_ogonek_ Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 mari, Fiona to młoda sunieczka. Jest bardzo kochana. Kolejny fajny astek jaki do nas trafił. Mam do ciebie pytanie, czy ona potrafi zostawać sama? Było to sprawdzane? Quote
mari23 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 _ogonek_ napisał(a):mari, Fiona to młoda sunieczka. Jest bardzo kochana. Kolejny fajny astek jaki do nas trafił. Mam do ciebie pytanie, czy ona potrafi zostawać sama? Było to sprawdzane? trudno powiedzieć - ona była w tej rodzinie krótko, z drugim psem i gromadką dzieci - pokochali ją, myślę, że raczej sama nie byla, ona nawet spała z tą dziewczynką, która ją znalazła i zabrała do domu, a pan, który zabierał sunię to naprawdę miał niełatwe zadanie - dziewczynka bardzo płakała, on jej nawet dał 10 złotych, żeby sobie coś słodkiego kupiła i już nie płakała Quote
_ogonek_ Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='rotek_']ogonek dawaj zdjęcia;) Się robi: Fiona: http://picasaweb.google.pl/adopcjeada/Fiona# i Nero: http://picasaweb.google.pl/adopcjeada/Nero# (ten niby wilczur... :roll: tak naprawdę młody, kontaktowy psiak.) PS. Sory że w linkach, ale wiesz jak ten internet chodzi ;) ) Fiona jest przekochana, płacze za ludźmi, a jak fajnie łapkę podaje :loveu: Quote
Ingrid44 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Widac ze pieski bardzo sympatyczne i nie agresywne . Sliczne :) Quote
Asior Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 DZIEWCZYNKI W waszym rejonie a dokładnie w okolicach Rościeszowa, zaginął niedawno adoptowany amstaf.... na szyi brązowa obroża, Chip 967000001210294, tel. 883 050 042 nagroda. [quote name='agaga21']plakat w pełnych wymiarach: http://i38.tinypic.com/51zzv9.jpg i mniejszy: MIEJCIE NA UWADZE, co??? Quote
rotek_ Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 nie ma sprawy, wydrukuję i powieszę w schronisku..może ktoś z odwiedzających rozpozna psa w uciechowie trochę się pozmieniało adopcje może nie idą rewelacyjnie ale za to jakie psy poszły! Zamberek-ostatni dobrociński spadek Clifford-5-letni duzy kundelek Owczar-uważałam że tak brzydki że nie znajdzie domu a jutro prawdopodobnie do domu jedzie RUDY-to że w ogóle chce go zaadoptować to szok, a tym bardziej że pies rzucał się z zębami do nowej właścicielki szybko razem złapali kontakt rudy daje się jej już pogłaskać, pani uważa że Rudy jest podobny do spaniela tybetanskiego-takie psa miała wcześniej...ponoć tak samo agresywny do obcych:) Quote
Ingrid44 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 rotek_ napisał(a):nie ma sprawy, wydrukuję i powieszę w schronisku..może ktoś z odwiedzających rozpozna psa w uciechowie trochę się pozmieniało adopcje może nie idą rewelacyjnie ale za to jakie psy poszły! Zamberek-ostatni dobrociński spadek Clifford-5-letni duzy kundelek Owczar-uważałam że tak brzydki że nie znajdzie domu a jutro prawdopodobnie do domu jedzie RUDY-to że w ogóle chce go zaadoptować to szok, a tym bardziej że pies rzucał się z zębami do nowej właścicielki szybko razem złapali kontakt rudy daje się jej już pogłaskać, pani uważa że Rudy jest podobny do spaniela tybetanskiego-takie psa miała wcześniej...ponoć tak samo agresywny do obcych:) Same dobre wiadomosci . To ze Rudy znalazl domek to jest Niesamowite:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ale wlasnie moze to jest TEN domek dla niego. Widocznie Schronisko nie dla niego a w domku bedzie OK. Zycze szczescia jemy i wszystkim psiakom w nowych domkach :lol: Quote
rotek_ Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 dzięki ingrid, rudy póki co czeka na panią dzisiaj przyjechały klejny psy Bernardyn, suczka husky i mała jamnkiowata dziewczynka adopcje idą starasznie, jeszcze takich miesięcy nie mieliśmy:( zdjęcia wstawię jak tylo powyciągamy psy z boksów-jeszcze nam nie ufają Quote
