asik007 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Taką miałam nadzieję ale wiedziałam, że jak reszta rodziny się w suni nie zakocha to nic z tego nie będzie. Dlatego najpierw powoli i z oporami wyprosiłam DT. A wczoraj to już panowie zaczęli się denerwować, że na forum jeszcze DT i ktoś ją zabierze. :evil_lol: Quote
ocelot Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 asik007 napisał(a):Taką miałam nadzieję ale wiedziałam, że jak reszta rodziny się w suni nie zakocha to nic z tego nie będzie. Dlatego najpierw powoli i z oporami wyprosiłam DT. A wczoraj to już panowie zaczęli się denerwować, że na forum jeszcze DT i ktoś ją zabierze. :evil_lol: Ale powiem Ci, że pędem ich oczarowała;) Quote
asik007 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 ocelot napisał(a):Ale powiem Ci, że pędem ich oczarowała;) Bo ona jest taka przylepka, każdemu z nas stara się przypodobać, jest bardzo posłuszna, wystarczy wyjść na kilka sekund do innego pomieszczenia a sunia już na powitanie macha ogonem. Mojego psa co chwilę całuje. Każdemu schodzi z drogi. Pies ideał każdemu takiego życzę. Myślę, że ona mieszkała u kogoś w domu bo nie załatwia się, wie jak się zachować nie boi się odkurzacza i innych urządzeń, pięknie jeździ samochodem. I chyba boi się, że ją zostawimy bo nie przepada za wychodzeniem na dwór a jak już wyjdzie to pędem wraca do domu i bardzo się cieszy że do niego wróciła. I jak taką sunię oddać? Byłam przygotowana na pół dziką collie a tu takie cudo do mnie trafiło. Właśnie wróciliśmy od wet i stadko dostało tabletki na odrobaczenie. Bo po suni tasiemce to dzisiaj chodziły po sierści. W przyszłym tygodniu mamy szczepienia i badania krwi. Trochę się o nią martwię ma dużo bąbli po kleszczach ale mam nadzieję że bedzie dobrze. Quote
CoolCaty Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Będzie dobrze, będzie dobrze. No i oficjalne gratulacje dla całej rodzinki i oczywiście dla Cekina, że ma w końcu swoją żonę :lol: Quote
asik007 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 O dziękujemy ślicznie ciociu i bardzo dziękujemy za zaangażowanie w leczeniu naszej pociechy. A przede wszystkim za cierpliwość do przewrażliwionej panci :oops:. Quote
Temida Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Życzę wszystkiego najlepszego, serca i radości. GRATULUJEMY. Quote
Tymonka Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Widziałam Asiu :evil_lol: Bardzo się cieszę . Quote
asik007 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Moja najpiękniejsza i najkochańsza mix collie. Quote
ZUZANNA11 Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Jak wypiękniała! :loveu: A tu trochę zaoffuję, mam nadzieję, ze Sisi się nie obrazi. Bardzo potrzebna jest pomoc finansowa dla Toffina, psa, który został znaleziony w mojej okolicy i teraz jest w hoteliku. Koszta hoteliku to 450zł+karma. To ogrom pieniędzy. Może ktoś chciałby temu psiakowi uratować życie, przyczynić się do jego szczęścia? Bardzo proszę o pomoc! http://www.dogomania.pl/forum/f1159/toffino-piekny-dostojny-pies-ze-zlamana-lapa-potrzebna-pomoc-finansowa-146867/ Quote
agnest Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 No śliczna jestem taka :loveu::crazyeye::multi:zdjęć więcej wstaw:mad:sorelka Quote
asik007 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Wstawię. A ja właśnie znalazłam na dogo stronę suni wygląda jak siostra SISI :-( Jest w Tomaszowie w schronisku. Że też nie mogę jej zabrać. Quote
ocelot Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 asik007 napisał(a):Wstawię. A ja właśnie znalazłam na dogo stronę suni wygląda jak siostra SISI :-( Jest w Tomaszowie w schronisku. Że też nie mogę jej zabrać. Asik podobna była bardzo Diva, ale ona już dawno w Łodzi:):):)Wasza krajanka, a Marceliny nie ma. Nie wiem co się z nią stało. Była na kwarantannie, jest nadzieja, że jej własny domek ją wytropił. Dowiem się. Quote
asik007 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Wiesz one mi obie do Sisi wydają się podobne. Miejmy nadzieję, że jest teraz w dobrym domku. Czekamy na wieści. Quote
asik007 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Mam dwa filmiki z SISI w roli głównej: http://www.youtube.com/watch?v=9pJJMEovUeE&feature=channel http://www.youtube.com/watch?v=nSQLvggd9uk&feature=channel Ta mała czarna sunia ma 6 miesięcy i szuka swojego domku! Quote
asik007 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Nie mogę edytować postu więc jeszcze raz podaję link do drugiego filmu http://www.youtube.com/watch?v=YlIK_pw84T4 Quote
Recommended Posts