olgaj Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 [quote name='bunia']Nie wierzę w cuda ale może się uda ;) Walka o smoczek :) :) Nasza mała dogomaniaczka :loveu: Quote
szajbus Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Maluszki śliczne, tylko, że ten 2 nożny we własnym domu, a ten 4 nożny nie dość, że na tymczasie to jeszcze złodziej smoczków. No to się buni trafił egzemplarz :evil_lol: Quote
bico Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 szajbus napisał(a):Maluszki śliczne, tylko, że ten 2 nożny we własnym domu, a ten 4 nożny nie dość, że na tymczasie to jeszcze złodziej smoczków. No to się buni trafił egzemplarz :evil_lol: oj, 4 nożny chciał sobie przecież tylko smoczek...pożyczyć...na chwilkę:evil_lol: wiadomo coś już o wynikach wizyty przedadopcyjnej?:cool3: Quote
bunia Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Wizyta przed adopcyjna wypadła dobrze. Jest tylko jeden problem... Piesek może pojechać tam dopiero w sierpniu po przprowadzce. Były jeszcze trzy inne telefony ale warunki nie odpowiednie,buda na wsi lub pies nie rasowy więc dziękują. Quote
ewatonieja Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 no to trza apelowac o pomoc dla Buni i małego najlepiej jakiś dt w Warszawie zeby go przyszli opiekunowi e mogli odwiedzac Quote
bico Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 bunia napisał(a):Wizyta przed adopcyjna wypadła dobrze. Jest tylko jeden problem... Piesek może pojechać tam dopiero w sierpniu po przprowadzce. Były jeszcze trzy inne telefony ale warunki nie odpowiednie,buda na wsi lub pies nie rasowy więc dziękują. nie łammy się - sierpień już za pasem:) Kiedy dokładnie przeprowadzka? Świetnie, że wizyta udała się pozytywnie:multi: Państwo są już na niego zdecydowani?:cool3: Polubili maluszka? A ci od budy, niech sami w niej siedzą:mad: Quote
bunia Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Młody ma się wyśmienicie. Po drugim odrobaczeniu wyszło z niego więcej robali niż sam ważył :crazyeye: Jest już zaszczepiony i z utęsknieniem czeka na początek sierpnia. Mam nadzieję,że domek w Warszawie nie zrezygnuje z podpasionego kurczaczka;) Quote
bico Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 bunia napisał(a): Mam nadzieję,że domek w Warszawie nie zrezygnuje z podpasionego kurczaczka;) Wszyscy tutaj trzymamy mocno kciuki za pomyślne zakończenie perypetii tego maluszka:happy1::happy1::happy1: Quote
bunia Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Mały ma jechać w tym tygodniu do nowego domu. Mam też kontakt do Państwa z Płocka,którzy chcą takiego samego. Mamy dla nich jakieś oferty? Quote
ewatonieja Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 szczeniaki ale nie bardzo podobne tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/f1161/historia-rybaczkow-czyli-szczenieta-spod-lodki-142158/ http://www.dogomania.pl/forum/f1161/10-dniowe-szczenieta-znalezione-w-torbie-foliowej-142599/index2.html http://www.dogomania.pl/forum/f1161/sliczne-szczeniaki-oddam-w-dobre-rece-142718/ ten z kociej mamy jest fajny: Carbon - www.kociamama.pl lub http://www.dogomania.pl/forum/f1161/szczeniak-husky-inne-szczeniaki-pani-jolib-tymczas-na-cito-142479/ Quote
szajbus Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Ciotka Neris ma niespodziewany przychówek. Śliczne kluski http://www.dogomania.pl/forum/f1161/historia-rybaczkow-czyli-szczenieta-spod-lodki-142158/ kolejne foty szczylkow na str 3 mamuśki na str 5 tatuśka na str 6 Quote
bunia Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Wysłałam link do wątku. Państwo są zdecydowani przed chwilką rozmawiałam. Mam nadzieję,że innemu biedakowi się bposzczęści. Póki co lecimy na bajki:roll: Quote
bico Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 bunia napisał(a):Wysłałam link do wątku. Państwo są zdecydowani przed chwilką rozmawiałam. kiedy maluszek jedzie do nowego domku?:cool3: Quote
bunia Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Niestety od sobotniej rozmowy Państwo z Warszawy nie odezwali się więcej :roll: Szkoda,bo malec już dawno siedział by w nowym domku w Płocku. Teraz wygląda tak i nadal szuka domu. Tak się cieszy do naszej sąsiadki Quote
bico Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 bunia napisał(a):Niestety od sobotniej rozmowy Państwo z Warszawy nie odezwali się więcej :roll: Szkoda,bo malec już dawno siedział by w nowym domku w Płocku. Teraz wygląda tak i nadal szuka domu. to skandal!:angryy: co za niepoważni ludzie!:angryy: powiedzieli by, że nie biorą psa, a nie tyle czasu za nos wodzili i szansę na inny dom zmarnowali:angryy: dołujące totalnie:-(:-(:-( Quote
ewatonieja Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 kochana mały bedzie miał wzięcie wystarczy allegro zrobic albo alegratke za 14 dni Quote
bico Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 ewatonieja napisał(a):kochana mały bedzie miał wzięcie wystarczy allegro zrobic albo alegratke za 14 dni allegro mogę zaponsorować, ale nie mam konta, więc poprosiłam cioteczkę Zuzlikową, ona robi piękne allegra, żeby tu zajrzała, może odwiedzi maluszka:oops::cool3: Quote
zuzlikowa Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 bico napisał(a):allegro mogę zaponsorować, ale nie mam konta, więc poprosiłam cioteczkę Zuzlikową, ona robi piękne allegra, żeby tu zajrzała, może odwiedzi maluszka:oops::cool3: A pewnie,ze tak!:loveu:...śliczna kluseczka! Postaram sie zrobić na szczęśliwym allegro Mimi...może też tak szybko pójdzie! Postaram się jeszcze dziś...najpóźniej rano! Kochane,ale bardzo przydałyby się nowe i duuuzo foteczki maluszka! Możecie szybko zrobić?...dobrze by było! Quote
bico Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 zuzlikowa napisał(a):A pewnie,ze tak!:loveu:...śliczna kluseczka! Postaram sie zrobić na szczęśliwym allegro Mimi...może też tak szybko pójdzie! Postaram się jeszcze dziś...najpóźniej rano! dzięki, dzięki, Zuzliku:modla::modla::modla: Koniecznie wykorzystaj szczęśliwe allegro Mimi, to może i temu maluszkowi się uda szybko odpowiedzialny dom znaleźć:lol: Quote
bico Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 zuzlikowa napisał(a): Kochane,ale bardzo przydałyby się nowe i duuuzo foteczki maluszka! Możecie szybko zrobić?...dobrze by było! warto zrobić jeszcze więcej fajnych fotek małemu, najlepiej w ogródku, na trawce, do się to załatwić:cool3::cool3::cool3: nie ma to jak porządne foto psa w ogłoszeniu;) Quote
bico Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Jak ten kawaler ma właściwie na imię?:hmmmm::oops: To info też się do ogłoszeń przydałoby:cool3: Quote
Recommended Posts