staffik Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 Hej. Jestem tutaj nowy i WSZYSTKICH serdecznie witam. Mam 17 miesięcznego Staffika i uwielbiam terriery (bo to diabły) :D . Piotrek Quote
wi_wa Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 Skad ci przyszło do glowy, że to diabły. Przecież, to są najlepsze i najkochańsze przytulanki. Popatrz na zdjęcia, a się przekonasz, że to psy kołdercy. Quote
lapis Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Witaj w ogronie zakręconych bullomaniaków. Dawaj coś o psiutku tzn. zdjęcia , rodziców Quote
Alojzyna Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 :hand: Witaj :hand: Napisz koniecznie coś o swoim staffiku. :lol: A terriery to nie diabły :evil_lol: tylko psy z charakterem - i za to je kocham. :iloveyou: Quote
Patka Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 :laola: Pozdrowienia dla Staffikowca od Amstaficowca :wink: czekam z niecierpliwością na zdjęcia :D Patka&Lilith Quote
tufi Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Łelkom ;) :lol: Procedura GJKUYY15/869678659/000 jest nastepujaca: wklejasz fotki swojej pociechy, piszesz po jakich to rodzicach, robisz liste zniszczen, ulubionych dan i specyficznych zachowan 8) Quote
lapis Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Dobrze Tufi, że choć Ty przed świętami jeszcze kumasz, bo my zapomnieliśmy, że niezbędne jest podanie listy zniszczeć i dziwnych zachowań, toć przecie to bullowaty i takie dane są niezbędne i oczywiste zarazem Quote
AMFI Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Witamy witamy!!! :P :P :P Ale czy dziewczyny nie spłoszyłyście nowego klolegi? Odrazu takie wymagania: foty, rodowód, listy.... a to niemodne ostatnio... :evilbat: :lol: Quote
Matisse Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Witaj. Śląsk to konkretnie gdzie? I troszkę więcej o psiaku poprosimy :fadein: Quote
staffik Posted March 24, 2005 Author Posted March 24, 2005 O tym moim staffiku to mógłbym pisać cały czas. Mam go od Pani Doroty. Jego rodzicami są Takilla's Trivial Persuit i Rosemary Buldożer. Wygląda tak jak na zdjęciu: http://www.psiaki.com.pl/details.php?image_id=3615&mode=search Natan, tak ma na imię, to mój drugi pies. Pierwszym był mieszaniec Maks, bardzo podobny do Niemieckiego Terriera Myśliwskiego. W wychowaniu Maksa popełniłem wiele błędów, które doprowadziły do tego, że w wieku 2 lat na wiosnę pobiegł za suczką i już nie wrócił. Biorąc Natana nie chciałem popełniać tych samych błędów. Trochę poczytałem i wiedziałem już co robiłem źle. W wieku 4 miesięcy zapisaliśmy się z Natkiem na szkolenie PT. Facet na początku nie chciał nas przyjąć, że niby Natek za młody. Po miesiącu byliśmy prymusami. Egzamin zdaliśmy z oceną doskonałą 193pkt. (mamy dyplom i złoty medal, nawet owczarki niemieckie Staffik wykosił). Teraz trochę się wystawiamy trenujemy do zawodów PT i może w przyszłości agility. A co do tego co zniszczył ... niewiele tego: - okulary żony - słuchawkę domofonu - sylwestrowe pantofle sąsiadki - kilka swoich posłań - gładzie w przedpokoju Więcej nie pamiętam. Quote
staffik Posted March 24, 2005 Author Posted March 24, 2005 Coś nie działa ten link ale fotka na tej stronie to natek01 Quote
Alicja Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Chciałabym , przy okazji powitania Piotra ,i ja się z wami przywitać.Mam na imię Alicja i od4,5 miesiąca posiadam pieska amstaffa . Ozzy /a właściwie Abhay das Goloka / urodził się 19.08.2005 r , więc jest 7miesięcznym podlotkiem .Mam nadzieję ,że przyjmiecie mnie do swego grona . Ala i Ozzy Quote
lapis Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 Witamy, witamy i tak jak poprzednio FOTKI ITP ITD PS Staffik link nie działa Quote
staffik Posted March 25, 2005 Author Posted March 25, 2005 Może teraz się uda. http://www.psiaki.com.pl/details.php?image_id=3620 Quote
Alicja Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 Przed godzinką / chyba / napisałam całe wypracowanie na temat OZZYEGO i gdzieś mi wcięło . Jak wrócę z zakupów napiszę ponownie , będą też fotki . ALA Quote
Alicja Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 Piszę teraz , bo mój pomocnik syn Kuba jest jeszcze nie gotowy do wyjścia .Otóż OZZY to formalnie ABHAY DAS Goloka , ur. 19.08.2004 ,rodzice malca to NORTHEN DANCER z Tarnogrodu oraz CELIA GIRL Nefer / SHILA/ .Pochodzi z Gliwic z hodowli Goloka . Teraz mieszka w Rybniku . Kiedy do nas przyjechał ważył 8.400 kg teraz 30 kg , więc tyje i rośnie .Zniszczeń o dziwo nie było za dużo , jeden obcas w moich butach /wyjściowych/ ,wtyczka , 20 cm chodniczka , kilka piłek , miśków . nogi od kuchennego stołu :chainsaw: no i narazie nie pamiętam . O zachowaniu napiszę pózniej .Pozdrawiam ALA i OZZY Quote
Alicja Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 No ,taki urósł , ale naprawdę nie jest grubasem .Myślę że wieczorem wyślę zdęcia / z pomocą znajomej/. A mój emblemat to na pamiątkę zmarłego 3.08.2004 mojego kochanego bokserka Harleya/miał 4 latka/ Quote
lapis Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 Staffik, fajny ten Twój faffik, a mine zrobił taką, że jak bym faffików nie znała to bym się przestraszyła Alicjarydzewska napisał(a): rodzice malca Alicjarydzewska napisał(a): ważył 8.400 kg teraz 30 kg no niezły malec :wink: Quote
kasiain Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 Staffik podoba nam się ten twój "czarny diabełek". :) Czekam na zdjęcia Ozziego Alicjo Quote
Alicja Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 Witam ponownie! :D Mam nadzieję że teraz uda mi się wkleić zdjęcia OZZYEGO. 4 miesiące a to zdjęcie zrobione 20.03 Mam nadzieję , Ze Ozzy nie rozczarował was swoim wyglądem . Ale tak na marginesie , to naprawdę malec . Pozdrawiamy. Quote
tufi Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 Przystojny facet. Dawno tu amstaff nie goscil - wiekszosc amstaffowcow przeniosla sie na swoje forum... A fotka w biegu z rozwianymi na wietrze ucholami - swietna :lol: Quote
Recommended Posts