Jump to content
Dogomania

Kowno (LT) wystawa krajowa 11.06.05

Recommended Posts

Posted

Bylam juz na 4 krajowkach na litwie i nie dostalam ani razu potwierdzenia. Wystawa ma byc na stadionie Zalgirysu na ulicy Barszausko (tu nazwe ulicy moge przekrecic). Zdzwonilam w ubieglym tygodniu zeby sie troche podpytac. W sprawie godzin mowili zeby zadzwonic w ta srode. :-? Sedziego tez na razie nie znam. :-? Jutro zadzwonie do nich

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziekuje za informacje. Teraz wiem przynajmniej, gdzie jechac ;)
Szkoda, ze nie przysylaja potwierdzen, na pewno mieliby mniej telefonow i latwiej byloby sie dozdwonic.

Posted

Wlasnie czekamy na bisy w pobliskim centrum handlowym. mimo oberwania chmury i wody po kostki mamy ostatnie potrzebne do MlChLt Zwyc Ml, a na dokladke - BOB :))

Dorotal ciekawe jak Wam poszlo?

Posted

Gratulacje. :D Ja juz jestem od 2 godzin w domu. Ja wyjechalam po zakupach w czasie oberwania chmury. Mam dla Gabi CAC i NSwR, a dla Fellis JCAC. Niestety pozostalym 2 moim psom ktorym brakowalo po 1 JCAC do championatu nie udalo sie. Leos dostal 1 miejsce i wszedl do porownania w mlodziezy i po porownaniu okazalo sie ze nie dostal JCAC. :( Natomiast Fela zostala po raz pierwszy pokonana przez swoja siostre Fellis :D Bylam gapa i nie wzielam karteczek z CAC i JCAC. Bede musiala dzwonic w poniedzialek, zeby przyslali

Posted

Bardzo wam dziewczyny gratuluję :D :lol:
Odpoczywajcie teraz razem z psiakami ,bo jutro zgadnijcie na co przyjdzie czas....???????????????????????????????????????????????????
Na stawki różnych ras ,przepisywane do bólu :wink:
Ja jak zwyklę poproszę o shar-pei :modla:

Posted

Odpowiadam dopiero w poniedzialek bo w niedziele bylam w Lublinie
Shar pei 11
Psy
junior
MENGON VESLIANA
SARK-CHANAS LAUMES JOUSTA
otwarta
ANUAL NUAR KONKORD
championi
BERO NUO BABRUNGO
Suki
junior
ASTRA NUO GABIO
ZHAKLIN
otwarta
AGHIRA FREE WIND VILTIES ISSIPILDYMAS
ARABELLA ANTALGELE
FOSTA VILBENO ISTAKA
NIGERA GARGZDELE
REICHEL

Posted

PSYLLA napisał(a):
A czy posokowce bawarskie jakiś były w Kownie? Jeśli tak to bardzo proszę o stawke :)

jesli to Bayernische Gebirgsschweisshunde to byl jeden Psy junio BINGO MEDZIOTOJAS

Posted

DużyCP napisał(a):
widział ktos na wystawie briarda?? znaczy się ja proszę baaaardzo o stawkę (jeśli byly) :wink:
Mam problemy z nazwami ras.Jedynia ta nazwa mi troche podchodzi pod briard. Byl jeden berger belge malinois Pies junior XILLY'S BABAR.

Posted

Dorotal gratulacje!
My zostalismy do konca, Dakar byl jeszcze 4 BOG, dostalismy pucharek za bob i 2 torby karmy. Podobaja mi sie te krajowki na Litwie :)

Briarda nie bylo zadnego.

Posted

Dziękiiiii za stawkę a raczej za brak stawki :D
na Litwie są chyba ze 2 Briardy więc jak nikt nie przyjedzie z Polski to tak wygląda.
pozdrowienia z Gdyni

Posted

Bardzo Ci Dorotal-ku dziękuję za shar-pei'e :D :D
Kurczę , żeby odległość była troszkę mniejsza wolałabym litewskie krajówki od naszych rodzimych ,chociażby z powodu gadżetów wspomnianych przez Zeliikę-za BOB-a :wink: :lol: