justynavege Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 rotek wejdz na watek Pepcia napisz jak sie czuje i w ogole no .. Quote
rotek_ Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 do adopcji poszedł amon borys ma zaklepany domek niedaleko brodnicy na cito szukamy transportu falk w poniedziałek jedzie do nowego domu transport kosztuje nas 250zł każda złotówka przyda się ogólnie w uciechowie twardo ruszyły prace, chłopaki bez chwili odpoczynku dbają o to aby to miejsce stawało się coraz piękniejsze Quote
_ogonek_ Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Gdzie poszedł Amon??? A ta Brodnica to kujawsko - pomorskie? No i co do Falkiego to zobaczę. Mnie jakieś przeziębienie złapało, sorki że nie przyjechałam, ale nie chcę się dobijać... Quote
Wiwi Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 jejku ale się pozmieniało u Was! tyle mordek już w domku! oj a ja nie mam zupełnie czasu na nic...takie życie jest bez sensu,ehh jakoś powoli sobie wszystko układam, jak tylko znajdę choć chwilkę obiecuję, że pomogę z ogłoszeniami... a tak w ogóle to strasznie bym chciała do Was przyjechać tylko kiedy? ehh Quote
rotek_ Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 wiwi a jak ja cierpię...wiecznie sama... roberta nigdy nie ma dzisiaj pojechał falk vital jedzie na dniach Quote
rotek_ Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 zdjęcie jednej z naszych byłych podopiecznych sunia już w nowym domu, powiem szczerze że nie od razu ją poznałam:) ciekawe jak wam pójdzie Quote
rotek_ Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 mi trochę więcej czasu to zajęło:D ponoć teraz to istny diabeł...ma lekkie adhd Quote
adkaaaaa5 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 poczuła, ze ma WŁASNY dom i pokazuje różki :) Quote
rotek_ Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 tego czorta chyba już każdy zna zdjęcia zrobione podczas spaceru w święta wielkanocne aria aportuje patyki już tylko takiej wielkości:D Quote
_ogonek_ Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Oj Aria ty łobuzie!!!! A Dozi też nie od razu poznałam :D Myślałam że to któryś ze szczeniaków :D A apropo szczeniaków tak oto u p. Magdy z Warszawy rozwija się rodzeństwo: A oto wiadomości od p. Magdy: "(...)rosną pięknie, są zdrowe i są rozpuszczone jak diabli :) ważą już po 15 kilo albo i więcej. a takie były z nich maleństwa... wysyłam kilka zdjęć :) (...)" "5 kwietnia będą miały 7 miesięcy, dopiero :) jeszcze trochę podrosną :) chavez już sięga ponad kolana, chacarita jest mniejsza. za to jest prowodyrem wszystkich rozrób w domu:) charakterek ma niezły :) no i piękna z niej panna rośnie! (...) " [CENTER] Z tego co widać urosły troszeczkę większe :P Quote
czerda Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 jeju przesłodki , przytulanki dziewczyny -wczoraj przywieżli do was jasnobrązowego psiaka z gminy Sredzkiej , został prawdopodobnie wyrzucony z samochodu , 3 tyg. ludzie na wsi go karmili , pieska widziałyśmy z mari i chcemu szukać mu domu ---prosimy bardzo was o zdjęcia i opis Quote
rotek_ Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 jasnobrązowy???? hmmm... może chodzi o semira raczej średni psiak bardziej rudy niż brązowy, stojące uszy, około 2-3 lat, wielka przylepa z brązowych psów trafiła do nas suczka około 3 miesięczna będzie dużym psem jutro może po jutrze zrobię zdjęcia Quote
czerda Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 no to tylko ten rudy wchodzi w grę , takiej średniej długości włos , liskowaty ===wczoraj go hycel zawiózł , tak? Quote
rotek_ Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 tak, słodziak na początku przerażony sytuacją dzisiaj już trochę bardziej się otworzył. Jutro mamy umówiona wizytę u weta zobaczymy co z nim jest ma lekko wyłysiały pyszczek przy ogłaszaniu powinien szybko znaleźć dom bo psiak póki co bez wad. Quote
czerda Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 to dobrze że piesek jest już bezpieczny , bardzo prosimy o zdjęcia Quote
Radek Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 _ogonek_ napisał(a): "(...)rosną pięknie, są zdrowe i są rozpuszczone jak diabli :) Śliczne są i widać, że im wygodnie:) Quote
_ogonek_ Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 rotek, ja też w ten weekend odpadam... Nienaiwdzę szkoły... Mam tyle nauki że ledwo chodzę, spać mi się chce... Koniec roku, a nauczycielki jak na złość.... Rób fotki, pozakładam wątki i pomogę oglaszać... Quote
Radek Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Napiszcie proszę co u kochanych czarnulek (może na ich wątku), już od jakiegoś czasu na wątku cisza. Wiem, że macie dużo pracy, ale ciekaw jestem co u nich. Quote
rotek_ Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 wpadnę , może uda mi się zrobić zdjęcia czarnym, chociaż bez ogonka jest już dużo ciężej do domu poszedł borys, rudolf, vital na spacer po raz pierwszy od dwóch miesięcy wyszła AZA jedyne zdjęcie Azuni, dzisiaj wyjdziemy na sesję i spokojnie można ją ogłaszać nawet obcy mogą ja głaskać, co prawda boi się ale już nie ucieka i nie gryzie co jest ogromnym sukcesem ważyliśmy ją przed sterylką-dokładnie na wadze pojawiło się 6,2 kg bardzo drobna malutka sunia tam gdzie przebywała sunia, psy musiały być bite, wszystkie które wtedy przyjechały bały się smyczy(nie licząc nadii małej suczki) aza tak naprawdę przejawiała agresję ze strachu, teraz okazało się że sunia jest bardzo spokojna i cicha i w chwilach strachu chowa się za moimi nogami. justynavege, twój pepe radzi sobie całkiem dobrze, oprócz stawów jest całkiem zdrowym psem ale myślałam żeby ukierunkować się na ślepaczka amiego i jego wysłać na hotel jak padał deszcz Ami nie mógł znaleźć wejścia do boksu i kto wie ile on czasu spędził na wybiegu rano zastaliśmy go śpiącego w rogu siatek, był cały przemoczony od niedawna mam już sprawny aparat więc zacznę sukcesywnie fotografować psiaki Quote
czerda Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 jestem pełna podziwu dla waszych działań , żadko bywa taki schron , gdzie psy zdrowieją też psychicznie i tak wiele idzie do adopcjii Quote
Ingrid44 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Rudolf znalazl domek ? czy mozna prosic o wiecej szeczegolow? Quote
justynavege Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Rotek dzieki za informejszyn ;) o Pepciu , sluchaj czyli Ami jest najpilniejszy do adopcji? Ma watek i ogloszenia? moze to on by sie kwalifikowal do hoteliku o ktorym mowa byla na watku Pepka?- przepraszam ale nie jestem ze wszystkimi psami na biezaco Quote
Ingrid44 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 justynavege napisał(a):Rotek dzieki za informejszyn ;) o Pepciu , sluchaj czyli Ami jest najpilniejszy do adopcji? Ma watek i ogloszenia? moze to on by sie kwalifikowal do hoteliku o ktorym mowa byla na watku Pepka?- przepraszam ale nie jestem ze wszystkimi psami na biezaco Jesli chodzi o ogloszenia to zrobilam dla Ami w "moj Pies" -bedzie w majowym numerze. O innych nie pamietam, poczekamy na rotka -ona wie wszystko. Quote
Recommended Posts