Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jaka sliczna:loveu::loveu::loveu: Mnie imie Ingrid przynioslo duzo szczescia. Nikt mnie nie nazywa
Adrianna od 20 lat (za dlugie i nie pasowalo do mojej pracy). Tylko rodzina jeszcze o tym pamieta i polscy znajomi.:lol:
Nie moge uwierzyc ze ktos wyrzucil takie cudenko :shake: Mam nadzieje ze domek szybciutko znajdzie .

Posted

Asiu, dzięki za zdjęcia i odwiedziny :)

A i mam prośbę, jak będziesz wysyłać mi na maila to możesz też Nefrę podrzucić jeśli to nie będzie kłopot?
Od razu na stronę poleci z nowymi, lepszymi fotkami :)

Posted

Radek napisał(a):
Cudna jest ta Nefra :loveu:

ha! czyli nie tylko mi się podoba
a widzisz Rotek ;)
jeszcze będą się o nią bić, tylko troszkę czasu, szkolenia ... i cierpliwości :)

zaraz kolejne fotki bandy

Posted

Rotek, Ogonku do Was przywozone sa psy ze Swidnicy?
Giselle4 umiescila taki apel (nie wiemy dokad psy pojada czy Uciechow, czy Walbrzych czy WRoclaw)

jezeli jutro Straz dla zwierzat przywiezie psikai do schronu we Wrocku ...pomozecie?

psiaki sa ze Swidnicy
zalezy mi najbardziej na takim jamnikowatym...prosze pomozcie mi....

=================
DZISIAJ PANI DYREKTOR SZKOŁY A NASZA WOLONTARIUSZKA GOSIA02
dowiedziała sie ze w jednej rodzinie sa 3 psiaki .
Matka dzieci [gimnazjalisci]powiedziała swoim pociechom aby zlikwidowały Skubiego[jamnikowaty]
one wzieły psiaka i rzucały o przystanek i drzewo
kiedy tak nie zabiły to chcieły utopic i wywaliły do rzeki.
Piesek wgramolił sie ostatkiem sił i ...poszedł do swoich katow do domu
Gosia powiadomiła Straz miejska,policje i Straz da Zwierzat i tylko CI OSTATNI znalezli serce dla psiaka.....
jutro po 8 rano maja byc zabrane przez nich ze SWIDNICY.....
...prosze o zabranie jego na badania
czy nie jest połamany,poobijany
i nie dac jego uspic...on tyle przeszedł ze teraz tylko dom kochajacy i czuly powinien dostac
prosze pomozcie .

jezeli nie mnie to jemu
załuje ze nie jest u nas
............................................................................................................................

Postaram sie jutro z Wami skontaktowac czy te malenswto jest u Was...nie moge uwierzyc w to co przeczytalam!
Matka kazala zabic psa swoim wlasnym dzieciom...

Posted

ogonek opowiedziała mi całą sytuację. Od nas nie zależy dokąd trafią psy, jeśli przyjadą do uciechowa zalożę im wątki.
Nie wyobrażam sobie tych dzieci za kilkanaście lat, wtedy mogą być zdolne do czegoś więcej-koszmar!

wczoraj trafił do nas taki bandyta

Uploaded with ImageShack.us
wierzyć mi się nie chce ale ponoć sparaliżował całą klatkę w bolku i nie chciał nikogo wypuścić z mieszkania:D
no mały jest wielkości shih-tzu więc prawie jak postrach miasta....swoją drogą ludzie mają wyobraźnie.

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Rotku, Ogonku - psiak juz bezpieczny. Jest w Walbrzychu ma nowy dom, Straz dla Zwierzat sie wszystkim zajęła.

To cudownie ! mam nadzieje ze ci ludzie poniosa konsekwencje .