_ogonek_ Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Ingrid, piszę apropo niespodzianki. Mamy w schronisku od pocz. tego tyg. ok 3,5 miesięczną suczkę. Ingrid się zwie. http://uciechow.com/psiak/17 :diabloti: Mały pingo pong, jest wszędzie, rotek ją chciała Juna nazwać, ale to sobie na innną sunię zostawimy :D Quote
rotek_ Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 może imię przyniesie jej szczęście:) Quote
Ingrid44 Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Jaka sliczna:loveu::loveu::loveu: Mnie imie Ingrid przynioslo duzo szczescia. Nikt mnie nie nazywa Adrianna od 20 lat (za dlugie i nie pasowalo do mojej pracy). Tylko rodzina jeszcze o tym pamieta i polscy znajomi.:lol: Nie moge uwierzyc ze ktos wyrzucil takie cudenko :shake: Mam nadzieje ze domek szybciutko znajdzie . Quote
_bubu_ Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 szukam kogos na wizytę przedadopcyjną dla psiaka w Strzelinie. czy znacie kogoś kto mógłby pomóc? Quote
Wiwi Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Fotki z dzisiejszych odwiedzin :) Karo: Quote
Wiwi Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Szalona ;) Nefra no tak...ten język dodaje jej uroku ;) no daaaaaaaj... Quote
_ogonek_ Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Asiu, dzięki za zdjęcia i odwiedziny :) A i mam prośbę, jak będziesz wysyłać mi na maila to możesz też Nefrę podrzucić jeśli to nie będzie kłopot? Od razu na stronę poleci z nowymi, lepszymi fotkami :) Quote
Wiwi Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Radek napisał(a):Cudna jest ta Nefra :loveu: ha! czyli nie tylko mi się podoba a widzisz Rotek ;) jeszcze będą się o nią bić, tylko troszkę czasu, szkolenia ... i cierpliwości :) zaraz kolejne fotki bandy Quote
Radek Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Krótkoogoniasty, ale pyszczydło wesołe:) Quote
Wiwi Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 jejku co tutaj tak pusto.... nikt nawet na wątek nie zagląda :( A psiaki czekają na domki! Quote
Radek Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 E tam zaraz nikt, ja czasem zaglądam:) Quote
fiorsteinbock Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Rotek, Ogonku do Was przywozone sa psy ze Swidnicy? Giselle4 umiescila taki apel (nie wiemy dokad psy pojada czy Uciechow, czy Walbrzych czy WRoclaw) jezeli jutro Straz dla zwierzat przywiezie psikai do schronu we Wrocku ...pomozecie? psiaki sa ze Swidnicy zalezy mi najbardziej na takim jamnikowatym...prosze pomozcie mi.... ================= DZISIAJ PANI DYREKTOR SZKOŁY A NASZA WOLONTARIUSZKA GOSIA02 dowiedziała sie ze w jednej rodzinie sa 3 psiaki . Matka dzieci [gimnazjalisci]powiedziała swoim pociechom aby zlikwidowały Skubiego[jamnikowaty] one wzieły psiaka i rzucały o przystanek i drzewo kiedy tak nie zabiły to chcieły utopic i wywaliły do rzeki. Piesek wgramolił sie ostatkiem sił i ...poszedł do swoich katow do domu Gosia powiadomiła Straz miejska,policje i Straz da Zwierzat i tylko CI OSTATNI znalezli serce dla psiaka..... jutro po 8 rano maja byc zabrane przez nich ze SWIDNICY..... ...prosze o zabranie jego na badania czy nie jest połamany,poobijany i nie dac jego uspic...on tyle przeszedł ze teraz tylko dom kochajacy i czuly powinien dostac prosze pomozcie . jezeli nie mnie to jemu załuje ze nie jest u nas ............................................................................................................................ Postaram sie jutro z Wami skontaktowac czy te malenswto jest u Was...nie moge uwierzyc w to co przeczytalam! Matka kazala zabic psa swoim wlasnym dzieciom... Quote
Ingrid44 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Nie wytrzymam nerwowo. Co za bestialstwo ! ! ! Co na to policja ? Co na to szkola tych dzieci ? Nie moge wiecej pisac .............. Quote
rotek_ Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 ogonek opowiedziała mi całą sytuację. Od nas nie zależy dokąd trafią psy, jeśli przyjadą do uciechowa zalożę im wątki. Nie wyobrażam sobie tych dzieci za kilkanaście lat, wtedy mogą być zdolne do czegoś więcej-koszmar! wczoraj trafił do nas taki bandyta Uploaded with ImageShack.us wierzyć mi się nie chce ale ponoć sparaliżował całą klatkę w bolku i nie chciał nikogo wypuścić z mieszkania:D no mały jest wielkości shih-tzu więc prawie jak postrach miasta....swoją drogą ludzie mają wyobraźnie. Quote
rotek_ Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 zapraszam na kolczykowy bazarek http://www.dogomania.pl/threads/192536-TEGO-NA-DOGO-NIE-BY%C5%81O-SKLEP-Z-KOLCZYKAMI!-do-30.09.2010-na-szil%C4%99-rozi-kropk%C4%99-i-td?p=15349190#post15349190 Quote
Ingrid44 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Juz biegne na bazarek. Bede podnosic bo tylko tyle moge :) :) :) Quote
fiorsteinbock Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Rotku, Ogonku - psiak juz bezpieczny. Jest w Walbrzychu ma nowy dom, Straz dla Zwierzat sie wszystkim zajęła. Quote
Ingrid44 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Rotku, Ogonku - psiak juz bezpieczny. Jest w Walbrzychu ma nowy dom, Straz dla Zwierzat sie wszystkim zajęła. To cudownie ! mam nadzieje ze ci ludzie poniosa konsekwencje . Quote
fiorsteinbock Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Ingrid44 napisał(a):To cudownie ! mam nadzieje ze ci ludzie poniosa konsekwencje . Bardzo bym tego chciala. Nie miesci mi sie w glowie, zeby matka dzieciom kazala skatowac psa :( Quote
Ingrid44 Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Bardzo bym tego chciala. Nie miesci mi sie w glowie, zeby matka dzieciom kazala skatowac psa :( Wole nie myslec jaka to rodzina:shake::shake::shake: Quote
_ogonek_ Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Byłam w szoku jak się od Edyty dowiedziałam o tym psiaczku... Cieszę się, że znlazł nowy, lepszy domek... Jeszcze raz zapraszam na naszą stronę internetową: www.uciechow.com PS. Apropo bazarku z kolczykami - są piękne, osobiście radzę brać :lol: Quote
Recommended Posts