Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Firma micro robi w wakacje promocję dla osób z dogo na błonnik dla zwierząt :) nie ma kosztów przesyłki ;)

B�onnik dla zwierz�t

gdy składamy zamówienie, trzeba powołać się, że jest się z dogo :)

Właściwości błonnika w diecie zwierząt:

usuwanie zaparć,

spowalnianie dostępu glukozy do krwi,

ograniczanie przyrostu masy ciała,

zapobieganie powstawaniu nowotworów okrężnicy,

wiązanie wody i zwiększanie ilości usuwanych odpadów;

pomaga w wypłukiwaniu toksyn i ubocznych produktów przemiany materii w przewodzie pokarmowy
Błonnik - suplement diety dla zwierząt

PIERWSZY NA RYNKU WYSOCE SKONCENTROWANY BŁONNIK

SKUTECZNY W WALCE Z NADWAGĄ I INNYMI DOLEGLIWOŚCIAMI ZWIERZĘCIA

ZAWIERA PONAD 27 % ROZPUSZCZALNEJ FRAKCJI BŁONNIKA

PRODUKT NATURALNY POCHODZENIA ROŚLINNEGO, BEZ SZTUCZNYCH BARWNIKÓW I KONSERWANTÓW

NIEDROGI I ŁATWY W UŻYCIU SUPLEMENT CODZIENNEJ DIETY - WPROWADZA DO DIETY BŁONNIK BEZ KONIECZNOŚCI DŁUGOTRWAŁEGO STOSOWANIA KOSZTOWNYCH KARM GOTOWYCH

Ja dodaję go moim psiakom do jedzenia od dawna i jestem bardzo zadowolona. Sprawdza się dla psów z zaparciami, z problemami jelitowymi, a także pomaga psiakom z rakiem odbytu.. (spulchnia jedzenie, dlatego psiaka mniej boli) Mój wet jest nim zachwycony. Warto ;)

Posted

A ja mam takie wywrotowe pytanko: czy zjadanie tego blonnika moze powodowac puszczanie (nadmierne ) baczkow przez psa ?:evil_lol: chetnie bym to podala mojej suni,bo troszke ma w biodrach,ze tak powiem ,ale obawiam sie tej ubocznej reakcji:lol:

Posted

pasiasta napisał(a):
A ja mam takie wywrotowe pytanko: czy zjadanie tego blonnika moze powodowac puszczanie (nadmierne ) baczkow przez psa ?:evil_lol: chetnie bym to podala mojej suni,bo troszke ma w biodrach,ze tak powiem ,ale obawiam sie tej ubocznej reakcji:lol:

:evil_lol::evil_lol:
ja u swoich tego nie zaobserwowałam.. A wiem co to znaczy mieszkać z takim osobnikami :angryy: szczeniaki u mnie na DT po Boshu dostawały takich wzdęć..
Zależy chyba co Twa psina je :) bo na pewno się na początku organizm musi oczyścić.. Jak i u ludzi :eviltong:

• 3 weeks later...