Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Poszło na maila rotek, pytanie o szczeniorka z postu 326.
Skorzystałam z opcji "przeslij dalej";)
Rotek mi odpowiedziała, więc skopiowałam to co napisała i wysłałam do zainteresowanej, prosząc o kontakt z rotek (podałam maila) w sprawie szczeniąt.:lol:

Posted

Justyna, z okolic Wadowic...ale to nie jest ważne...potrzebne mi są współrzędne gps schroniska, albo dokładny opis jak dojechać w Uciechowie do schroniska...os.Białego nie ma na mapach... Pozdrawiam!

Posted

Anna. napisał(a):
Justyna, z okolic Wadowic...ale to nie jest ważne...potrzebne mi są współrzędne gps schroniska, albo dokładny opis jak dojechać w Uciechowie do schroniska...os.Białego nie ma na mapach... Pozdrawiam!

Anno na mapie wyskakue mi trasa
Wadowice
Gliwice
Strzelce Opolskie
Nakło
Opole
Prady
Owczary
lagiewniki
Uciechów
258 km

nie wiem czy wybierzecie tę trasę

Jak będziecie w Uciechowie zadzwoncie do kierownika jak znam życie wyjdzie do Was na drogę główną, osiedle Biale ciężko się o nie dopytać
jakbyście pytali w Uciechowie już to pytajcie o schronisko
od strony Łagiewnik tzreba przejechać przez całą wieś Uciechów i na samym końcu skręcić w prawo w drogę bardziej polną - tam po prawej dwa popegeerowskie białe budynki lekko oddalone od drogi głownej
to właśnie schronisko

jakbyście się zapędzili i napotkali kolejną miejscowość _ Dzierzoniów to znaczy , że trzeba zawrócić

Posted

_ogonek_ napisał(a):
hihi, ja taki ciolek ze nikogo bym nigdy nie pokierowala :D
w pole tylko ;p

Ada no przeca to w polu jest :evil_lol:
ja tez do kierowania nie mam drygu - uruchomiłam wyobraznie ze niby jadę z łagiewnik i opisalam drogę ;)

Posted

rotek_ napisał(a):
HASIOR

wielkość: duży
stan: do adopcji
wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f1155/hasior-imie-mowi-za-siebie-historia-tez-ciekawa-146023/#post12931723

Piękny grubokościsty syberian husky. Bardzo spokojny, co jest rzadko spotykane u tej rasy. Pięknie chodzi na smyczy, biega przy nodze, ale niestety ma we krwi instynkt pogoni i widząc kota lub kuropatwę chętnie poleciałby w dal pewnie nie zwracając uwagi na właściciela. Po wytartej sierści na karku można przypuszczać, że pies biegał w zaprzęgu lub ze swoim panem uprawiał "jakieś" psie sporty. Nie niszczy, jest nauczony zostawania w domu.

Miłośnicy huskych z Łowicza pytają o Hasiora, z kim można się kontaktować w jego sprawie bezpośrednio?