Dariette. Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 jak miło patrzeć na szczęśliwego Mirka. :loveu: Quote
magorek Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 :eviltong: chwilę potem sie okazało że siedzę sobie na mrówkach :cool3: i musiałem zmienić miejsce odbywania siesty :evil_lol: Quote
magorek Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 diabelkowa napisał(a):oo widze ze sie przerodzilo w galerie :)) ano jak widać :eviltong: Quote
Dariette. Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 dobrze, że Miruśka mrówki w dupsko nie pogryzły. :cool3: a jaką kosteczkę dorwał, pewnie prezencik od pańci. :razz: Quote
magorek Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 a no jasne że prezencik:loveu: codziennie dostaje:p Dariette świetny ten filmik z dropsem w roli głównej zrobiłaś :loveu: Quote
magorek Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Dzisiejszy dzień zakończony małym sukcesem :eviltong: Mirek po raz pierwszy od przybycia do nas napił się wody, zwykłej wody :multi: Wcześniej nie raczył, łaskawie pił tylko mleko (ukradkiem rozcieńczane wodą). Co prawda nie napił się z miski, tylko z wiaderka w wodą na kwiatki, ale nie będziemy się czepiać szczegółów (tym bardziej, ze napił się kilka razy):p Quote
magorek Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 mirek dzisiaj dostał szelki:loveu: To jest cudowny wynalazek:eviltong: Teraz jak próbuje ciągnąć, ja mniej siły muszę użyć, by go wyhamować :diabloti: Co po za tym? Dziś nastąpił jakiś przełom. Byl problem z zostawianiem chłopaka samego w domu, ale zastosowałyśmy rady dogomaniaków i :multi: udało się. Dziś jak rano powiedziałam: "pies zostaje": usiadł i po prostu się na mnie patrzył, nie próbował na siłę przepchać się przez drzwi i co ważniejsze NIC NIE PONISZCZYŁ :multi: (a udało mu się już m.in wyrzeźbić niezłą dziurę w nowo wymienionych drzwiach:cool3:) Ma przygotowane miejsce w garażu na czas naszej nieobecności i chyba czuje się tam dobrze/bezpiecznie, bo nawet teraz sobie tam poszedł (garaż jest polączony z domem) zamiast kurczowo się mnie trzymać:) Zuch chłopak:loveu: Quote
magda222 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Jak fajnie jest czytać takie posty :loveu: Quote
magda222 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Co u Mirka? Obejrzałabym jakieś nowe fotki :) Quote
Recommended Posts