Nitor-Nivalis Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Wieści od polskiej ekipy Shisha - CAC Best Female BOB Tia - CAC Quenni - CAC James - CAC Best Male Omena - CAJC Wielkie gratki dla wszystkich walczących, najwieksze dla Mary Louise i Grzegorza. :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Cyraneczka Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Wielkie gratki dla całej ekipy!!! Każdy wraca z CACem, a przecież o to właśnie chodzi :-)) Quote
Nitor-Nivalis Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 Shisha - BOG 4 :multi::multi::multi::multi::multi::multi: WIELKIE GRATKI Grzegorz i Mary Louise pragną serdecznie podziękować Darkowi i Arturowi za prezentacje Shishy :Rose: Quote
Cyraneczka Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 [quote name='Nitor-Nivalis']Shisha - BOG 4 :multi::multi::multi::multi::multi::multi: WIELKIE GRATKI SUPER!!! GRATKI dla Louise, Grzegorza i Dareczka!!! Quote
ar2r Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 [quote name='Cyraneczka']Wielkie gratki dla całej ekipy!!! Każdy wraca z CACem, a przecież o to właśnie chodzi :-)) O tak ... wszystko było CAC'y (Lider też wraca z CAC) ... może za wyjątkiem pogody. ;-) Quote
Cyraneczka Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 [quote name='ar2r']O tak ... wszystko było CAC'y (Lider też wraca z CAC) ... może za wyjątkiem pogody. ;-) Gratki dla Lidera :-) A pogoda wszędzie dała się we znaki. Zimno i deszczowo, nawet u mnie na wsi było nieprzyjemnie. Na szczęście nie musiałam wychodzić z domu ;-) Quote
Nitor-Nivalis Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 ar2r napisał(a):O tak ... wszystko było CAC'y (Lider też wraca z CAC) ... może za wyjątkiem pogody. ;-) ups.... gdzieś mi Liderka wcieło... WIELKIE GRATULACJE :multi::multi::multi: Quote
lunaddino Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 gratulacje dla wszystkich .Mam małą prośbę na wystawie w klasie szczeniaczków był nasz maluch Balto Lunadino . Nie wiecie jak się spisał i jeszcze jedna prośba może załapał się u kogoś na fotce .Nie mam wieści od właścicieli a umieram z ciekawości . Na stronie wystawy nie ma jeszcze wyników .Z góry dziękuje Quote
lunaddino Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Dlugo oczekiwane wiadomosci ale w koncu dotarly :lol: ,,Bohužel fotky nemáme, zklamala nás technika. Výstava pro nás dopadla nad očekávání výborně. Balto dostal VN 1 a v soutěži o nejlepší dorost výstavy, obsadil 2. místo a poprvé stál na stupních výtězů.,, jak sami widzicie technika zawiodla i fotek nie bedzie wiec teraz tym bardziej prosze o jakies foteczki naszego maluszka jezeli oczywiscie sie na nie zalapal .Balto jest bialo -bursztynowo -brazowy , no i moze jakas dobra dusza ma fotki z finalow maluchow na tych najjjj bardziej nam zalezy:loveu::loveu::loveu::loveu: .Z gory dziekuje Quote
ar2r Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 lunaddino napisał(a):Dlugo oczekiwane wiadomosci ale w koncu dotarly :lol: ,,Bohužel fotky nemáme, zklamala nás technika. Výstava pro nás dopadla nad očekávání výborně. Balto dostal VN 1 a v soutěži o nejlepší dorost výstavy, obsadil 2. místo a poprvé stál na stupních výtězů.,, jak sami widzicie technika zawiodla i fotek nie bedzie wiec teraz tym bardziej prosze o jakies foteczki naszego maluszka jezeli oczywiscie sie na nie zalapal .Balto jest bialo -bursztynowo -brazowy , no i moze jakas dobra dusza ma fotki z finalow maluchow na tych najjjj bardziej nam zalezy:loveu::loveu::loveu::loveu: .Z gory dziekuje Niestety spośród licznych zdjęć husky z owego dnia wystawy, to nie posiadam zdjęć Twojego szczeniaka. Jednakże głowa do góry. Zdjęcia robili jeszcze z hodowli DB Arctic, więc możliwe, że mają go uwiecznionego swoim aparatem. W tej chwili są poza krajem i nie mają dostępu do internetu. Po ich powrocie poproszę o sprawdzenie zdjęć. :-) Quote
Recommended Posts