Bjuta Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Dziewczyny macie jakąś starowinkę w tym stylu? Właściciel ją odebrał (niestety) a jest we Wrocławiu dom chętny na adopcję. Jeśli macie to trzeba wkleić tu: http://www.dogomania.pl/forum/f1155/starenka-sniezka-odebrana-przez-wlasciciela-172909/ Quote
Basia1968 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 przepraszam za offa - ale przynajmniej wątek do podniesienia:-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/wychudzona-chora-bernardynka-z-wyrokiem-potrzebne-deklaracje-leczenie-hotel-173682/#post13511056 Quote
rotek_ Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 z małych psów nie mamy starowinek ale może nasz 6 miesięczny ODI dzisiaj był u nas rwpb porobił tak fantastyczne zdjęcia że już nie mogę doczekać się aż wstawimy to na dogo w ogóle dzień bardzo męczący do domu poszły SIGMA i Senega Quote
Ingrid44 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Dwa pieski znalazly dzisiaj domki. Co za cudowny dzien :multi::multi::multi::multi: Odi tez znajdzie domek bo jest sliczny i slodki. Quote
rwpb Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Anna. napisał(a):Witam, jutro odbieramy Ravenkę, ale...mam prośbę ogromną...o współrzędne gps schroniska. Pilne plisss, albo dokładną mapę jak dojechać... Współrzędne schroniska: N 50.75356 E 16.67634 Można to umieścić na pierwszej stronie wątku. Pozdrawiamy Uciechów :bye: Quote
rotek_ Posted November 17, 2009 Author Posted November 17, 2009 [quote name='rotek_']na cito domu potrzebuje WHISKAS wroobelku przyjedź rozpoznasz płeć ja zawsze mam z tym kłopoty mały ma 6 tyg i uznajemy ją za kotkę-jajek jeszcze nie widać:evil_lol: mała już w domu Quote
Ingrid44 Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 rotek_ napisał(a):mała już w domu Expresowe podejscie do sprawy. Gratulacje :multi: Quote
Radek Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Rotek, jak możesz to napisz co u Kariny i Sarny. Quote
_ogonek_ Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Radek napisał(a):Rotek, jak możesz to napisz co u Kariny i Sarny. u nich wszystko raczej ok ;) jak mi sie uda w ten weekend wpadne do uciechowa ;) malenstwo przyczepilo sie do nas na spacerze z reda i chyba chcialo ja sprowokowac. potem niezauwazone wsliznelo sie do srodka kiedy drzwi zostaly uchylone ;) ;P rotus a co z sigma? Quote
_ogonek_ Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 to bardzo dobrze :) a co sies talo z twoim telefonem ze nie odbierasz? mniejsza o to ;) ' bedziesz w ten weekend w uciechowie? a pisalas ze rwbp porobil psiakom zdjecia, gdzie mozna je ujrzec? porobilabym ogloszonka ;) Quote
Ingrid44 Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Ogonek sie odnalazl !!! Hurrrrrrrraaaa Quote
_ogonek_ Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Ingrid44 napisał(a):Ogonek sie odnalazl !!! Hurrrrrrrraaaa jestem ;P nigdzie sie chyba nie zgubilam ;P w srode bylam tez w odwiedzinach u klusek. Kapiszonki są boskie! Tylkotroszke brudza :lol: Quote
rotek_ Posted November 18, 2009 Author Posted November 18, 2009 na wątku uciechowskich szczeniaków wstawiłam zdjęcia i allegra które już są zrobione zdjęcia ma też grand amstaffka i remika można im powoli rtobić ogłoszenia Quote
_ogonek_ Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 rotek, zapomnialam spytac. kiedy w schronisku byla wiwi i rozmawialysmy podsunela mi pomysl ze stworzeniem fotoblogu... Co o tym myślisz? Quote
rotek_ Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 Byliśmy dzisiaj na kontroli poadopcyjnej u Agenta Ze względu na to że to był mój ulubieniec wzięłam mu psiego kabanosa na miejscu u progu dzrwi przywitał nas Agencik i....nawet nie zwracał uwagi na MÓJ przysmak właściciele mówią że Agent w ogóle jest bardzo wybredny w jedzeniu i kiełbasa nie robi na nim wrażenia Pies bardzo zmienił się ale to to nadal wielki przytulak... Był z nami tylko przez chwilę bo później poszedł na swoją kanapę i spał do końca...jak wychodziliśmy zrobiłam jedno zdjęcie mojego synka...no i znowu aparat wykasował mi wszystkie zdjęcia!!!! a z wieści dzisiejszych do schroniska trafiły kolejne 3 psy. w tym piękna chyba 60kg rottweilerka z długim ogonem..bardzo łagodna Quote
Ingrid44 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Oj szkoda ze aparat wykasowal Ci wszystkie zdjecia-fajnie by go bylo teraz zobaczyc. Znowu trzy kolejne psy ? ! Rottweilerka pewnie porzucona. Szkoda psiakow. Ciekawa jestem jak sie wam podobalo to co przyslalam ? Quote
rotek_ Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 Ingrid boskie te różowe obroże są powalające!!!!! jedną chyba rottce założę:D chociaż ona mega potężna jest rottka ma guza w pachwinie wielkości połówki pomarańczy...jeszcze nie wiadomo co to jest Quote
Ingrid44 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 rotek_ napisał(a):Ingrid boskie te różowe obroże są powalające!!!!! jedną chyba rottce założę:D chociaż ona mega potężna jest rottka ma guza w pachwinie wielkości połówki pomarańczy...jeszcze nie wiadomo co to jest Wyslalam kilka duzych obrozek to powinna ktoras pasowac. Jak cos jest niepraktyczne w Schronisku to wystaw na bazarek. Mnie tez bardzo podobaly sie te rozowe obroze i dlatego kupilam. Czy cos sie rusza z maluchami ? To takie przykre ze sa w Schronisku a nie w cieplutkich domkach. Quote
_ogonek_ Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 W ten weekend poszły do adopcji dwa szczeniaki. Dziś jeden i wczoraj 1. Czyli coś się ruszyło ;) Jeden piesek zaklepany do adopcji 2 suczki :) Quote
Ingrid44 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 To ile tych szczeniorkow jeszcze zostalo ? Quote
Wiwi Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 o matko, ale się na dogo pozmieniało, nie mogę nic znaleźć. cieszę się, że adopcje ruszyły w końcu :) a w tym tygodniu chyba Was nawiedzę, wezmę aparat i coś popstrykam, czy jest coś jeszcze pilnie potrzebne? nie wiem jakieś żarełko czy coś? Quote
rotek_ Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 wiwi a nie masz trochę żelaza w tabletkach??? dzisiaj porobię zdjęcia psiaków i powstawiam na dogo Ingrid, poszły dopiero 3 szczeniory i jeden zaklepany,ale to już sukces w porównianiu z tym co było na allegro kilka psów ma obserwatorów i to nawet po kilka osób!!!! wieczorem zdam dokładne relacje co i jak Quote
Recommended Posts