Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wyjeżdżam na kilka dni. Wracam koło 10 sierpnia. Podrzućcie Fida od czasu do czasu. Może ktoś pokocha tego małego smyka mimo chorej nóżki.
A może ktoś zechce wesprzeć jego leczenie.

Posted

Tak jak się spodziewałam, sprawy mają się bardzo dobrze.
Fido (obecnie Oktaś) ma już swój domek i przesympatycznych właścicieli.
Jayo dziękuję za pomyślne zakończenie adopcji.
:Dog_run:
Dziękuję także tym, którzy tu zaglądali do Fida.

Posted

Maja - jestem do uslug :lol:

Fido nazwany zostal przez opiekunki Pershingiem - temperament chlopak ma i wszedzie go bylo pelno.
Ale jak juz dotarl do swojego domku, ulozyl sie na dywanie i zasnal zrelaksowany - jak po dlugiej tulaczce. Na pewno bedzie pod dobra opieka.

Posted

Rozmawiałam z włascicielem Oktasia (Fido). Piesek jest zabawny jak małpka i do szaleństwa zakochany w swojej Pani. Uważa Ją za przywódcę stada, ponieważ daje jeść. Chodzi za nią krok w krok. Pani do łazienki to Oktaś z nosem przy podłodze leży pod drzwiami. Pani do toalety- Oktaś pod drzwiami. Pani siedzi w fotelu i ogląda telewizję, to Oktaś też na sąsiednim fotelu należącym do Pana oglada telewizję. Pan stracił swój fotel. Czasami nawet dochodzi do tego, że kto pierwszy zajmie fotel ten wygrywa.
Państwo wybierają się do ortopedy, żeby podjąć leczenie chorej nóżki. Po wizycie jestem umówiona na spotkanie.

• 2 weeks later...
Posted

W niedzielę spotkałam Oktasia (Fido). Był na spacerze ze swoją Panią. Ładnie chłopaczek wyglada. Nabrał ciałka i bardziej korzysta z chorej nóżki. Pani powiedziała, że nie odda Oktasia za żadne skarby.
Ale mu się udało. Takiego szczęścia trzeba życzyć wszystkim zwierzakom szukającym domów.

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Oktaś w super formie. Bardzo ładnie chodzi korzystając z czterech nóżek. Przybrał na wadze. Nabrał mięśni no te długie spacery też robią swoje. Pani Urszula, właścicielka Oktasia, dba o niego bardzo. Można mu tylko pozazdrościć takiego domku.

• 1 year later...