pietrucha204 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 saba została przeniesiona na dwór do boksu. dostała osobny boks na samym końcu rzędu. jej widok to bok boksów, które stoją w poprzek:/ Quote
pietrucha204 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 w sumie nie bardzo mają co z nią zrobić;] w hotelu nie może być, jest zdrowa wiec do szpitala też nie trafi. zostają jej warunki jak dla ok 100 psów, zwyczajne, schroniskowe... Quote
izulkabu Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 po niedzieli ją zabieramy, nie wiem dokładnie jaki dzień ale ją zabierzemy, postaramy się jak najszybciej. Dziewczyny wygłaskajcie ją. Quote
Fabiennka Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Saba popada w depresję schroniskową odmawia jedzenia , wyje, tęskni przeokropnie do bycia z ludźmi... Quote
Fabiennka Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Dziś przeprowadziłam ją do innego boksu by więcej widziała i była widoczna :) Ale tęskni dalej bo tak to w budzie leżała... Quote
halbina Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 tak bardzo chciałabym ją zabrać... ale nie mogę... spróbujcie ją trochę pobudzić, wyprowadzić na spacer, poprzytulać... Quote
admirabilis6 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 izulkabu napisał(a):po niedzieli ją zabieramy, nie wiem dokładnie jaki dzień ale ją zabierzemy, postaramy się jak najszybciej. Dziewczyny wygłaskajcie ją. Zabierasz ja Iza do siebie? Quote
izulkabu Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 admirabilis6 napisał(a):Zabierasz ja Iza do siebie? nie, ja mam dwa dogi w domu, ale trafi do dziewczyny, u której mieszkała na tymczasie przed tą nieszczęsną adopcją z której wylądowała w schronie... Pisałyście, że Saba trafiła do schroniska w środę, a o której godzinie ? Bo z relacji rodziny adopcyjnej uciekła z posesji późnym wieczorem :roll: doczytałam że w czwartek Quote
halbina Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 jest kolejna szansa dt dla Saby czekamy na decyzje adopcjidogów. Quote
pietrucha204 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 no to czekam na wieści i trzymam kciuki:) Quote
Glutofia Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 izulkabu napisał(a):a do kiedy ona ma kwarantannę ?? To nie ma znaczena. Jeśli zgłasza sie właściciel pies wydawany jest od razu. Najlepiej mieć przy sobie książeczkę szczepień. Pewnie też bedziecie musieli coś zapłacić w schronisku- jako właściciel. Quote
pietrucha204 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 przeczytałam całą kłótnię o Sabę na molosach:( ... dla wyjaśnienia: one mają w boksach dach ale zgadnijcie jaki?...........blaszany:angryy: psy siedzą jak w puszkach - dookoła blacha. szkoda, że nie ma jeszcze żadnych decyzji - moze ten DS wypali z ostatniego postu.a do schroniska przyprowadził ją pan, ktory ją rzekomo znalazł w lesie - dziwnym trafem akurat jak "pani" magda jechała na konsultacjie:crazyeye:... dziewczyny bardzo bym chciała, żeby to był jej ostatni łikend w tym zagłuszaczu sumień zwanym schronem :( Quote
halbina Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Pietrucha, nie jestem w stowarzyszeniu, też chciałabym, że Saba tam nie siedziała, ale myślę, że adopcje jednak mają jakąś koncepcję (szkoda może, że o niej nie informują) i mam nadzieję, że to naprawdę kwestia kilku dni... Quote
izulkabu Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Dziś ma sie odbyć wizyta przedadopcyjna w potencjalnym domu stałym. Jeśli to nie wypali, w poniedziałek Sabcia jedzie do Bydgoszczy do wcześniejszej opiekunki tymczasowej, fantastycznej osoby, która się nią zajmowała wcześniej. Niestety dwa wcześniej sprawdzane domy odpadły. Quote
pietrucha204 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 oby się powiodło, trzymam kciuki za "malutką" ;) Quote
izulkabu Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Wizyta przedadopcyjna wypadła pomyślnie :). Saba jutro zamieszka w nowym domu. Kierownik chce ją też zaczipować. Mam nadzieję że niebawem wkleję szczęśliwsze fotki niż te ze schroniska. Pietrucha DZIĘKUJĘ aaa i jeszcze dodam że za około 3 tygodnie odbędzie się wizyta poadopcyjna:) Quote
pietrucha204 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 zaj...ście :))))) :loveu::loveu::loveu::loveu: ciesze się bardzo :) dzięki za info :) napiszcie czasem na dogo jak w nowym (mam nadzieje ostatnim) domu:multi: Quote
halbina Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 dziękujemy za pomoc Sabie! Trzymam kciuki za jej dom! I za nią! Quote
halbina Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 izulkabu napisał(a):Dziś ma sie odbyć wizyta przedadopcyjna w potencjalnym domu stałym. Jeśli to nie wypali, w poniedziałek Sabcia jedzie do Bydgoszczy do wcześniejszej opiekunki tymczasowej, fantastycznej osoby, która się nią zajmowała wcześniej. Niestety dwa wcześniej sprawdzane domy odpadły. izulkabu napisał(a):Wizyta przedadopcyjna wypadła pomyślnie :). Saba jutro zamieszka w nowym domu. Kierownik chce ją też zaczipować. Mam nadzieję że niebawem wkleję szczęśliwsze fotki niż te ze schroniska. Pietrucha DZIĘKUJĘ aaa i jeszcze dodam że za około 3 tygodnie odbędzie się wizyta poadopcyjna:) Uuuuuuuuuffffffff... dziękujemy za konkretną robotę! Oby Saba zanlazła wreszcie bezpieczną przystań i odpowiedzialnych ludzi! Quote
Recommended Posts