Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 888
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeju.....jestem naparwde mile zaskoczona, bo Jurasek na Twoich zdjeciach Brygidko wyglada cudnie- naprawde sliczny z niego facecik(bo chlopaczek to juz chyba nie:eviltong:)..blyszczacy i taka ma mordeczke slodzxiuchn a...co ma z oczkiem??Na tej jednej fotce widac mozno..co to jest???no i napisz prosze- on jest duzy czy sredniak??Bo ja bylam pewna, ze Jurasek to jest wielgaśny:p:p:p

Posted

[quote name='brygida999']sredni jest.ale wiekszy niz ja myslalam po zdjeciach...
co z oczkiem?
aha no i srednio mi idzie to dodawanie zdjec:shake:
mam po img dac spacje czy nie?
nO ja pytalam co Jurasem ma z oczkiem..bo na jednej z fotek widac jakby mial wylew czy narosl na oczku...chyba to lewe oczko....

Posted

Ale słodziak z Juraska:loveu:
Ja myślałam ,że on jest brązowy a tu wygląda na czarnego.:lol:
Do czasu konsultacji lekarskiej w spr. oczka, możesz mu przemywać świetlikiem lub czarną herbatą.

Posted

uff
udalo sie dodac w koncu samodzielnie fotki :eviltong:
sorki,ze takie duze,ale nie lubie malych zdjec :lol:
jak tylko znajde czas to zrobie wiecej i dodam.mam nadzieje,ze Juras nadal sie podoba ;)
a co do jednej z wypowiedzi,to jest on czarny,ale rzeczywiscie mogl sie zdawac brazowy wczesniej-okazalo sie,ze to byl brud :cool3:
aha chcialam zapyttac o jedno-Juras je zgodnie z porada-ryz z piersia kurczaka.glownie to,czasem dostaje sucha karme,ale rzadko,gdyz jakos nie pali sie do jej jedzenia,dodaje odrobineczke oleju-wtedy zje chetniej,ale jakos sucha go ''nie kreci''... wiec glownie ten ryz z kurczakiem jak polecili mi jego opiekunowie.jednak qpencja wychodzi z dnia na dzien coraz rzadsza! i martwi mnie to,bo wiem,ze to niedobrze (pomijam kwestie sprzatania,ze jest o wiele trudniej) ale najwazniejsze jego zdrowko.nie wiem co teraz ? cos poradzicie?..
a smierdzi strasznie qpka.to chyba tez zle? gorzej niz kocie odchody,a myslalam,ze gorszych juz nie ma....
bede jeszcze szukac porad tu i owdzie,ale jak mozecie to cos napiszcie..
pozdrowienia
ps.Juras wlasnie pilnuje kuchni-gdyz gotuje sie na jutro jego kurak :lol:

Posted

piekny piesio... o wieele lepiej wyglada :lol:
brygido bardzo bardzo Ci dziekujemy w imieniu Juraska..
dalas mu najwspanialszy domek :loveu:
a zdjęcia mozna dodawac w jednym poście do 5 sztuk :)