Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kup zwykłą maść na odciski, kiedyś miała cudowną nazwę "sekret łuszczy" cokolwiek by to nie znaczyło. Czy ten sekret coś łuszczy, czy ta łuszcza (qui est-ce?) ma sekret...
I trzeba codziennie przez tydzień grubo smarować i ona coś tam robi, to nie boli. A po tygodniu stópkę wymoczyć w ciepłej wodzie z mydłem i ten odcisk wylezie razem z korzeniem. Ale nie umyć tak jak codziennie, tylko solidnie wymoczyć.
O!

Dzisiaj prawie nie spałam przez tego Pręga i jego durnego Nemo, co robi wszystko co Pręg każe. Tak turkotali i walili o kraty że szok :roll:

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no rada sama w sobie jest dobra. ale jest jeden problem - mogę chodzić tylko w sandałach lub chodakach. Jak to sobie wyobrażasz jesienią? a zimą? czekam juz od maja ...
mebluje Fryderykowi klatkę gałęziami. na razie je umyłam i suszą się.

Posted

Ps. Żeby nie było niedomówień - ja go tam nie więziłam w tej rolce. Sam wlazł. Rolkę mu dałam do zabawy ...

dream - ja kupiłam vitakraft emotion beauty. Jeśli masz jakąś inna to mogę trochę wziąć i pomieszać z moją. czy z tej mojej mam coś wybierać?

Posted

nie wiem, nie miałam nigdy EB dla koszy w rękach bo nie zamawiam go ze wzgledu na barwniki :P

tą "swoją" karmę to kupuję speszyl 4 my cukrzyk :P
bo nie zawiera zbóż :) ma dużo włókna i mało tłuszczy oraz węglowodanów.

Posted

pucka69 napisał(a):
A wygryziony kontenerek widzisz? To "kruszynka" wygryzła :mad:

Szynszyla tej pani co adoptowała Pusię spożyła sporą część kuwety od swojej klatki, a to twarde, mocne dość...

Posted

Hm... to trochę podejrzane, u mnie nawet morskie świnki nadżerają domek (Pucka widziała)
Może te Twoje są na baterie? Może im sie wyczerpały czy coś...

Pucko, ten piasek dobry?

A w ogóle to ja Pucce niedobrej nazbierałam skrzypu, żeby dała prosiakom a ona go wcale nie chciała , a to dobry był skrzyp, ekologiczny...:placz:

Posted

ale skrzyp jest trujący jesli sie go nie przetworzy termicznie :P
to dlatego, że zawiera alkaloidy i ponoć duże ilości tiaminazy.

a poważnie, moje stale mają jakieś pędy jabłoni czy inne bajery do obgryzania więc siłą rzeczy jak maja gryźć sklejkę to wolą pędy :P
w ogóle one rzadko cokolwiek demolują bo to zzyte ze sobą cholernie geje więc całe dnie i noce spędzają na przytulaniu :cool3: lub też zbiorowym bieganiu na karuzeli

Posted

dream - karmę polecił mi Jacek, dlatego ja kupiłam
neris - nie histeryzuj - nie "pucka nie chciała" tylko "pucka nie chciała zabierać skrzypu wielkiemu Pręgowi". Piasek jest dobry - czeka w kolejce aż się inne piaski skończą

Posted

bo to dobra karma, ale ja nie lubię sztucznych barwników :)

jak dla mnie, za mało białka i włókna jeśli chodzi o żywienie cukrzyka.
poza tym zboża wymienione jako 2ga pozycja w spisie ingredientów, kolejna to warzywa...
ogólnie karma jest okej, ale dla cukrzyków są inne lepsze :P choć Twój cukrzycy zdiagnozowanej nie ma - mój ma, a ja mam pie...ca na punkcie jego diety... pewnie dlatego żyje już rok z chorobą a nie 3 miesiące jak mu dawali weci ;)

Posted

wybieram sie za miesiac zeby zobaczyć co Fryderyk zrobi ze swoim łysym plackiem. No chyba zebym jakies tymczasy wziela świnskie - to pewnie bym z nimi trafila tam wczesniej czy pozniej :eviltong: