Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A tu odnośnie wizyty przed adopcyjnej Femy ;)

Katarzyna Owczarzak

Dziś odbyła się wizyta przedadopcyjna. Wszystko wypadło bardzo dobrze. Ludzie znający potrzeby psów (jeden biega po podwórku z możliwością wejścia do domu i własne schronienie w cieplutkiej i czystej kotłowni. Zadbany, ułożony i oddany swoim właścicielom) Bardzo duży wybieg (ogrodzony) oraz dodatkowe spacery poza podwórkowe. Jednym zdaniem - nie mam zastrzeżeń. Razem z Anitką zapowiedziałyśmy, jak coś, wizytę po adopcyjną, na którą małżeństwo zgodziło się bez problemu :)

Posted

[quote name='rotek_']Bodzio- mix rottweilera, ulubieniec _ogonka_. Dobry stróż i jeszcze lepszy przyjaciel

Bogusław jest po prostu zaje...fajny!
Duży faflusiasto miziasty chłopak, jejciu ja kocham te misiaki!
Ogłoszę go, obiecuję :):):)

Psiaki nowe są trzy....
Ta sunia dobkowata, jakaś starsza i młodizutki szczylkowaty chłopak...
Czy to się skończy? :shake:

Posted

Gdybym miała krótkie info o Pako i tym dwulatku, zrobiłabym im trochę ogłoszeń. Przydałoby się jeszcze kilka zdjęć tego smutaska zza krat.
Może nadać mu jakieś imię.

Posted

Zaraz zabiorę się za ogłoszenia Pako. Ma śliczne allegro !

Mam jeszcze pytanie; czy ten jegomość znalazł już swój dom? Rudy - mieszaniec spaniela tybetańskiego.

Posted

pamiętacie Azuna????

ktoś kto u nas był z pewnością widział Azuna i wie że tego psa nie da się zapomnieć. Jego adopcja jest przykładem wspaniałego Happy Endu, pies który nie miał zbyt wielu szans na adopcję, znalazł własny dom-aż w Szkocji:loveu:

Zamiast stróżować stał się kanapowcem, zamiast spędzić dożywocie w budzie teraz ma regularne spacery i....przytył. Waży jakimś cudem 100kg!
Z właścicielami psiaka mamy wspaniały kontakt...i oby tak dalej.
Niedługo Pani Azuna przyjedzie do nas w odwiedziny, Azun zostaje w Szkocji, żeby po raz drugi nie przechodzić kwarantanny:evil_lol:

Edit: Rudy nadal w schronisku, wydaje mi się że ma rege syndrom....jego egzystencja w schronisku ogranicza się do spaceru tylko z osobami, które zna....nikt obcy nawet nie może do niego podejść bo wpada w "trans" i zupełnie się nie kontroluje....

Posted

azun był mixem kaukaza, myślałam że jego odpowiednia waga będzie sięgać gdzieś w granicach 70kg....
ale z tego co wiem nie jest jakimś specjalnym żarłokiem.

Ingrid jak dobrze że wróciłaś:) tłumaczenie książki przerwałam na czas świąt, więc nadal jestem mniej więcej w tym samym miejscu co ostatnio...

Posted

oprócz Argo cała reszta może być
nie lubię imion kończących się na samogłoski 'o' oraz 'i'

ogonek ostatnio i tak ledwo zgodziłam się na bodzia:mad::evil_lol: