Izabela124. Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Super, że Szewa już w swoim domku:multi::multi::multi: Quote
Mysia_ Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 na wiadomości z domku musimy poczekać, bo Asia jest na wakacjach :cool3: Quote
Asia_Klero Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 A wiec:evil_lol:Pierwsza wiadomosc o Szewie nie byla kolorowa ale wiedzialam,ze bedzie dobrze:razz:Na poczatku Szewa rzucala sie na druga o wiele wieksza suczke panstwa i na mezczyzn w tym syna wlascicielki i kota:eviltong:ale jest malutka wiec jakos da sie ja okielznac.Od poczatku jednak byla kochana-da sie nosic na raczkach i przytulac:evil_lol:dzisiaj dostalam super maila!!Jest o wiele lepiej!Juz tak bardzo nie denerwuje sie na mezczyzn i inne zwierzeta.Lubi spacerki,a jak sie zmeczy dopomina sie by brac ja na rece:diabloti:i co najwazniejsze zacytuje:,,musze powiedzieć że nie żałujemy wziecia Szewy!":cool3::cool3: Quote
Mysia_ Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Szewa zachowuj się tam :eviltong::evil_lol: Quote
korta07 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Witam:) jestem nową właścicielką Szewy teraz dopiero sie zorientowałam że Asia przesłała mi linka na forum:d I mam pytanie czy Szewa miała problem z tylnią nóżka?:> bo całą ja kuli i ma spuchnieta!! Jutro dopiero jedziemy do weterynarza.... Quote
Mysia_ Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 korta07 napisał(a):Witam:) jestem nową właścicielką Szewy teraz dopiero sie zorientowałam że Asia przesłała mi linka na forum:d I mam pytanie czy Szewa miała problem z tylnią nóżka?:> bo całą ja kuli i ma spuchnieta!! Jutro dopiero jedziemy do weterynarza.... ja nie zuważyłam :oops: ale we wtorek wróciłam z urlopu, a w środę juz ostatni dzień widziałam malutką, może Asia, albo Sandra coś zauważyły, jutro zapytam Sandrę w schronisku ;) Quote
Asia_Klero Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 korta07witamy:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:czyli mamy zapewnione wiesci na biezaco:evil_lol::loveu:co do nozki nie widzialam,zeby miala jakies problemy..spuchnietej nie miala napewno...warto sprawdzic u wete co to jest skoro spuchnelo.. Quote
korta07 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 :) Mam nadzieje że bedzie wszystko ok i juz nei bedziemy sie zamartwiać...:( A jestem pełna podziwu dla was za to co robicie dla tych psiaków:d Quote
korta07 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Byliśmy wczoraj u weterynarza.. Zostały Szewie obciete paznokcie które uniemożliwiały jej chodzenie, jak weterynarza obcinał jej pazurka tej spuchnietej nóżki to jak nacisną to wyszło bardzo dużo ropy z krwią, dostała zaszczyk żeby nie dała jej sie tam infekcja ani nic innego i Szewka ukryzła pana weterynarza 3 razy, ale juz owiele lepiej sie zachowuje. I w czwartek jedziemy po kolejny zaszczyk:) Quote
Mysia_ Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 ahh te wrastające pazury :mad::shake: dobrze, że już lepiej ;) Quote
__Lara Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Kochana suczko, chowaj się tam jak najlepiej :loveu: Quote
korta07 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 U Szewusi wszystko jak w najlepszym porządku jest zdrowa,spacerów długich nie lubie, uwielbia być w centrum zainteresowania i co chwile głaskana.Mam pytanie bo zastanawiamy sie wziąśc pieska dla naszej wiekszej suczki do zabawy bo KAJA(nasz 2 piesek) jest bardzo energiczna i lubi zabawy. Wiec może jest w schronisku średniej wielkości przyjażnei nastawiony piesek nie ważne jaki wiek. Lecz nei wiem czy na pewno byśmy wzieli dopiero sie tak rozglądamy.A jaki jest Leoś widziałam go na zdjeciach i jest cuudowny!:) Quote
__Lara Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 korta07 napisał(a):U Szewusi wszystko jak w najlepszym porządku jest zdrowa,spacerów długich nie lubie, uwielbia być w centrum zainteresowania i co chwile głaskana.Mam pytanie bo zastanawiamy sie wziąśc pieska dla naszej wiekszej suczki do zabawy bo KAJA(nasz 2 piesek) jest bardzo energiczna i lubi zabawy. Wiec może jest w schronisku średniej wielkości przyjażnei nastawiony piesek nie ważne jaki wiek. Lecz nei wiem czy na pewno byśmy wzieli dopiero sie tak rozglądamy.A jaki jest Leoś widziałam go na zdjeciach i jest cuudowny!:) Co za ds, jest miejsce dla kolejnej bidy :loveu: Quote
Mysia_ Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Asia chyba już działa na naszym wątku ogólnym :lol: Quote
Bjuta Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Asiu - wrzucam na wątek. Asia_Klero napisał(a):NIESPODZIANKA! Czy ktoś pamięta maleńką Szewę?:loveu: Quote
Recommended Posts