Jump to content
Dogomania

POSZUKIWANA !!! Opolskie SABA/RASZEJ/LADY !!!! JUŻ W NOWYM DOMU :)))

Recommended Posts

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

admirabilis6 napisał(a):
Zabierasz ja Iza do siebie?

nie, ja mam dwa dogi w domu, ale trafi do dziewczyny, u której mieszkała na tymczasie przed tą nieszczęsną adopcją z której wylądowała w schronie...
Pisałyście, że Saba trafiła do schroniska w środę, a o której godzinie ? Bo z relacji rodziny adopcyjnej uciekła z posesji późnym wieczorem :roll:

doczytałam że w czwartek

Posted

izulkabu napisał(a):
a do kiedy ona ma kwarantannę ??

To nie ma znaczena. Jeśli zgłasza sie właściciel pies wydawany jest od razu. Najlepiej mieć przy sobie książeczkę szczepień. Pewnie też bedziecie musieli coś zapłacić w schronisku- jako właściciel.

Posted

przeczytałam całą kłótnię o Sabę na molosach:( ... dla wyjaśnienia: one mają w boksach dach ale zgadnijcie jaki?...........blaszany:angryy: psy siedzą jak w puszkach - dookoła blacha. szkoda, że nie ma jeszcze żadnych decyzji - moze ten DS wypali z ostatniego postu.a do schroniska przyprowadził ją pan, ktory ją rzekomo znalazł w lesie - dziwnym trafem akurat jak "pani" magda jechała na konsultacjie:crazyeye:... dziewczyny bardzo bym chciała, żeby to był jej ostatni łikend w tym zagłuszaczu sumień zwanym schronem :(

Posted

Pietrucha, nie jestem w stowarzyszeniu, też chciałabym, że Saba tam nie siedziała, ale myślę, że adopcje jednak mają jakąś koncepcję (szkoda może, że o niej nie informują) i mam nadzieję, że to naprawdę kwestia kilku dni...

Posted

Dziś ma sie odbyć wizyta przedadopcyjna w potencjalnym domu stałym. Jeśli to nie wypali, w poniedziałek Sabcia jedzie do Bydgoszczy do wcześniejszej opiekunki tymczasowej, fantastycznej osoby, która się nią zajmowała wcześniej.
Niestety dwa wcześniej sprawdzane domy odpadły.

Posted

Wizyta przedadopcyjna wypadła pomyślnie :). Saba jutro zamieszka w nowym domu. Kierownik chce ją też zaczipować. Mam nadzieję że niebawem wkleję szczęśliwsze fotki niż te ze schroniska. Pietrucha DZIĘKUJĘ

aaa i jeszcze dodam że za około 3 tygodnie odbędzie się wizyta poadopcyjna:)

Posted

izulkabu napisał(a):
Dziś ma sie odbyć wizyta przedadopcyjna w potencjalnym domu stałym. Jeśli to nie wypali, w poniedziałek Sabcia jedzie do Bydgoszczy do wcześniejszej opiekunki tymczasowej, fantastycznej osoby, która się nią zajmowała wcześniej.
Niestety dwa wcześniej sprawdzane domy odpadły.

izulkabu napisał(a):
Wizyta przedadopcyjna wypadła pomyślnie :). Saba jutro zamieszka w nowym domu. Kierownik chce ją też zaczipować. Mam nadzieję że niebawem wkleję szczęśliwsze fotki niż te ze schroniska. Pietrucha DZIĘKUJĘ

aaa i jeszcze dodam że za około 3 tygodnie odbędzie się wizyta poadopcyjna:)

Uuuuuuuuuffffffff... dziękujemy za konkretną robotę! Oby Saba zanlazła wreszcie bezpieczną przystań i odpowiedzialnych ludzi!