maja602 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Wyjeżdżam na kilka dni. Wracam koło 10 sierpnia. Podrzućcie Fida od czasu do czasu. Może ktoś pokocha tego małego smyka mimo chorej nóżki. A może ktoś zechce wesprzeć jego leczenie. Quote
Neris Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Dogo mi nie działało, dlatego nie zaglądałam do Fido. Czy on idzie do domu niebawem czy to tylko moje pobożne życzenie? Quote
EVA2406 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Boję się, że to tylko życzenia :-(. Chyba domek się jeszcze nie znalazł. A kto teraz zajmuje się pieskiem i ma jakieś informacje? Quote
LAleczka_666 Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 W tej chwili najwiecej informacji ma Jayo. Quote
Neris Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Mi tu jakieś jaskółeczki ćwierkały, ale moze jak wrócą to coś pisną... Quote
maja602 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Witam Fida. Wróciłam i dzisiaj postaram się dowiedzieć jak się mają sprawy. Quote
maja602 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Tak jak się spodziewałam, sprawy mają się bardzo dobrze. Fido (obecnie Oktaś) ma już swój domek i przesympatycznych właścicieli. Jayo dziękuję za pomyślne zakończenie adopcji. :Dog_run: Dziękuję także tym, którzy tu zaglądali do Fida. Quote
jayo Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Maja - jestem do uslug :lol: Fido nazwany zostal przez opiekunki Pershingiem - temperament chlopak ma i wszedzie go bylo pelno. Ale jak juz dotarl do swojego domku, ulozyl sie na dywanie i zasnal zrelaksowany - jak po dlugiej tulaczce. Na pewno bedzie pod dobra opieka. Quote
maja602 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Rozmawiałam z włascicielem Oktasia (Fido). Piesek jest zabawny jak małpka i do szaleństwa zakochany w swojej Pani. Uważa Ją za przywódcę stada, ponieważ daje jeść. Chodzi za nią krok w krok. Pani do łazienki to Oktaś z nosem przy podłodze leży pod drzwiami. Pani do toalety- Oktaś pod drzwiami. Pani siedzi w fotelu i ogląda telewizję, to Oktaś też na sąsiednim fotelu należącym do Pana oglada telewizję. Pan stracił swój fotel. Czasami nawet dochodzi do tego, że kto pierwszy zajmie fotel ten wygrywa. Państwo wybierają się do ortopedy, żeby podjąć leczenie chorej nóżki. Po wizycie jestem umówiona na spotkanie. Quote
EVA2406 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Wróciłam po urlopie, a tu takie super wieści :lol:. Oby tak częściej bywało. Fido, bądź już zawsze szczęśliwy. Quote
maja602 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 W niedzielę spotkałam Oktasia (Fido). Był na spacerze ze swoją Panią. Ładnie chłopaczek wyglada. Nabrał ciałka i bardziej korzysta z chorej nóżki. Pani powiedziała, że nie odda Oktasia za żadne skarby. Ale mu się udało. Takiego szczęścia trzeba życzyć wszystkim zwierzakom szukającym domów. Quote
maja602 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 W niedzielę byłam na herbatce u Oktasia. Temu to się dopiero udało. Zdjęcia natomist się nie udały, ale postaram się coś wybrać. Oktaś ma super domek. Quote
esperanza Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Miał chłopak szczęście i długo nie czekał :p Quote
maja602 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Oktaś w super formie. Bardzo ładnie chodzi korzystając z czterech nóżek. Przybrał na wadze. Nabrał mięśni no te długie spacery też robią swoje. Pani Urszula, właścicielka Oktasia, dba o niego bardzo. Można mu tylko pozazdrościć takiego domku. Quote
maja602 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Oktaś pozdrawia wszystkich znajomych. Chłopak szczęśliwy, przystojny i do szleństwa zakochany z wzajemnością ???? w swojej Pani. Quote
Recommended Posts