bunia Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 ewatonieja napisał(a):kochana mały bedzie miał wzięcie wystarczy allegro zrobic albo alegratke za 14 dni To ja bardzo poproszę :lol: Fotki jutro porobię,w końcu wolna sobota. Małego nazywam po domowemu szczonek... Lejek bardziej by pasowało :oops: Ktoś ma lepsze propozycje? Quote
ewatonieja Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 może Gucio? czy on wygląda rzeczywiście jakby stał koło onka kiedyś?:cool3: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 przekazałam numer w sprawie tego psiaczka pani, która napisałą do mnie w sprawie innego, ciekawe czy się odezwie Quote
bico Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 bunia napisał(a):To ja bardzo poproszę :lol: Fotki jutro porobię,w końcu wolna sobota. Małego nazywam po domowemu szczonek... Lejek bardziej by pasowało :oops: Ktoś ma lepsze propozycje? dla mnie to on jest Niunio:oops::oops::loveu: czekamy na foty i szybko robimy allegro, bo możemy je wstawić w miejsce allegro już wystawionego ale wykorzystanego z pozytywnym skutkiem, ta sunia już ma dom:multi: wtedy nie zapłacimy za nowe allegro, tylko do końca wykorzystamy już wykupione:evil_lol: Foty, szybciutko:cool3::cool3::cool3: Quote
bunia Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Dajcie mi czas na foty choć do świtu :razz: Noc ciemna,on ciemny...;) Dziękuję za pomoc. Quote
bico Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Fotki śliczne, a Niunio - wiadomo - słodziak:loveu::loveu::loveu: Już napisała do cioteczki Zuzlikowej, by tu zajrzała:evil_lol: Quote
zuzlikowa Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 bico napisał(a):Fotki śliczne, a Niunio - wiadomo - słodziak:loveu::loveu::loveu: Już napisała do cioteczki Zuzlikowej, by tu zajrzała:evil_lol: Już robię!...Niunio słodki jest i absolutnie ON-ek!:loveu: Quote
zuzlikowa Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Allegro Niuńka...na 14dni...wyróżnione...niech będzie dla niego szczęśliwe!!!:loveu: http://www.allegro.pl/item715995003_9_tyg_szczenie_niunio_maly_owczarek_niemiecki.html Sprawdźcie,czy wszystko się zgadza!...może jeszcze dobrze byłoby do kontaktu dodać i mail?...zobaczcie.:lol: Quote
bico Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='zuzlikowa']Allegro Niuńka...na 14dni...wyróżnione...niech będzie dla niego szczęśliwe!!!:loveu: 9 tyg Szczenię NIUNIO_mały Owczarek Niemiecki (715995003) - Aukcje internetowe Allegro Wielkie dzięki Zuzliku:modla::modla::modla: Allegro jest śliczne, musi poruszyć serducho kogoś odpowiedzialnego:multi::multi: Trzymam kciuki i czekamy na wieści:thumbs: Quote
bunia Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [quote name='zuzlikowa']Allegro Niuńka...na 14dni...wyróżnione...niech będzie dla niego szczęśliwe!!!:loveu: 9 tyg Szczenię NIUNIO_mały Owczarek Niemiecki (715995003) - Aukcje internetowe Allegro Sprawdźcie,czy wszystko się zgadza!...może jeszcze dobrze byłoby do kontaktu dodać i mail?...zobaczcie.:lol: Śliczne allegro :loveu::loveu::loveu: Bardzo,bardzo dziękuję. Quote
bico Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Jest jakiś odzew z tego allegro?:cool3: Kontakt był chyba do ewatonieja podany:roll: Quote
ewatonieja Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 bunia=Ewa ewatonieja=Natalia :cool3: pewnie telefony sie urywają, żeby tylko rozsądni ludzie dzwonili Quote
zuzlikowa Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 ewatonieja napisał(a):bunia=Ewa ewatonieja=Natalia :cool3: pewnie telefony sie urywają, żeby tylko rozsądni ludzie dzwonili ...niech się urywają i przyniosą najwspanialszy domek na całe zycie maluszka!:loveu: Quote
bunia Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Wczoraj był tylko jeden telefon. Niunio miał by zamieszkać na wsi,na podwórku z innym psem. Jednak z powodu ciężkiej choroby stawów, mieszkanie w budzie nie jest wskazane. Sami rozumiecie ;) Quote
