Asia_Klero Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 Znowu dostalam maila od Pani zainteresowanej Szewa.Narazie dopytuje o wizytę przedadopcyjna.Jak dostane odpowiedz to napiszę:loveu::loveu:co do drugiej starowinki niestety jeszcze jest..dzisiaj zaloze jej watek Quote
Asia_Klero Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 co do jedzenia szewy...malo zjadla ryzu z miesem..dalam jej suche junior zeby nie musiala duzo gryzc ale tez nie chciala...dalam puszke to troche podziubala...:shake: Quote
Asia_Klero Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 a to jak obiecalam watek tej drugiej malizny: http://www.dogomania.pl/forum/f28/melnka-starowinka-mikra-nie-chce-umierac-w-schronisku-143198/#post12714941 Quote
Bjuta Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 W poniedziałek Szewie kończy się allegro... Nie wiem czy ustawić wznowienie? No i czy wyróżnione...? Quote
Asia_Klero Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 dzisiaj nie dostalam wiadomosci od zainteresowanej:oops:wiec moze trzeba bedzie wznowic...mam nadzieje,ze nie... Quote
Bjuta Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Poustawiałam allegra żeby się same wznawiały do końca sierpnia. Quote
Bjuta Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Teraz wejść ma 590, ale to ciągle mało jak na koniec wyróżnionego :shake: Quote
__Lara Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Bjuta napisał(a):Teraz wejść ma 590, ale to ciągle mało jak na koniec wyróżnionego :shake: :-( ludzie nie chcą sunieczki :mad: Quote
Asia_Klero Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 a ona taka piekna i kochana:-(:-(zainteresowany domek tez ucichł:-( Quote
Ra_dunia Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 cóż - widocznie ten domek nie zasługiwał na Szewę ;) Quote
Asia_Klero Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 dostalam dzisiaj telefon.Dzwonila do mnie Pani,ktorej corka ze mna koresponodwala w sprawie szewy.Dzwonila bo nie jest zwolenniczka rozmow przez internet i to dla mnie plus bo jestem tego samego zdania;)bardzo im na szewie zalezy tylko nie maja jak po nia przyjechac z powodu braku prawa jazdy.Mieszkaja w okolicy Myslowic i maja doswiadczenie z psami.O ile dobrze pamietam maja jakas sunie wysterylizowana ze schroniska w myslowicach.Z rozmowy wynikalo,ze to bardzo dobrzy ludzi no i mozliwe,ze jedyna szansa dla szewy.Jutro biorę umowę adopcyjną i zawoże Szewe jesli wszystko bedzie ok to ja tam zostawie i w ten sposob szewa bedzie miala dom:loveu::loveu:co najwazniejsze poprostu poprosze o kontakt po adopcji czyli maile,zdjecia itp:razz:mysle,ze wszystko bedzie ok i juz od jutra szewa i ja bedziemy mogly spac spokojnie:loveu: Quote
__Lara Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 To wspaniałe wieści!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: trzymam mocno kciuki za jutro!!! Quote
Kisiaraf Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Cudnie!!!! Czyli się nie rozmyślil bosko!!!:multi: Quote
Asia_Klero Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Szewa moze pojedzie dzisiaj.Jak pech to pech.Wczoraj spuchnal jej pyszczek..pojechalam na lecznice..okazalo się,że ma zeba do wyrwania i musiala tam zostac:-(w taki razie jesli dzisiaj bedzie wszystko ok to trafi do domu.. Quote
Kisiaraf Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Szewunia ZDRÓWKA domek już na horyzoncie.:multi: Quote
Asia_Klero Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 a więc Szewa już w nowym domu.I powiem szczerze-nie mogla lepiej trafić.Domek z ogrodem,ludzie wspaniali o wielkim sercu dla zwierząt i z doświadczeniem.Naprawdę wszystko zapowiada się kolorowo:loveu:No i będę otrzymywała wieści:razz::razz: Quote
__Lara Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Superowo :loveu::loveu::loveu: ale szybka akcja! Quote
Kisiaraf Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Tak się ciesze:multi: Powodzenia malutka.... Zaraz pokasuje ogłoszenia-uwielbiam to robić hihihih Quote
Asia_Klero Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 kochani przepraszam ze tutaj ale ten psiak może długo nie pożyć jesli nie znajdziemy mu domu tymczasowego!Błagam.... http://www.dogomania.pl/forum/f1166/kurus-z-zabrza-prawie-nie-moze-oddychac-potrzebne-dt-143499/ Quote
Mysia_ Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Asiu, czy wiadomo jak tam pierwsze 24 godziny Szewy w nowym domku? Quote
Asia_Klero Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Napisałam maila i czekam na odpowiedz:razz::razz: Quote
Ra_dunia Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 i co? i jak? Szewunia zasługuje na cudowny domek :loveu: Quote
Recommended Posts