Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

moje ulubione

boksio nie ma jeszcze nawet imienia
na dogo pojawił się pierwszy raz. malwi do kogo mam się zgłosić w sprawie pomocy w adopcji boksia

Posted

Ja ci dam ulubione :evil_lol:

Jak jego pierwszy raz zobaczyłam to normalnie się pode mną nogi ugięły. Wygląda jak killer :diabloti:
Na szczęście taki nie jest. Z tego co wiem przyjechał w piątek.
Jego ogłaszać raczej nie będzie trzeba bo z pewnością będą się o niego bić. Rotek mu po kwarantannie albo na jej koniec wystawi allegro ;)

Diana, to ta u której jest to "fajne zdjęcie" :evil_lol: , to bardzo fajna suczka. Sympatyczna i łagodna.

Są też fotki Rufusa, Kory i Zambera (Kora i Zamber - dobrocińscy wyzwoleńcy).

Apropo Dobrocińskich.
Wczoraj Lucky znalazł dom :)

Ma teraz do towarzystwa piękną bernardynkę a za płotem u sąsiada berneńczyka :D Z początku się wystraszył wielkości benki , ale potem śmigał po ogródku kiedy ta rozpaczała bo ona nie mogła :D Trafił wspaniale. Przypadł rodzinie do gustu :)
Szczęścia młody głuptasku :loveu:

Posted

Podajcie mi proszę namiary na osobę, która zajmuje się adopcją boksia... Wieczorem wstawiam go na Forum BwP i informuję ich o chłopaku. Sprawdziłayście czy ma tatuaż (ucho, pachwina)? Chłopak wygląda na takiego, co może papiery mieć... Piękny!

Posted

a Diana ? z ok. Kostomłot?
byłam u niej , widziałam w jakim kojcu spędziła ostatnie miesiące! cudna sunia , piękna , podeślę jak znajdę jej wątek

Posted

czerda, Diana nie ma wątku. Ale jeżeli chcesz założyć na przeszkodzie nic nie stoi :)
My z rotkiem stwierdzilyśmy że zakładanie każdemu psu wątku jest bez sensu, bo tego potem nie ogarniamy.
Będziemy zakładać tym wyjątkowym ;)

Wszystkie psiaki jakie do nas trafiają są odławiane przez hycli. Nie pamiętam skąd jest boksiu. Chipa nie ma. Był sprawdzany.

PS. czerda, z inf. jakie mam Diana ze Środy, ale mogę mieć złe informacje :cool3:

Posted

Iza i Avanti, udzielę tylu informacji ilu mogę ;)
- kontakt do adopcji:
Ośrodek Pomocy dla Zwierząt
Os. Białe 7
Uciechów
58-203 DZIERŻONIÓW

tel. 510 433 322 , 889 137 137
schronisko-uciechow@31.pl

na dogo: rotek_ i ja ;)

- o tatuażach nic nie wiadomo, będzie sprawdzane ale chipa brak.
- przyjechał jak wszystkie odłowiony przez hycla, z Bolesławca. Ponoć ktoś tam narobił wielkiego dymu, że on zaniedbany itd, ale wcale nie jest.
- imię - Drago
- Przez weterynarza został oceniony na ok. 9 lat. Jest łagodny. Lubi się bawić. Już wiem za to skąd takie warczenie przy piłce, on chce się bawić, prowokator kochany :loveu:. Narośl na dziąśle widoczna na dolnej szczęce zostanie usunięta. Przy okazji tego zabiegu będzie również KASTRACJA ;) Jego oczy nie cierpią na żadną chorobę są zdrowe. Takie po prostu są. Ogółem stan boksia jest dobry. Jak to bokser jest żywy, ale nie ma ADHD ;)
Na smyczy chodzi bardzo fajnie. Nie ma problemów. Czystość też zachowuje, ale jak znany wszystkim Bethoven też ma sopelki (ślina) w kącikach pysiaka :D

Posted

Rambo to nadal niepewny pies. Ale już nie warczy. Mieszka na zewnętrznych z Boną. Do boksu wchodzi kierownik, bo on najlepiej sobie radzi z takimi przypadkami.
Rambo daje się czasami głaskać ale nie jest to taki bliski kontakt fizyczny z człowiekiem tylko delikatne głaskanie.
Nie wiemy jakiego domu mu szukać....

Posted

chciałbym mu zrobić ogłoszenia plakatowe, ale może dałybyście kilka zdjęć? mój mail aglinska@vp.pl
ciągle jestem za jego kastracją , testosteron żle działa na mózg
myślę że to pies obronny mocny facet albo laska na pewno by go pokochali