bico Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 bunia napisał(a):Wczoraj był tylko jeden telefon. Niunio miał by zamieszkać na wsi,na podwórku z innym psem. Jednak z powodu ciężkiej choroby stawów, mieszkanie w budzie nie jest wskazane. Sami rozumiecie ;) :crazyeye::crazyeye::crazyeye:tylko jeden telefon!?:-( zaraz sobie palnę w łeb:flaming: na podwórko z chorymi stawami to on się na pewno nie nadaje:shake: żeby jeszcze zadzwonili jacyś sensowni ludzie:placz: Quote
bunia Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Dzisiaj nikt nie dzwonił w sprawie Niuńka. Czekam na weekend. Wtedy ludzie mają więcej czasu i telefony zwykle się urywają ;) Przepraszam za offa ale... http://www.dogomania.pl/forum/f28/czerwony-alarm-spanielka-staruszka-ropomacicze-ma-max-3dni-potem-lodz-dt-na-juz-144614/ Quote
ewatonieja Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 Mały znalazł dom w stolicy, Państwo stracili ponad 1,5 roku temu owczarka niemieckiego, o którego walczyli 2 lata w końcu dojrzeli do myśli o tym, że w ich domu zagości nowy zwierzak wybór padł na podopiecznego Buni!!:multi: Quote
bico Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 ewatonieja napisał(a):Mały znalazł dom w stolicy, Państwo stracili ponad 1,5 roku temu owczarka niemieckiego, o którego walczyli 2 lata w końcu dojrzeli do myśli o tym, że w ich domu zagości nowy zwierzak wybór padł na podopiecznego Buni!!:multi: :crazyeye: ale fajnie!:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Ale może coś więcej o nowym domku:cool3: Niunio już tam jest?:cool3: To sprawdzony domek? Państwo go wyparzyli na allegro?:cool3: Czy może w ruch poszła tzw. "poczta pantoflowa"? Ale ja ciekawska:evil_lol::oops: Quote
zuzlikowa Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 [quote name='ewatonieja']Mały znalazł dom w stolicy, Państwo stracili ponad 1,5 roku temu owczarka niemieckiego, o którego walczyli 2 lata w końcu dojrzeli do myśli o tym, że w ich domu zagości nowy zwierzak wybór padł na podopiecznego Buni!!:multi: Pięęęęęknie!!!:multi:...szczęścia maluszku!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: To allegro już nie jest potrzebne! Bico...może wskażesz jakiego psiaka wstawiamy-warto wykorzystać! Quote
bico Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 [quote name='zuzlikowa']Pięęęęęknie!!!:multi:...szczęścia maluszku!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: To allegro już nie jest potrzebne! Bico...może wskażesz jakiego psiaka wstawiamy-warto wykorzystać! może allegro dla Mambo z mojego banerka? choć nie jestem pewna czy ona już allegro nie ma:oops: A jeśli on już ma, to wstaw tam Zuzliku jakiegoś psiaka wg. własnego wyboru - wiem, że i tak wtedy będzie dobrze:lol: Quote
zuzlikowa Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 bico napisał(a):może allegro dla Mambo z mojego banerka? choć nie jestem pewna czy ona już allegro nie ma:oops: A jeśli on już ma, to wstaw tam Zuzliku jakiegoś psiaka wg. własnego wyboru - wiem, że i tak wtedy będzie dobrze:lol: Zapytałam dziewczyny jak z allegro Mambo...i się zobaczy!:lol: Powodzenia maluszku!!!:loveu: Quote
bunia Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 zuzlikowa bardzo dziękuję za allegro dla maluszka:loveu::loveu::loveu: Dzięki niemu znalazł najwspanialszy dom ,na jaki mógł sobie zasłużyć. Nowi właściciele nie mogą się go nachwalić. Niuniek ma teraz na imię REX i jest najukochańszym pieskiem na świecie. Takiego właśnie domu dla niego szukałam. Bardzo dziękuję za pomoc;) Quote
bico Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 bunia napisał(a):zuzlikowa bardzo dziękuję za allegro dla maluszka:loveu::loveu::loveu: Dzięki niemu znalazł najwspanialszy dom ,na jaki mógł sobie zasłużyć. Miałam takie przeczucie:cool3::multi: wiedziałam:evil_lol: że to allegro + piękne foty mu pomogą i znajdzie TEN JEDYNY WŁAŚCIWY DOMEK:multi::loveu::multi::loveu: Zuzliku, dziękujemy:Rose::Rose::Rose: Teraz już nie Niunio, tylko Rex - poważny Pan:lol: Quote
Recommended Posts