Malwi Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 rotek_ - poproszę więcej info o bernardynie Quote
fiorsteinbock Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [quote name='Asior']DZIEWCZYNKI W waszym rejonie a dokładnie w okolicach Rościeszowa, zaginął niedawno adoptowany amstaf.... Dixon sie odnalazl, tym razem zakonczenie mialo happy end! Quote
_ogonek_ Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Malwi, z protokole z którym przyjechał wpisano mu, ok. 3 lata. Jest łagodny, fajnie chodzi na smyczy. Będzie kastrowany. Na razie wiemy o nim tylko tyle. Takie cuda mamy w schronisku: - 3 jamniki ( w tym jedna sunia) - jednego amstaffa (sunia) - bernardyna - mieszanca husky - boksera - owczarka kaukaskiego. I teraz pytanie - dlaczego one nie mogą domów znaleźć i są wyrzucane? :shake: A te inne też da się podrasować jakos... Quote
Malwi Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 ogonek - a fotki da się załatwić ? co de bernardynów to już jest koło 80 ... a i tak ich liczba cały czas rośnie :( Quote
Ingrid44 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Znowu tyle pieskow przybylo :( Czy Rudzik poszedl do domku ? Quote
rotek_ Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 rudy chyba wróci, pani sobie z nim nie radzi ingrid, gbyś wiedziała że ktoś na dogo chce oddać budę dla psa, daj nam znać, rudy i tak spędzi u nas dożywocie, chcemy mu postawić jakiś kojec z boku schroniska do domu pojechał bernardyn i psy o których wcześniej pisała ogonek Kada-roczna, zachudzona haszczka NIKA-roczna mała suczka, ma jeszcze takie typowe szczenięce zachowanie i mój ideał psa pod względem wyglądu Ganzes-jedyny pies z irokezem..włosy same mu tak stoją..nic nie stawialiśmy na żel:) Quote
Wiwi Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 heh, ale macie ładnego szakala ;) A minka Niki jest rozbrajająca, no powaliła mnie jak kotek ze Shreka. Kiedy ja się do Was wybiorę , eh... Quote
Ingrid44 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Sliczne pieski ,bardzo mi sie podoba fryzura Ganzesa :):loveu::loveu::lol: Quote
_ogonek_ Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Ganziu jest boski :) Rudy dzisiaj wrócił. Powitał mnie jakbyśmy byli przyjaciółmi od lat. Nika po sterylce, czort dochodzi do siebie. Jak się skupi to nawet łapkę poda! Specjalne podziękowania kieruję w imieniu psiaków i schroniska w Uciechowie do Wiwi. Na rzecz Ośrodka zebrała podczas swojego ślubu ok 220 kg suchej karmy!!! I tak w ogóle to jeszcze raz wszystkiegi najlepszego Asiu :) Zdjęcia: Jeszcze raz wielkie dzięki :loveu: Quote
Malwi Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 teraz dopiero zauważyłam ... http://img51.imageshack.us/img51/5646/dsc1742.jpg - to jedyna fotka Barneya ? Quote
_ogonek_ Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Malwi, Barney ma DS. Mieszka w domku ze sporym podwórkiem. Jego fotki można podziwiać tu: http://picasaweb.google.com/adopcjeada/Barney# A najfajniejsza jest ta: Quote
Malwi Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 ale ekspres ;) ciesze się bardzo ;)) P.S. świetne fotki - mogłabym je wykorzystać do bernardyniej strony ? Quote
rotek_ Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 Malwi napisał(a):ale ekspres ;) ciesze się bardzo ;)) P.S. świetne fotki - mogłabym je wykorzystać do bernardyniej strony ? pewnie;) daj znać jak już coś z tego wyczarujesz..pokażę je właścicielom barneya Wiwi, dla ciebie wielki buziak od naszych podopiecznych:loveu: karmy starczy na cały miesiąc...:multi: Quote
Sayrel Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 interesuje mnie ta suczka husky, moze bysmy dla niej cos znalezli jest opcja jakiegos dokladniejszego info, wiecej zdjec? Quote
Asior Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Sayrel działasz błyskawicznie :) Dzięki, ze wpadłaś Sayrel jest z fundacji adopcje malamutów ;) Na pewno Wam pomoże z ta sunią Quote
Recommended Posts