Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 159
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hera została dzisiaj przedstawiona przeze mnie naszym zagranicznym gościom jako pilny przypadek , potrzebujący pomocy, domu na już .
Zobaczymy może się uda ale na razie nie obiecuje ...

Posted

oj iwa kocham cię :loveu:
cudnie aby się udało , ale to jeszcze nic pewnego więc...nie mozna jej tak zostawic, cały czas myślimy o ratunku dla niej, a jak coś w miedzy czasie się urodzi to będzie super

Posted

GoskaGoska napisał(a):
witaj Marysiu, ale do duetu Bambino mi brakuje:evil_lol:

no właśnie, nie widzę swojej drugiej połowy :evil_lol::evil_lol: chyba będę musiała ją tutaj ściągnąć :lol: jak duet to duet :p:p:p

Posted

skoro znalazł się właściciel Melisy, to ja całą kwotę 200 zł jednorazowo, przeznaczę na Herę - bidulke babulinkę

Tylko, czy ona ma DT albo hotel od zaraz, może już jechać, miejsce zaklepane?:roll: Wpłacę jak to już bedzie wiadome i pewne.

Wyciągnijmy babcie z tego schronu!:placz:

Posted

[quote name='marysia55']no właśnie, nie widzę swojej drugiej połowy :evil_lol::evil_lol: chyba będę musiała ją tutaj ściągnąć :lol: jak duet to duet :p:p:p

Już widzisz. Mówisz-masz. Gosieńko, już się nie martw.:loveu:
Wobec tego Gosiu info z pw przerzucam na Herę.

Posted

[quote name='Bambino']Już widzisz. Mówisz-masz. Gosieńko, już się nie martw.:loveu:
Wobec tego Gosiu info z pw przerzucam na Herę.

nie ma to jak "Fundacja spełniamy marzenia" :evil_lol: i jak szybciutko to zrobiła, musi mnie lubieć :diabloti::diabloti::diabloti: