Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

- 35zł znika ze skarpety Hery ( oddaję ick - za bazarek, bo niezaksięgował się jej przelew za bazarek, zaś zalożyła ze swoich i po wymianie wiadomość zrobiłam przelew zwrotny) więc odejmuje 35zł

• Replies 159
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

caly czas czekam na wiesci od bico czy oddac 200zl czy przekierowac na inne psy, w zaleznosci od koniecznosc.
Szafir nie uda adopcja na cito wylądował w Przyborówku
ślepa spaniela - koszt transrpostu i operacj i generalnie cala masa cięzki przypadkow.
ale zeby nie bylo smutno, to jutro idę pomachac Herze biała chusteczką
zas Margo i Fiba narazie totalna cisza - w sprawie ich adopcji

Posted

[quote name='GoskaGoska']caly czas czekam na wiesci od bico czy oddac 200zl czy przekierowac na inne psy, w zaleznosci od koniecznosc.
Szafir nie uda adopcja na cito wylądował w Przyborówku
ślepa spaniela - koszt transrpostu i operacj i generalnie cala masa cięzki przypadkow.
ale zeby nie bylo smutno, to jutro idę pomachac Herze biała chusteczką
zas Margo i Fiba narazie totalna cisza - w sprawie ich adopcji
może by napisać pw do bico :loveu:

Posted

[quote name='marysia55']Gosiu :loveu: jakby na to nie patrzeć to kolejny pies, który w ostatnim czasie wyszedł ze schronu. Tak jak piszesz zaistniało na tych wątkach wiele osób, ale Twoje zasługi są niepodważalne :calus:
Bambino :p chyba musimy się ruszyć na kolejne wątki. Tutaj nasz czas się zakończył:roll:. Oby tak było zawsze :lol:

Masz rację Marysieńko, ruszamy dalej tandemowo. :loveu:

Posted

[quote name='GoskaGoska']- 35zł znika ze skarpety Hery ( oddaję ick - za bazarek, bo niezaksięgował się jej przelew za bazarek, zaś zalożyła ze swoich i po wymianie wiadomość zrobiłam przelew zwrotny) więc odejmuje 35zł
ale i już jest 35 zł znowu na końcie ( wpłacono z opóznieniem )
czyli razem z bazarku 55 zł wpłyneło na konto psiaka.
http://www.dogomania.pl/forum/f1075/rozliczamy-dziekujemy-bazarek-naszyjnik-kolczyki-na-hotelik-dla-hery-do-29-07-a-142581/?highlight=

"Cytuje "juz 55z; z bazarku jest na skarpecie spanielki :
Spanielka cudna skazana na ciemność PROSZĘ NIECH KTOŚ Z EŁKU NA WIZYTĘ SIĘ ZGŁOSI !

Posted

pieniązki ze skarpety Hery bardzo się przydadzą, teraz będziemy robić paszport dla Margo :multi:i oplacimy jej transport - mam nadzieję, ze nie zapeszam.
jutro juz powstanie nowy watek tym razem nie suczki ale psa 11latka, i jeszcze Fiba co jej banerk ostatni jest w moim podpisie ciągle czeka, no i pieniązki na operacje niewidomej suni- cos ciągle ona ma pod górke

Posted

Bardzo się cieszę, że udało się ocalić Herę ze schronu i że pojechała po szczęśliwy dom!:multi::multi::multi:

Pieniążki Gosiu możesz przeznaczyć na pomoc innym biedom wg. własnego uznanie, tam gdzie są potrzebne najbardziej:lol:

Posted

to bardzo bico dziękuję :loveu:
ja w pierwszy poscie będę notować na co ile poszlo, bo nigdy niewiadomo gdzie akurat transport będzie potrzeby czy jakis zabieg. Najpierw idzie na pierwszy plan Margo , ale to Kikou będzie dziś moze coś więcej wiedziec

Posted

GoskaGoska napisał(a):
to bardzo bico dziękuję :loveu:
ja w pierwszy poscie będę notować na co ile poszlo, bo nigdy niewiadomo gdzie akurat transport będzie potrzeby czy jakis zabieg. Najpierw idzie na pierwszy plan Margo , ale to Kikou będzie dziś moze coś więcej wiedziec

o, to super pomysł, zawsze miło będzie wiedzieć gdzie i na co poszły pieniążki od wszystkich darczyńców:multi:
dzięki temu wątki będą bardziej przejrzyste i ludzie chętniej grosikiem psiaki wesprą;):cool3:

Posted

Gośka, bardzo dobry pomysł finanse i wydatki dla kilku starszaków w 1 poście. Tym bardziej, że z większej puli łatwiej coś przenieśc na inny watek. Trzymam kciuki za nowy niemiecki DT Hery i oczywiście Margo.

Posted

z funduszy Hery zostało zrobione allegro cegiełkowe wyróżnione i pogrubione dla niewidomej spanielki koszt 16,45zl:
SPANIELKA BŁAGA O WZROK 1500 OPERACJA DAJ 5ZL (714956515) - Aukcje internetowe Allegro - mam nadzieję, ze opłaci się ta inwestycja:roll:
Mam nadzieję, ze nikt nie ma nic przeciwko - ja bowiem uważam, ze najlepiej psiakom szukać domu stałego, niż do hotelików, a wiadomo , ze najlepszy efekt przynoszą wyróżnione ogloszenia - np wyróżnione allegro Margo - ta która ma jechac do Niemiec podmieniała na Larę- tą w moim podpisie i może się uda- Ds, ale jeszcze daleka droga nie zapeszam,
Wiadomo, ze te wyróznienia są drogie :( a jesli oglosza się troszkę tych psiaków, tym bardziej, tak więc pozwalam sobie na pobieranie tych środków z tych funduszy Hery.
Magro moze pojedzie do Niemiec początek lub połowa września i trzeba będzie opłacic podróż jej i paszport- więc też na to trzeba pieniązki, bo to nie jest tak fundacja - co zabrała Herę tylko taka Niemka , ktora czasami zabiera owczarki i takie koszty my musimy pokryć

Posted

Dostałam wieści z DT przejściowego Hery - ma się ona bardzo dobrze.
Zostala oszacowana na młodszą - jakieś 9-10 lat !
Zakupiono dla niej taki pas wspomagający biodra i tylne nóżki na spacerach i dziewczynka dzielnie i bardzo chętnie spaceruje po ogrodzie.
W środę przechodzi do właściwego dożywotniego DT.
Na zdjęcia musimy jeszcze poczekać - nie mam na to wpływu ...