Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Taką miałam nadzieję ale wiedziałam, że jak reszta rodziny się w suni nie zakocha to nic z tego nie będzie. Dlatego najpierw powoli i z oporami wyprosiłam DT.
A wczoraj to już panowie zaczęli się denerwować, że na forum jeszcze DT i ktoś ją zabierze. :evil_lol:

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

asik007 napisał(a):
Taką miałam nadzieję ale wiedziałam, że jak reszta rodziny się w suni nie zakocha to nic z tego nie będzie. Dlatego najpierw powoli i z oporami wyprosiłam DT.
A wczoraj to już panowie zaczęli się denerwować, że na forum jeszcze DT i ktoś ją zabierze. :evil_lol:

Ale powiem Ci, że pędem ich oczarowała;)

Posted

ocelot napisał(a):
Ale powiem Ci, że pędem ich oczarowała;)

Bo ona jest taka przylepka, każdemu z nas stara się przypodobać,
jest bardzo posłuszna, wystarczy wyjść na kilka sekund do innego pomieszczenia a sunia już na powitanie macha ogonem. Mojego psa co chwilę całuje. Każdemu schodzi z drogi.
Pies ideał każdemu takiego życzę. Myślę, że ona mieszkała u kogoś w domu bo nie załatwia się, wie jak się zachować nie boi się odkurzacza i innych urządzeń, pięknie jeździ samochodem.
I chyba boi się, że ją zostawimy bo nie przepada za wychodzeniem na dwór a jak już wyjdzie to pędem wraca do domu i bardzo się cieszy że do niego wróciła.
I jak taką sunię oddać?
Byłam przygotowana na pół dziką collie a tu takie cudo do mnie trafiło.
Właśnie wróciliśmy od wet i stadko dostało tabletki na odrobaczenie.
Bo po suni tasiemce to dzisiaj chodziły po sierści.
W przyszłym tygodniu mamy szczepienia i badania krwi.
Trochę się o nią martwię ma dużo bąbli po kleszczach ale mam nadzieję że bedzie dobrze.

Posted

O dziękujemy ślicznie ciociu i bardzo dziękujemy za zaangażowanie w leczeniu naszej pociechy. A przede wszystkim za cierpliwość do przewrażliwionej panci :oops:.

• 5 weeks later...
Posted

Jak wypiękniała! :loveu:

A tu trochę zaoffuję, mam nadzieję, ze Sisi się nie obrazi.

Bardzo potrzebna jest pomoc finansowa dla Toffina, psa, który został znaleziony w mojej okolicy i teraz jest w hoteliku. Koszta hoteliku to 450zł+karma. To ogrom pieniędzy. Może ktoś chciałby temu psiakowi uratować życie, przyczynić się do jego szczęścia? Bardzo proszę o pomoc!

http://www.dogomania.pl/forum/f1159/toffino-piekny-dostojny-pies-ze-zlamana-lapa-potrzebna-pomoc-finansowa-146867/

Posted

asik007 napisał(a):
Wstawię. A ja właśnie znalazłam na dogo stronę suni wygląda jak siostra SISI :-( Jest w Tomaszowie w schronisku.
Że też nie mogę jej zabrać.

Asik podobna była bardzo Diva, ale ona już dawno w Łodzi:):):)Wasza krajanka, a Marceliny nie ma. Nie wiem co się z nią stało. Była na kwarantannie, jest nadzieja, że jej własny domek ją wytropił. Dowiem się.

• 1 month later...