Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tak po zenita nikt się nie zgłosił
Zenit był wychowany w domu, ładnie chodzi na smyczy, ok do innych psów, dzieci, ogólnie baardzo spokojny...ma z pewnością kilkanaśie lat

Posted

[quote name='Sayrel']Oki bedzie szukac dla Zenita czegos szanse marne, ale trzeba sprobowac.
Dziękuję Ci. Wiwi mu robiła ogłoszenia na sporej ilości portali, ale chyba już powygasały.

Jak dojazd do was? Postaram się wpaść w piątek z karmą i legowiskami, ale trochę się boję po tym jak wczoraj wyglądała droga nr 8 ;-)

agnieska, z tego co wiem nie jest tragicznie. Sylwia swoją pandą wjechała ;)

Posted

A co chcesz wiedzieć dokładnie?

Zenit:
- zachowuje czystość
- super na smyczy
- łagodny, pies anioł
- z suczkami chyba nie byłoby problemów
- z kotem - nie wiadomo
- dzieci - mogą być, ale to starszy psiak i potrzebuje spokoju

co jeszcze?

Posted

Ogonek ok dzieki tyle mi wystarczy, jest szansa na godne dni dla tego psa, trzymajcie kciuki narazie czekamy na dokladnie przemyslana decyzje
stosunek do psow moze byc istotny, ale nie wiem jeszcze czy psiaki beda mialy ze soba kontakt

Posted

Sayrel napisał(a):
Ok sprawdzcie prosze jezeli jest taka opcja relacje z samcami, jak nie wyjdzie to trudno. Ale Zenit niech raczej pakuje fatalaszki, szukamy transportu

Dobra, zobaczymy jak to będzie.
A możesz zdradzić szczegóły?

Piękny jest ten owczar :loveu:
Powinna być po niego kolejka!

Owszem, ale trzeba mu znaleźć DT gdyż w schronisku nie można mu zrobić kastracji, brak finansów...
Jakbyś miał coś na oku...