XxpatixX36 Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Witam wszystkich użytkowników , mam zamiar kupić sobie tego słodkiego pieska :loveu:, i dlatego mam to pytanie, Na co powinnam zwrócić uwagę przy zakupie pieska rasy pomeranian. Z góry dziękuje;) Quote
mArGoSiA Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 uwaŻać* po pierwsze musisz zakupić pieska z metryką Quote
filonek_bezogonek Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 na hodowce ...... jesli hodowca wyda ci sie podejzany bo wszystko u niego "naj" i nikt sie wg niego w kraju i na swiecie nie dochowal piekniejszych pomeranianow - to bierz nogi za pas .... Jesli namawia cie na jakies uklady / zobowiazania typu : ale kryc Pani musi u mnie bo tylko u mnie sa najlepsze egzemplarze - uciekaj Jesli na dzien dobry wymieni wszystkie tytuly swojego psa , jego rodzicow, dziadkow i pradziadkow - zmykaj - bo tytulomania przyslonila ku oczy i nie uzyskasz zadnych rzeczowych informacji Zapytaj sie hodowcy gdzie sa psy "starsze" i odpowie ze sprzedane p uciekaj - to zwyly karierowicz starajacy podreperowac swoje watle ego na psach i potem sie pozbywa ich jak rzeczy ... Jesli nie podobaja ci sie warunki w jakich przebywaja psy - nie bierz psa ... Jesli wlasciciel nie chce pokazac rodzicow - tzn conajmhiej matki ani nie ma przygotowanych zdjec ojca - uciekaj bo pewnie ma cos do ukrycia ... Jesli nie chce ci pokazac innych szczeniat p tnz ze cos ukrywa .... Jesli nie chce pokazac przegladu miotu - jw ..... Quote
Recommended Posts