Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

na dogo zarejestrowała sie achaja.... to paulina z TOZ-u.. pisz do niej.. Frotce trzeba dać trochę wytchnienia, bo zaczęła pracę i MUSI mieć więcej czasu na swoje sprawy....

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tamb napisał(a):
Bardzo liczę na interwencję. Jest to 55km od Krakowa i TOZ nie ma obowiązku interweniwać ale wierzę, że pomogą. Będę o to męczyć i męczyć.

Moze sie razem wybierzemy ?

Posted

Tylko trzeba mieć legitymację inspektora TOZu. Same możemy tylko zrobić zdjęcia i zwrócić uwagę a baba będzie się śmiała nam w twarz. Potrzebny ktoś z uprawnieniami.

Posted

tamb napisał(a):
Były telefony obiecujące, teraz etap sprawdzania domków.;)

Tamarko tak jak mowilam przez telefon nie masz co jezdzic i sparwdzac domków ,jedz do tego pana do Paszkowki , ludzie super i warunki doskonale ,przepraszal mnie ze sie na mnie powolal ale dobrze bo zaoszczedzicie czas .Syla ich wilczyca roczna to sympatyczna suka ktora napewno jej nic nie zrobi ,gorzej z sasiadka czyl Sara ktora ja wydalm tam rok temu ,ona nie jest przyjazna ale cale szczescie ogrody sa rozdzielone i maja zamkniecie .:loveu:

Posted

tamb napisał(a):
Tylko trzeba mieć legitymację inspektora TOZu. Same możemy tylko zrobić zdjęcia i zwrócić uwagę a baba będzie się śmiała nam w twarz. Potrzebny ktoś z uprawnieniami.

ja mogła bym któregoś dnia z Wami podjechać :oops: jednak nigdy nie byłam na interwencji i niewiem co się wtedy robi jak są złe warunki.....

Posted

Dzisiaj mija dziesiąty dzień pobytu Mimi w hotelu, dzisiaj drugie odrobaczenie i prawdopodobnie dzisiaj Mimi jedzie do domu. Jesteśmy umówieni na wyjazd do hoteku o 9-tej rano. Jak ja wstanę.:shake:

Posted

tamb napisał(a):
Dzisiaj mija dziesiąty dzień pobytu Mimi w hotelu, dzisiaj drugie odrobaczenie i prawdopodobnie dzisiaj Mimi jedzie do domu. Jesteśmy umówieni na wyjazd do hoteku o 9-tej rano. Jak ja wstanę.:shake:

Idź już spać. :mad:

Posted

Mimi jest u wspaniałych ludzi w pięknym domu z ogrodem. Ma dużą koleżankę owczarka niemieckiego, która ją przywitała z patyczkiem i w sąsiednim domu (też członkowie rodziny) sunię z adopcji od Foksi i Dźekuś. Trzy panny od razu zaczęły biegać i pięknie się bawić. Mimi zachowywała się jakby mieszkała tam zawsze.:multi:
Rozliczenie zrobiłam na pierwszej stronie. Hotel (10 dni-150zł rozliczyłam sama) a z tych pieniędzy, które dostałam od Was zostało 201zł. Chciałabym przeznaczyć tą kwotę na badania Syrii, którą mam w hotelu bo kaszle. http://www.dogomania.pl/forum/f1160/krakow-syria-cudowna-radosna-sunia-w-schronie-52712/index16.html Rozmawiałam z weterynarzem o niej i od poniedziałku weźmie się za badania. Czy mogę?

Posted

super cudnie :multi::multi:
ale się suni poszczęściło szybciutko, a mój bidulek Teofil czeka i czeka :roll:

pieniążki do dyspozycji dowolnej jak najbardziej

Posted

Dom ma wspaniały. Rozliczenie z tych 200zł zrobię na wątku Syrii. Zaglądajcie tam, proszę bo Mimi nie potrzebuje już pomocy.;)

Posted

j3nny napisał(a):
super cudnie :multi::multi:
ale się suni poszczęściło szybciutko, a mój bidulek Teofil czeka i czeka :roll:

pieniążki do dyspozycji dowolnej jak najbardziej

Tamar obiecala ,ze Teofilka ogloszenie wysle jeszcze raz do dziennika:lol:bo wie ze na twoja pomoc czeka Pikus:loveu:

Posted

[quote name='tamb']Mimi jest u wspaniałych ludzi w pięknym domu z ogrodem. Ma dużą koleżankę owczarka niemieckiego, która ją przywitała z patyczkiem i w sąsiednim domu (też członkowie rodziny) sunię z adopcji od Foksi i Dźekuś. Trzy panny od razu zaczęły biegać i pięknie się bawić. Mimi zachowywała się jakby mieszkała tam zawsze.:multi:
Rozliczenie zrobiłam na pierwszej stronie. Hotel (10 dni-150zł rozliczyłam sama) a z tych pieniędzy, które dostałam od Was zostało 201zł. Chciałabym przeznaczyć tą kwotę na badania Syrii, którą mam w hotelu bo kaszle. http://www.dogomania.pl/forum/f1160/krakow-syria-cudowna-radosna-sunia-w-schronie-52712/index16.html Rozmawiałam z weterynarzem o niej i od poniedziałku weźmie się za badania. Czy mogę?

Tamara ,a jeszcze nie napisalas ,ze pan przyjechal; po ciebie i mimi ,zawiózl do paszkówki ,a potem odwiózl , ja natomiast jak zawozilam Sonie do pani Ani dostalam zwrot kosztow paliwa co zdaża sie sporadycznie ,a tak naprawde moze dwa razy mi sie zdazylo odkad jestem wolontariuszem:evil_lol:

Posted

Zawsze jak jadę do hotelu, wiozę pieskom miedniczkę z gotowanym jedzonkiem (mięso z ryżem i marchewka). Pan, który adoptował Mimi zasponsorował przysmaki na dwa najbliższe wyjazdy.:multi:

Posted

[quote name='tamb']....Rozliczenie zrobiłam na pierwszej stronie. Hotel (10 dni-150zł rozliczyłam sama) a z tych pieniędzy, które dostałam od Was zostało 201zł. Chciałabym przeznaczyć tą kwotę na badania Syrii, którą mam w hotelu bo kaszle....

Syria została przebadana, ma chore serce. Teraz będą konsultacje u kardiologa. Rozliczenie wydatków weterynaryjnych na Syrię będę robiła na jej wątku http://www.dogomania.pl/forum/f1160/krakow-syria-cudowna-radosna-sunia-w-schronie-52712/index18.html

Rozliczenie Syrii:
Wpływy:
201zł (zostało po Mimi)

Wydatki:
80zł opłata weterynaryjna
105zł opłata weterynaryjna
20 karnityna
________________________________--
205zł

Jeśli chodzi o pieska na łańcuchu interwencję przeprowadziła Achaja i mają być poprawione warunki.