku nie chciał nas przyjąć, że niby Natek za młody. Po miesiącu byliśmy prymusami. Egzamin zdaliśmy z oceną doskonałą 193pkt. (mamy dyplom i złoty medal, nawet owczarki niemieckie Staffik wykosił).
Teraz trochę się wystawiamy trenujemy do zawodów PT i może w przyszłości agility.
A co do tego co zniszczył ... niewiele tego:
- okulary żony
- słuchawkę domofonu
- sylwestrowe pantofle sąsiadki
- kilka swoich posłań
- gładzie w przedpokoju
Więcej nie pamiętam.

Posted

Chciałabym , przy okazji powitania Piotra ,i ja się z wami przywitać.Mam na imię Alicja i od4,5 miesiąca posiadam pieska amstaffa . Ozzy /a właściwie Abhay das Goloka / urodził się 19.08.2005 r , więc jest 7miesięcznym podlotkiem .Mam nadzieję ,że przyjmiecie mnie do swego grona . Ala i Ozzy

Posted

Przed godzinką / chyba / napisałam całe wypracowanie na temat OZZYEGO i gdzieś mi wcięło . Jak wrócę z zakupów napiszę ponownie , będą też fotki . ALA

Posted

Piszę teraz , bo mój pomocnik syn Kuba jest jeszcze nie gotowy do wyjścia .Otóż OZZY to formalnie ABHAY DAS Goloka , ur. 19.08.2004 ,rodzice malca to NORTHEN DANCER z Tarnogrodu oraz CELIA GIRL Nefer / SHILA/ .Pochodzi z Gliwic z hodowli Goloka . Teraz mieszka w Rybniku . Kiedy do nas przyjechał ważył 8.400 kg teraz 30 kg , więc tyje i rośnie .Zniszczeń o dziwo nie było za dużo , jeden obcas w moich butach /wyjściowych/ ,wtyczka , 20 cm chodniczka , kilka piłek , miśków . nogi od kuchennego stołu :chainsaw: no i narazie nie pamiętam . O zachowaniu napiszę pózniej .Pozdrawiam ALA i OZZY

Posted

No ,taki urósł , ale naprawdę nie jest grubasem .Myślę że wieczorem wyślę zdęcia / z pomocą znajomej/. A mój emblemat to na pamiątkę zmarłego 3.08.2004 mojego kochanego bokserka Harleya/miał 4 latka/

Posted

Staffik, fajny ten Twój faffik, a mine zrobił taką, że jak bym faffików nie znała to bym się przestraszyła

Alicjarydzewska napisał(a):
rodzice malca

Alicjarydzewska napisał(a):
ważył 8.400 kg teraz 30 kg

no niezły malec :wink:

Posted

Witam ponownie! :D
Mam nadzieję że teraz uda mi się wkleić zdjęcia OZZYEGO.
4 miesiące

a to zdjęcie zrobione 20.03

Mam nadzieję , Ze Ozzy nie rozczarował was swoim wyglądem .
Ale tak na marginesie , to naprawdę malec .
Pozdrawiamy.

Posted

Przystojny facet.
Dawno tu amstaff nie goscil - wiekszosc amstaffowcow przeniosla sie na swoje forum...
A fotka w biegu z rozwianymi na wietrze ucholami - swietna :lol: