Zofija Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 W Kostkowicach koło Cieszyna na początku maja znaleziono pieska. Dobrzy ludzie, którzy się nim zajęli, nie mogą sobie pozwolić na pozostawienie go, gdyż mają już jednego zwierzaka. Szukamy więc pierwotnych lub nowych właścicieli dla tego sympatycznego kundelka. Piesek jest młody, skory do zabawy, ale ze względu na sytuację, w jakiej się znalazł – trochę wystraszony. Z uwagi na małe gabaryty nadaje się zarówno do domu z ogrodem, jak i do mieszkania, gdzie szczęśliwie spędzi swoje życie. Kontakt w sprawie adopcji: Fundacja EMIR, Aga 519-120-992, Tomek – 503599911. Quote
Zofija Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 W górę Kosteczku!!!:) Hallo domku, odezwij się:) Quote
Zofija Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Czy ktoś może nam zrobić ogłoszenia dla Kostka? Quote
Zofija Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 Póki co ogłosiłam Kostka na stronkach: www.adopcjepsa.pl www.adopcjepsow.org www.zwierzaki.org www.ox.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.e-zwierzaki.pl Niestety tylko na tylu stronkach i zakjeło mi to duzo czas bo ja i komputer jakoś sie niedogadujemy, ale będę pr óbować dalej;) Może ktos pomoże w dalszych ogłoszeniach:razz: Quote
Recommended Posts