rotek_ Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 moje ulubione boksio nie ma jeszcze nawet imienia na dogo pojawił się pierwszy raz. malwi do kogo mam się zgłosić w sprawie pomocy w adopcji boksia Quote
Ingrid44 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 rotek, w sparwie boksia napisz do giselle4 .Ona jest bardzo blisko was i zajmuje sie bokserkami . Quote
_ogonek_ Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Ja ci dam ulubione :evil_lol: Jak jego pierwszy raz zobaczyłam to normalnie się pode mną nogi ugięły. Wygląda jak killer :diabloti: Na szczęście taki nie jest. Z tego co wiem przyjechał w piątek. Jego ogłaszać raczej nie będzie trzeba bo z pewnością będą się o niego bić. Rotek mu po kwarantannie albo na jej koniec wystawi allegro ;) Diana, to ta u której jest to "fajne zdjęcie" :evil_lol: , to bardzo fajna suczka. Sympatyczna i łagodna. Są też fotki Rufusa, Kory i Zambera (Kora i Zamber - dobrocińscy wyzwoleńcy). Apropo Dobrocińskich. Wczoraj Lucky znalazł dom :) Ma teraz do towarzystwa piękną bernardynkę a za płotem u sąsiada berneńczyka :D Z początku się wystraszył wielkości benki , ale potem śmigał po ogródku kiedy ta rozpaczała bo ona nie mogła :D Trafił wspaniale. Przypadł rodzinie do gustu :) Szczęścia młody głuptasku :loveu: Quote
fiorsteinbock Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Rotek, boksiu sliczny! Juz podsylam Giselli, zeby podpowiedziala gdzie wyslac chlopaka :) Ogonek_ fotka super-extra! od razu widac, ze Diana kochany psiak :) Quote
giselle4 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 o Bogowie rotek , to starszawy pan ale sliczny a jakie ma umaszczenie :) kopiowany::( moze jeszcze znajdzie sie jego pan pisz do Izy i Ananti:) Quote
rotek_ Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 bokser miał dzisiaj wizytę u weta ma narośl na dziąśle którą usuniemy podczas kastracji oceniono go na 9 lat Quote
Iza i Avanti Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Podajcie mi proszę namiary na osobę, która zajmuje się adopcją boksia... Wieczorem wstawiam go na Forum BwP i informuję ich o chłopaku. Sprawdziłayście czy ma tatuaż (ucho, pachwina)? Chłopak wygląda na takiego, co może papiery mieć... Piękny! Quote
Iza i Avanti Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Czy boksia ktoś oddał? Trafił do Was, bo się błąkał? Z interwencji? Kurcze, mam nadzieję, że się zgubił... Choć nie mamy żadnego sygnału o tak pięknej zgubie... :( Quote
czerda Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 a Diana ? z ok. Kostomłot? byłam u niej , widziałam w jakim kojcu spędziła ostatnie miesiące! cudna sunia , piękna , podeślę jak znajdę jej wątek Quote
_ogonek_ Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 czerda, Diana nie ma wątku. Ale jeżeli chcesz założyć na przeszkodzie nic nie stoi :) My z rotkiem stwierdzilyśmy że zakładanie każdemu psu wątku jest bez sensu, bo tego potem nie ogarniamy. Będziemy zakładać tym wyjątkowym ;) Wszystkie psiaki jakie do nas trafiają są odławiane przez hycli. Nie pamiętam skąd jest boksiu. Chipa nie ma. Był sprawdzany. PS. czerda, z inf. jakie mam Diana ze Środy, ale mogę mieć złe informacje :cool3: Quote
_ogonek_ Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Kilka fotek: Diana: Rufus - starszy onkowaty psiak. No i jego fazy "odlotu" . Lubi drapanie po brzuchu :D I takim to dobrze :evil_lol: Quote
czerda Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 błogostan!!! http://www.dogomania.pl/threads/186209-Poczwórne-nieszczęście-czyli-ludzka-bezduszność-i-psie-losy-w-średzkim-powiecie to wątek na którym jest Diana Quote
Malwi Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 widzę że boksiowe ciotki już tu są :) ale w razie co wrzucam linki do boksowych wątków :) : http://www.dogomania.pl/threads/148331 http://www.dogomania.pl/threads/120842 i http://www.dogomania.pl/threads/125006 Quote
_ogonek_ Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Lucky w szeleczkach: I Zamber: Jeden z dobrocińskich wyzwoleńców. Tam nazywał się Cezar, ale nie reaguje na żadne imię :evil_lol: Quote
_ogonek_ Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 No i dla wytrwałych Ami w nowym domku: :) :) :) Quote
czerda Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 jak wy to robicie , że psiaki znajdują takie domki??? Quote
Iza i Avanti Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Dziewczyny! Ponawiam pyt. na temat boksia dot: -kontaktu do adopcji -ew. tatuaży - skąd się wziął w schronie -jakieś imię -czy coś więcej już o nim wiadomo Quote
_ogonek_ Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Iza i Avanti, udzielę tylu informacji ilu mogę ;) - kontakt do adopcji: Ośrodek Pomocy dla Zwierząt Os. Białe 7 Uciechów 58-203 DZIERŻONIÓW tel. 510 433 322 , 889 137 137 schronisko-uciechow@31.pl na dogo: rotek_ i ja ;) - o tatuażach nic nie wiadomo, będzie sprawdzane ale chipa brak. - przyjechał jak wszystkie odłowiony przez hycla, z Bolesławca. Ponoć ktoś tam narobił wielkiego dymu, że on zaniedbany itd, ale wcale nie jest. - imię - Drago - Przez weterynarza został oceniony na ok. 9 lat. Jest łagodny. Lubi się bawić. Już wiem za to skąd takie warczenie przy piłce, on chce się bawić, prowokator kochany :loveu:. Narośl na dziąśle widoczna na dolnej szczęce zostanie usunięta. Przy okazji tego zabiegu będzie również KASTRACJA ;) Jego oczy nie cierpią na żadną chorobę są zdrowe. Takie po prostu są. Ogółem stan boksia jest dobry. Jak to bokser jest żywy, ale nie ma ADHD ;) Na smyczy chodzi bardzo fajnie. Nie ma problemów. Czystość też zachowuje, ale jak znany wszystkim Bethoven też ma sopelki (ślina) w kącikach pysiaka :D Quote
czerda Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 powiedzcie proszę a co z tym czarnym psem -Rambo , jak się po tym czasie zachowuje??? Quote
Iza i Avanti Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 _ogonek_ Wielkie dzięki za info. Na forum BwP już jest, za niedługo powinien pojawić się na głównej... Quote
_ogonek_ Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Rambo to nadal niepewny pies. Ale już nie warczy. Mieszka na zewnętrznych z Boną. Do boksu wchodzi kierownik, bo on najlepiej sobie radzi z takimi przypadkami. Rambo daje się czasami głaskać ale nie jest to taki bliski kontakt fizyczny z człowiekiem tylko delikatne głaskanie. Nie wiemy jakiego domu mu szukać.... Quote
czerda Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 chciałbym mu zrobić ogłoszenia plakatowe, ale może dałybyście kilka zdjęć? mój mail aglinska@vp.pl ciągle jestem za jego kastracją , testosteron żle działa na mózg myślę że to pies obronny mocny facet albo laska na pewno by go pokochali Quote
Recommended Posts