brygida999 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 ketunia napisał(a):Cudny ten Jurasek :loveu: Prawda? :) Quote
ketunia Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 brygida999 napisał(a):Prawda? :) Najprawdziwsza prawda. Śliczny jest:) Quote
gonia66 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 NO JEGO pięknośc nie ulega watpliwosci zadnej- podobno pieski sie upodabniaja do waścicieli- to juz wadomo dlaczego???:D Quote
L/Olka Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 nie dziwię się, że Jurasek czeka na Sylwestra. W końcu czeka go... cudowny rok!! Quote
brygida999 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 PRZEDSTAWIAM WSZYSTKIM ZŁODZIEJA CHOINKOWYCH CUKIERKOW.. " class="ipsImage" alt=""> Nie, to nie siusiu, ani nic dziwnego, nic zlego nie zrobilem, ja tylko zjadlem sobie pysznego cukierasa, a ze troszke nadzienia wycieklo na podloge, to wylizalem, zeby pani nie musiala sprzatac :) pani troszke byla zla, no ale co ja na to poradze,ze tak sobie wisza i kusza... Quote
gonia66 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Kochany nasz złodziejaszek:)NO skoro wisza i kuszą to trza je brac, a co:p Quote
brygida999 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [img][URL=http://www.fotoshare.pl/fotka-juras_urwis_dogo_2.JPG-1008.html][IMG]http://www.fotoshare.pl/upload/mini/1008.JPG[/IMG][/URL][/img] ..no nie ma już cukierasów, poprzewieszała na samą górę, i jak tu teraz dosięgnąć?... Quote
terra Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Wszystkiego musi w życiu spróbować, cukiereczków prosto z choinki też:lol: Quote
brygida999 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Do siego roku! Wszystkim dogomaniakom życzy brygida i juras :))) Quote
Cajus JB Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Wam też życzymy wielu wspólnych spacerów. Quote
L/Olka Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 no a jak Jurasek zniósł sylwestrowe szaleństwa? no i wsyztskiego dobrego na Nowy Rok!! Quote
brygida999 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 L/Olka napisał(a):no a jak Jurasek zniósł sylwestrowe szaleństwa? no i wsyztskiego dobrego na Nowy Rok!! bezproblemowo,tak jak przypuszczalam, mysle ze jest troche przygluchy wiec nie slyszal wszystkiego. w kazdym badz razie w domu nic sie nie dzialo,chyba nie slyszal wystrzalow, a na spacerze choc byl duzo wczesniej to juz strzelali troche i tylko jak uslyszal petarde blisko to sie wystraszyl.to bylo tyle z sylwestrowego szalenstwa ;) poza tym jest coraz bardziej nieznosny w kwestii panoszenia sie - jesli chodzi o jedzenie.jesli tylko cos sie je,gotuje,lub nawet tylko przebywa w kuchni juras staje sie nie do zniesienia :/ dzis nawet przy delikatnej probie odgonienia pokazal zeby :/ :( wiem, pies to pies ale wychowany a niewychowany pies to kolosalna roznica moze umeczyc jak nic... Quote
pumcia02 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 bo kazdy jest spokojny ze Juras juz bezpieczny w domku :) a inne zwierzaki dalej czekaja i trzeba się przykładać do nich. niestety czasu na wszystkie jest zawsze za mało... Quote
brygida999 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 kochani! to juz dwa miesiace razem z juraskiem :)) (minelo przedwczoraj) juz? po miesiacu szybko zlecialo, a teraz mam wrazenie,ze to juz "wieki" wiec powinnam napisac raczej dopiero ;) http://www.garnek.pl/brygida/8316283/i-jak-tu-nie-kochac-psa Quote
brygida999 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 kompletna cisza.... jakos tak smetnie... nawet gonia juz tu nie zaglada??? :((( Quote
malicja Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 ciotki pewnie zagladaja, ale sie nie udzielaja. ja mam Was w subskrybcjach i podczytuje regularnie :lol: Quote
gonia66 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 brygida999 napisał(a):kompletna cisza.... jakos tak smetnie... nawet gonia juz tu nie zaglada??? :((( Coś TY!!Zaglądam!!Wszystkie fotki ogladalam na bieżaco...mialam niestey bardzo ciezki czas na dogo- stoczylam ogromna bitwe o pewnego dziadziusia...na szczescie chyba sie udało..a przynajmniej na to wyglada, ale lekko nie było:(....poczulam w kazdym razie male wypalenie...dlatego nic nie pisalam, ale czytam Was i ciągle trzymam za Was kciukaski:):) Quote
gonia66 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 mariolka napisał(a):bo kazdy jest spokojny ze Juras juz bezpieczny w domku :) a inne zwierzaki dalej czekaja i trzeba się przykładać do nich. niestety czasu na wszystkie jest zawsze za mało... OOOOOOO...to wlasnie sedno sprawy...:) Ale pamiętaj, ze jestesmy z TObą, jakby coś sie dzialo- pisz na PW, bo moze sie zdarzyc, ze gdzies buszujemy po "masakrycznych watkach"....a zanedbamy Ciebie- a mozesz tego potrzebowac..a tego nie chcemy...:) Quote
gonia66 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 brygida999 napisał(a):ok super dzieki! :):):):) a ku- ku:) Quote
brygida999 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 :) fajnie,ze jestescie. oczywiscie rozumie kwestie zajmowania sie waznymi sprawami i jestem jak najbardziej za! Quote
Recommended Posts